- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Erenleikra
Önceden bit kontrolü uluorta yapılırdı okullarda . Ben kimseye elletmezdim saçımı ,hiç hoslanmazdim ve o küçük hayvanciklardan kafamda çıkacak diye ödüm kopardı . Her seferinde ayrı bir yerde annem bakar gösterirdi öğretmene . Çok onur kırıcı bir durum .empati yapıyorum da çocuk şuan çok kötü olmalı . Keşke benim kızımın sınıfında olsaydı .böyle çocuklar dışlanmamalı, ruhlarinda derin yaralar acilmamali. Bit tokası ,rozeti denen şeyler var ,haberdar misin ? Çocuğuna takacak ,gönül rahatlığıyla okula göndereceksin .dibine kadar kınıyorum seni ve o kendini bilmez diğer aileleri.
Kızımın okulunda bit kontrolü gizlice yapılıyor .kızım okuldan eve bir dönüyor saç şekli değişmiş ..soruyorum kim yaptı , "öğretmenim mısır örgüsü yaptı ,çok güzel görünmüyor mu anne " diyor ..haberi yok bit kontrolünden geçtiğinden .iyi ki de yok ,çok kırılır çünkü ..umarım çocukları kıracak şekilde yapilmiyordur okulunuzda bu kontroller diyeceğim de zavallı çocuk bütün okula ifşa olmuş bile ..
Kızımın okulunda bit kontrolü gizlice yapılıyor .kızım okuldan eve bir dönüyor saç şekli değişmiş ..soruyorum kim yaptı , "öğretmenim mısır örgüsü yaptı ,çok güzel görünmüyor mu anne " diyor ..haberi yok bit kontrolünden geçtiğinden .iyi ki de yok ,çok kırılır çünkü ..umarım çocukları kıracak şekilde yapilmiyordur okulunuzda bu kontroller diyeceğim de zavallı çocuk bütün okula ifşa olmuş bile ..