yardım lütfennn:(

skidroww

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
44
0
86
Niğde
Arkadaşlar acil olarak fikirlerinize ihtiyacım var.erkek arkadaşamın 6 eylül de doğum günü var ve ben ona bi sürpriz yapmak istiyorum.kendi emeğimin olacağı bi hediye vermek istiyorum çünkü öyle pahalı hediyeler değil de değişik aa dedirtecek sürprizler yapmamı bekliyo sanırım :)o yüzden benim de kafam çok karışmış durumda sizce neler yapabilirim??

ne kadardır bırlıktesınız ?

yaslarınız kaç ?

okul durumunuz ne ?..

ona gore onerıde buluncamda

3 ay olacak 23 yaşındayız ikimiz deüniversitedeyiz daha:)aslında düşündüğüm bişey var ama nasıl olur bilmiyorum.3 ay boyunca onun için hissettiğim herşeyi küçük kağıtlara birer kelimeyle yazıp katlayıp bi kutunun içine koymayı planlıyorum bide yanına sevdiği bi arabanın maketini almayı düşünüyorum kutuya koymak için :)keşke ihtiyacı olan ayakkabı gömlek mont vs bişeyi alsam da kurtulabilsem ama ne yazık ki özel bişey yapmam lazım.bide bi kaç arkadaşını çaığırıp öylesine toplanıyomuş gibi bi cafe de toplayıp ansızın resimlerimizin olduğu bi slide show hazırlamak istiyorum sonra pastası gelsin falan filan tabi bunu doğum gününden bi gün önce yapıcam ki anlamasın :))

neden özel bişey yapman lazım, erkekler genelde kullanabilecekleri hediye sever romantik hediyelerdense...
ama sevgilinin özel isteyiyse bilemem tabii

forumda bazen yan kısımlarda linki (reklamı) geciyor. sevgili kitabı diye öyle birsey yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…