Yardım lütfenn!!

Ben 18 yasında bile bitlendim ama gittim şampuan aldım temizlendim gitti.. o kızcağız için de okulunuzun rehber öğretmeni ailesiyle uygun bi dille konuşup bu temşzlik sorununu anlatmalı kızı sınıftan gönderip arkadaslarıyla arasına girmek ne demek? Sizin gibi cahil insanlar yüzünden özgüvensiz çocuklar yetişiyor .. yazıktır günahtır ya insanları kırmamak onurlarını kırmaayıp kendilerine saygısını kaybetmemeleri için bişey yapmayın hep insanları üzün kırın yeter ki siz mutlu olun bencilsiniz işte bencillll sonra insanlarla neden konuşmuyorsun sedef konuşmam ki ne konuşcam hale bak

Cocugu siniftan gonderince, cocugun yasadigi sikinti duzelmiycek ki..duzensiz ve ilgisiz aile yapisi nedeniyle o kucucuk yasinda yasadigi problemler devam edecek.
Ki bit problemi bunlardan sadece 1i.
Gondererek sadece siniftaki diger cocuklarin pir-u pakligini sagliycaksiniz belki kafanizda. Ama o cocuga el uzatilmali. Minicik kizin dislanmasi ne demek bilio musunuz? Omur boyu kapanmaz onun actigi yara.
Muhakkak rehber ogretmenle gorusulsun ve aileye ulasilsin.
Ailenin sucu bu cocugun degil.
Kiyamam uzuldum cocuga:KK61:

Geçen sene saçımı boyatmaya kuaföre gitmiştim kuaförüm hocam siz bit kapmissiniz dedi. Eyvah dedim benim minikler ne durumda ki? Köy ögretmeniydim o zaman. Okulda 2 öğretmeniz. Digeri erkek zaten bitten bisey anlamiyor. Kuaforculuk oynadik butun gun. O sactan bu saca degmedigim sac kalmadi. Bi baktim ki 30 mevcutlu minik okulumuzun nerdeyse yarisinda bit vardi. Once saglik ocagindan ilac isteyip ev ev gezdim. Hepsine tek tek nasil yapildigini gosterdim. Annesi olmayani yada yasli bakamayacak durumda olani kendim temizledim. Okulu yikadik. Dipten uca her yeri tertemuz ettik.Sonra da temizlikle ilgili bolca ailelere cocuklara bilgiler verdim. Nerdeyse 1 ayimi aldi. Ama halledildi. Bit olan cocuklarima da okula gelmesin demedim. Ogretmen olarak gorevimi yaptim. Cocuk bu. Nasil etkilenecegini bi dusunun bence.
Ayrica siz yada bir baskasi bir cocugun nerde nasil kimle egitim gorecegi hakkinda asla karar veremezsiniz? Kimsiniz ki siz derler adama.

Keşke..
Ben babanın neden bağırdığını da merak ettim.
Acaba 23 nisan gösterisinde yer falan mı vermediler çocuğa?
Tabi ki tepki gösterme yöntemi yanlış ama nedense bu sebep geldi aklıma..

Konu sahibinin gozunde babasi sokak serserisiymis ya guya belki de o sokak serserisi zannettigi adam kizinin boyle bencil cahil insanlar tarafindan bu kadar dislanmasina, üzülmesine dayanamamistir da herkesin agzinin payini vermistir bi guzel.. Karne gunu bagirmis 23 nisanda bagirmis zehir etmis. Acaba once kim kime zehir etmis o gunleri diye sorarlar adama..

Lafa bak ya anneye akil noksani, babaya sokak serserisi.. Kömür gibi kapkara bi kalbin var konu sahibi. Gördüğün hersey senin yansiman. Okadar kötüsün ki herseyi herkesi kendin gibi igrenc görüyorsun.

Keşke..
Olabilir , cocuk nasil dislandiysa artik
Ama baba bu kadar ilgiliyse once cocugunu kurtqrsin o bitlerden
Yazik yiyorlar yavrunun kafasini

Geçen sene saçımı boyatmaya kuaföre gitmiştim kuaförüm hocam siz bit kapmissiniz dedi. Eyvah dedim benim minikler ne durumda ki? Köy ögretmeniydim o zaman. Okulda 2 öğretmeniz. Digeri erkek zaten bitten bisey anlamiyor. Kuaforculuk oynadik butun gun. O sactan bu saca degmedigim sac kalmadi. Bi baktim ki 30 mevcutlu minik okulumuzun nerdeyse yarisinda bit vardi. Once saglik ocagindan ilac isteyip ev ev gezdim. Hepsine tek tek nasil yapildigini gosterdim. Annesi olmayani yada yasli bakamayacak durumda olani kendim temizledim. Okulu yikadik. Dipten uca her yeri tertemuz ettik.Sonra da temizlikle ilgili bolca ailelere cocuklara bilgiler verdim. Nerdeyse 1 ayimi aldi. Ama halledildi. Bit olan cocuklarima da okula gelmesin demedim. Ogretmen olarak gorevimi yaptim. Cocuk bu. Nasil etkilenecegini bi dusunun bence.
Ayrica siz yada bir baskasi bir cocugun nerde nasil kimle egitim gorecegi hakkinda asla karar veremezsiniz? Kimsiniz ki siz derler adama.

Güzel öğretmen, güzel insan. Sizin gibi duyarlı öğretmenlerimizin çoğalması en büyük temennim.

Güzel öğretmen, güzel insan. Sizin gibi duyarlı öğretmenlerimizin çoğalması en büyük temennim.

Benim gibi olan çok meslektasim var buralarda ve ulkemin her ucra noktasinda. icin rahat olsun canim. Biz cocugu herseyden onde goruyoruz deger veriyoruz . Sevilmesek de bazi ucra yerlerde biz onlari seviyoruz. Tek gereken su yaptiklari ogretmen mulakatlarinda biraz daha vicdana bakmalari. Vicdan yoksunlarina bu kutsal gorevi vermemeleri. Bizim de temennimiz bu.

Siz velilerin birbirlerini örgütleyip 6-7 yaşındaki çocuğu dışlayıp o çocukta kalıcı psikolojik hasar bırakmanız normal , babasının okulda gelip tartışması , argo kullanması anormal

Hımmm..

Ne diyim artık nasıl bir vicdansa sizlerdeki .

Keşke..
Hakkımda bilip bilmeden konuşan gereksiz insanlar topluluğu hepinize söylüyorum siz beni tanımadan nerde nasıl davrandığımı bilmeden klavyenin başından ahkam kesmeyin bu aileyi ne öğretmen ne müdür kimse istemiyor zaten.bugünde çaresine bakıldı.ayrıca çocuk 23 nisanda da oynadı.dengesiz bir aileyle karşı karşıyayız sadece....konuşulanı anlamayan konuşmayı beceremeyen serseri bir adam ve aklı olmayan bir kadın.Ben bunun için acaba fikir veren olabilirmi dedim.Ayrıca sizler gibi boş insan olmadığım için saatlerce klavyenin başında değilim lütfen dahada yorum yapmayın bende seviyenize düşüp cvp yazmıycam..................

Hakkımda bilip bilmeden konuşan gereksiz insanlar topluluğu hepinize söylüyorum siz beni tanımadan nerde nasıl davrandığımı bilmeden klavyenin başından ahkam kesmeyin bu aileyi ne öğretmen ne müdür kimse istemiyor zaten.bugünde çaresine bakıldı.ayrıca çocuk 23 nisanda da oynadı.dengesiz bir aileyle karşı karşıyayız sadece....konuşulanı anlamayan konuşmayı beceremeyen serseri bir adam ve aklı olmayan bir kadın.Ben bunun için acaba fikir veren olabilirmi dedim.Ayrıca sizler gibi boş insan olmadığım için saatlerce klavyenin başında değilim lütfen dahada yorum yapmayın bende seviyenize düşüp cvp yazmıycam..................
Yardım meleğinden bu noktaya... Ahkam keselim diye konu açıyorsunuz ama... Yazım yanlışlarına değinmiyorum bile. Konuşmayı beceremeyen adamdan bahsetmişsiniz ya :KK45:

Çaresine bakıldı derken?
Erdiniz mi muradınıza?

He tabi tabi siz o kadar dolu ve seviyelisiniz ki iğrenç ego savaşınıza çocuklarınızı alet edip küçücük bir kız çocuğunun tepesine biniyorsunuz siz ve sizin gibiler..
Allah yardımcısı olsun o yavrunun..

Hahahahahahahahh :lülülü:

Back
X