Yardım lütfenn!!

Erenleikra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2018
9
1
1
37
Selam arkadaşlar.Benim oğlum 1.sınıfa gidiyor .Birinci dönemin ortalarında sınıfımıza başka sınıftan bi kız geldi.Ailesi son derece pis çok kötü kokuyolar.Çocukta bit çıktı(ama öyle böyle değil 1-2 tane olsa baş edilir çocuğun kafası resmen örülü bit kazanı gibi) sınıfta çoğu çocuğa yayıldı.Benim oğluma şimdilik gelmedi ama gelmeyeceği anlamına gelmez:( Bunların hiçbirisi yetmezmiş gibi birde bugün o kızın babası gelip okulda kavga çıkardı.Ağıza alınmayacak hiç duymadığım iğrenç küfürler etti.İster istemez çocuğu dışlandı.çünkü çocuklarımızı geri çekiyoruz bu bnmde vicdanımı sızlatıyo sonuçta o da çocuk ama mecburum böyle davranmaya. Şimdi bu çocuğun sınıfımızdan gitmesini istiyoruz bunun için ne yapmak gerekir??

Çocuk bitli diye neden çocuklarınızı örgütleyip diğer çocuğa önyargılı davranmalarına sebep oluyorsunuz? Hoş değil, durumları iyi değilse aranızda para toplayıp bir bit şampuanı alıverin yazık günah değil mi diğer çocuğa? Kendi çocuğunuzu başka bir sebepten dışlasalar kıyameti koparırsınız. Hepiniz kraliyet ailesi mensubusunuz sanki, pis kokuyormuş da örülü bit kazanıymış. Kimse de demiyor bu ailenin acaba kendine hayrı var mı, durumları var mı?

Son düzenleme:
Sizde bir annesiniz.nasil boyle.dusunebiliyorsunuz .... çocuğun ne sucu var madem ailesi sorumsuz yasam kalitesi iyi degil siz veliler olarak iyileştirin sosyal yardima başvurun alin bit ilaci okuldan da izin alin temizleyin
.hepimiz bitlenmedik mi okula giderken .. pire icin yorgan yakmak bu

Selam arkadaşlar.Benim oğlum 1.sınıfa gidiyor .Birinci dönemin ortalarında sınıfımıza başka sınıftan bi kız geldi.Ailesi son derece pis çok kötü kokuyolar.Çocukta bit çıktı(ama öyle böyle değil 1-2 tane olsa baş edilir çocuğun kafası resmen örülü bit kazanı gibi) sınıfta çoğu çocuğa yayıldı.Benim oğluma şimdilik gelmedi ama gelmeyeceği anlamına gelmez:KK43: Bunların hiçbirisi yetmezmiş gibi birde bugün o kızın babası gelip okulda kavga çıkardı.Ağıza alınmayacak hiç duymadığım iğrenç küfürler etti.İster istemez çocuğu dışlandı.çünkü çocuklarımızı geri çekiyoruz bu bnmde vicdanımı sızlatıyo sonuçta o da çocuk ama mecburum böyle davranmaya. Şimdi bu çocuğun sınıfımızdan gitmesini istiyoruz bunun için ne yapmak gerekir??
Hiçbir şey yapamazsınız.
Evet berbat bir eğitim sistemimiz var ama Allah'tan bazı mekanizmalar hâlâ işliyor da öyle kaprisli veliler sebebiyle kimse okuldan falan gönderilmiyor.

Ben ilk okul 2.ci siniftaydim bir arkadaştan bana bulasmiştı. Ve onlarla beraber dislanmiştim ne kadar üzüldüğümü anlatamam ama onların aileleri bile annemin ne kadar titiz olduğunu biliyorlardı ve annem asla o kişileri kinamadi aman gitme onun yanina yanaşma diye gibi uyarilarda bulunmadı hezaman ki gibi yikadi ve bit cikariyordu bol kopukte bırakıp tarağin ince tarafıyla tarayıp çıkarırdı. O kadar üzüldüm ki aklı selim bir kişi bile yokmuş ki konu buralara bile taşınmış.

Selam arkadaşlar.Benim oğlum 1.sınıfa gidiyor .Birinci dönemin ortalarında sınıfımıza başka sınıftan bi kız geldi.Ailesi son derece pis çok kötü kokuyolar.Çocukta bit çıktı(ama öyle böyle değil 1-2 tane olsa baş edilir çocuğun kafası resmen örülü bit kazanı gibi) sınıfta çoğu çocuğa yayıldı.Benim oğluma şimdilik gelmedi ama gelmeyeceği anlamına gelmez:KK43: Bunların hiçbirisi yetmezmiş gibi birde bugün o kızın babası gelip okulda kavga çıkardı.Ağıza alınmayacak hiç duymadığım iğrenç küfürler etti.İster istemez çocuğu dışlandı.çünkü çocuklarımızı geri çekiyoruz bu bnmde vicdanımı sızlatıyo sonuçta o da çocuk ama mecburum böyle davranmaya. Şimdi bu çocuğun sınıfımızdan gitmesini istiyoruz bunun için ne yapmak gerekir??
Siz istiyorsunuz diye bir öğrenci sınıftan gönderilmez.Boyle davranmaya mecbur degilsiniz.

Aynı anlattığınız gibi bir öğrencim vardı.Sinif öğretmeniydim.Oyle güzel ilerleme kaydettik ki.Temizlik açısından davranış açısından.Az bilinç biraz da çaba ile yoluna girer.Kimbilir ailesi ne durumda:(

Cocuk dislaninca kendini nasil hissetmistir ogretmeniyle konusup uygun dille ailesine soyleseydiniz bu cok normal birsey cunku en basiti kiz cocuguymus -eczanelerde bit tokalari oluyor renkli renkli hediye gibi de verilebilir - yada ailesine bit ilaci da verilebilir de siniftan uzaga yollamak ne biliyim

Son düzenleme:
Bit zaten o yaştaki her çocukta olur
Kafanın sıcaklığıyla ilgili pislikle az bir Alakası var
Üzüldüm kızcağıza
Kurtulsa bari horlamalarınızdan

Uffff kendinize gelin bence. Kafası bitliymis pis kokuyomus sınıftan gidecekmiş oldu başka bi arzunuz varmı? Sizin yüzünüzden o çocuğun pskolojisi dislanmsligin verdiği yanlzlik hissi şuan nasıl hissettigi umrunuzdami? Niye bu kadar kötüsünüz ki o daha küçücük çocuk ya yazık çok uzuldm gercektn

Küçüktüm bitlenmistim ve yine böyle sorunlu bir ailenin çocuğundan bana bit bulaşmıştı , annem arkadaşımı bize çağırdı bize dediki ben sizin saçlarınızı orcem ama ilk önce yıkama lazım temiz kullanın bizim evde kızın ve benim bitlerimi temizledi sonra saçlarımızı ördü kızı evine bırakırken bit şampuani almisti onu annesine söyle anlattı kızım ve kızınıza baska birinden bit bulaşmış bunu kullanın dedi kız arkadasima da bir sürü toka lar ve güzel kokan bir şampuan almıştı Tarak filan rencide etmeden yapın derim

Mesela büyük konuşmamak gerekir, kimseyi kınamamak...

Back
X