Saç Rengi ve Saç Boyama Yardım! Sarı saçları koyulaştırmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Summe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.382
178
Dore saçları kullu yapmak çok kolay oluyor . Ama kullu için aynı şeyi diyemiycem . 9.0 la boyamama rağmen halen platin denebilecek tonlarda bir sarı . Bir türlü koyulaştıramadım . Ne yapmam gerektiğini bilen var mı ? 9 . 3 ile pigmentasyon da uyguladım

İşte şu anki hali bu güneş ışığı vururken KilicBaligi

Eklentiler

• 2016-03-07 08.39.16.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 820
Kimse yok muuuu

7.3 uygun diye düşünüyorum.. bulursan dore yoğunlaştırıcı da katmalısın karışıma..

7.3 uygun diye düşünüyorum.. bulursan dore yoğunlaştırıcı da katmalısın karışıma..
Teşekkür ederim cevap için . :) dore yoğunlaştırıcı markaların yoktur değil mi ? Kuaför market filan bulmaliyim

aynen öyle malesef..
Mesela 8 .3 le boyasam ama oksidani 6lik kullansam nasıl olur bu sefer diplerim mi açılmaz acaba ?
Bir de bu dore yoğunlaştırıcıyı ne kdar katmaliym boyaya

Mesela 8 .3 le boyasam ama oksidani 6lik kullansam nasıl olur bu sefer diplerim mi açılmaz acaba ?
Ne tonda bi koyuluk istediğini yazmamissin ki?
8.3 ile koyulasir ama 2 3 yıkamaya gayet açılır bu saç
7 tonlarina boya begenmezsen bidaha boyama zaten açılır

cnm bir kaç ay önce bende platine yakın saçlarımı koyulttum hiç bi sorunda yaşamadım.
kullanacağın renk çok önemli çünkü yeşermeler yapıyor (daha önceki deneyimim)
ben 1 defa koleston 7.77 ışıltılı kahve ile boyadım sonra 2 defa koleston 8.74 gizemli kahveye boyadım.
bu arada haftada bir sinameki kürü yaptım sinamekinin yeşilliği boyanın verdiği turunculuğu aldı(saç uzatma kürlerinden bunu bulabilirsin)
boyamalar arası 2 hafta bekledim çünkü rengin akması gerekiyor.sonuç olarak çok tatlı,doğal açık kumral renk oluştu hatta renk o kadar çok hoşuma gitti ki üstüne röfle attırdım.

bu arada boyayı yaptıktan sonra sakın panikleyip arka arkaya boyama 1-2 hafta sabret boya aksın zeminde bi renk oluşsun

çok değil 1 parmak koymak gerekiyor.. normal boyalarda yeterince dorelik olmayabilir ama dene bir istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…