Yardim lutfenn:(

Rain24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
6
0
1
39
Merhaba..biz nisanlimla gecmis uzerine hic konusmadik.nisanlimin eskiden sozlendigini ogrendim.bu konuyu benimle daha once paylasmadi.ben geccmisini sordum once soylemek istemedi.sonra zorlayinca anlatti.bunu benimle paylasmamasini bir turlu sindiremiyorum. Nisan sirasinda daha once boyle bir sey yasamadigini bile ima etti.yani bana yalan soyledi.sizce ne yapmaliyim.cok mu buyutuyorum..yani bunu bana soylememis olmasi guvenimi sarsti..

bence takılmakta haklısın canım. ama o eski sözlülük dönemini aklından çıkartmış onun için tam bi pişmanlık olmuş da olabilir belki deo yüzden söylememiştir.bene al sözlünü karşına trip atmadan sinirlenmeden birbirinizi yükseltmeden bu konuyu neden daha önce konuşmadığınızı sor anlatsın...

Baştan yalan söylüyosu ilerisini hiç düşünemiyorum.
Ve sözlü oldugunu neden sizden saklamış bunuda iyi bi didiklemek lazım

Beni uzmek istemedigini gereksiz yere huzursuzluk cikmasini istemedigini soyledi.konustuk..ama ben bir turlu aklimdan cikaramiyorum bu konuyu sindiremiyorum benimle paylasmamasini.ozellikle daha ince boyle ciddi bir surec gecirmedigini ima etti nisan hazirliklarinda.kabullenemiyorum

Bence büyütme, geçmiş geçmişte kalmıştır.
Öyle düşünmek lazım...

hani anlatmasa durduk yere anlatmak istememiştir diyeceğim ama
söylemek istemeyeşi çocuk veya ailesinden kaynaklı problem ötürü ayrıldılarsa duyulsun istemiyorlardır...
nişanlını araştır boş durma her ipucunda sorma ama, birleştikçe sor

yani aklıma binbir türlü şey geliyor
1 -- bir arkadaşım evlendikten sonra nişanlısının şizofren başlangıcı mıydı bir değişik bir hastalığı olduğunu öğrendi meğer adamda öfke kontrolu varmış adamın ailesi falan nasıl iyi davranıyordu, kız bir iyi bir kötü diye dert yanıyordu annesi sürekli gelip gidiyordu falan nişanlılıktan öyle yoksa melektir oğlum dedi... kız kaçtı çocuğa (kv. oldu bittiye getirdi) sonra çok pişman oldu...
2 --bir de burada konu okumuştum kadın evlenmek için evrak hazırlarken hepatit b mi neydi aşıyla bulaşmıyormuş ne... ailesi çok normal birşey gibi söylemiş hatta evrakları şu zaman hazırlamaya başlayacağız şöyle testler derken ailesi böyle birşey var önemli değil bir aşı vurulacaksın sadece demiş kadın başka problemler için açmıştı bunu okuyunca konu içinde çok şaşırmıştım.

Bence geçmiş te olsa bilmek isterdim.bence evlenmeden önce herşeyi kkousmalisin.ileride birseyleri ogrenirsen belki uzuleceksin. Ben sordum nisanlima vede arastirdim.Hatta benden onceki sevgilisine bile sordum gizlice.onun arkadaşlarının ismiyle face hesabı açıp ekledim çaktırmadan konuştum o kizla o da cvp verdi yani)) şuan evliyim eşime cok güveniyorum bana yalan söylemedi ve her şeyini biliyorum.sana sozlendigini soylememesi belki de seni kaybetmekten korkmustur.

Kızlar selam kısa sürede cevap almak ostedıgım ıcın bıraya yazıyorum lutfen bana fıkır verın
Eşimin bir arkdsı var gecen ay vefat etti eşim yengesının evini falan yapmıştı patronu DA tanıyor kadını daha sonra Kadın eşimi gece 10-11 de falan aramaya basladı eşime sordugumda neden arıyor diye kadından ödünç para aldıklarını soyledı bana onu ıstıyormus bır kac kez konusmasını da duydum tamam abla ben konusucam patronla bize de bi yerden gelecek o Zaman ödeme yapabılecegız falan dedi sonra uzun sure görmedım konustugunu gecen gece saat 11 gibi boş mesaj attı eşime bır kac gun sonra da eşimin tlfnundan whatsapa girdim hemen yazdı bu saate kdr uyumadın mu diye eşim borçtan dolayı aradıgını soyluyor kadının kafam cok karısık bana fıkır verın eşim konusmuyorum bir alakam yok diyor ama benı ıcımden bir şüphe kemırıyor bu arada kadın eşimden 20 yaş buyuk 3 tane de cocugu varmıs

He bi de kadının numarasını kaydettım bir ara eşim çevrımıcıyken ona da baktım tesaduf mu nedir kafayı yicem ama kadında cevrımıcıydı bır kac kere denk geldi böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…