selam kizlar.. benim 6 aylik bir iliskim var ve suan benim düsüncem ile hersey berbat bir halde ilerliyor.. sevgilimin ilgisizligi beni deli ediyor! sevgilim hem okuyor hem calisiyor.. iliskimizin baslangicinda baya ilgiliydi bana karsi.. arayip sorardi.. gel suraya gidelim buraya gidelim derdi.. ve simdi ise ne ariyor ne yaziyor nede beraber birseyler yapiyoruz.. sebep olarakda bana zamanim yok okulum var isim var gücüm var ailemin sorunlari var gibisinden konusuyor.. ben ona bu konuyu cogu kez actim cünki benle ilgilenmemesi beni deli ediyor! dünki konusmamizdan sonra iyice deliye döndüm.. ben ondan sadece birazcik ilgi bekliyorum o ise bana sürekli ben senin istedigin hayati sana veremem babam milyoner degil diyip duruyor.. ki ben ondan maddi birseyde istemiyorum! bana hep ben senin istedigin gibi oliyim seni günün on vaktinde ariyim senin istedigin gibi giyinim seninle geziyim tozum senin istedigin arkadaslarimla görüsiyim istiyorsun diyo.. ki öyle birsey yok.. bu konular hakkinda hic konusmaz, konusup bana karsilik verdigi zaman hem sacma konusur hemde ben üstüne birsey söyledikten sonra hemen konuyu kapatip uyumaya gidiyorum diyip konusmamizi bitiriyor..
yakinda söz düsünüyoruz ama ben bu durumlardan sonra hic de emin degilim.. eskisi kadar istegimde yok.. ne yapicagimi bilmiyorum. alttan almaya calistim oda olmadi yani sanki sevgilim gibi degilde disarida herhangi görüstügüm biri gibi geliyor bana...
yakinda söz düsünüyoruz ama ben bu durumlardan sonra hic de emin degilim.. eskisi kadar istegimde yok.. ne yapicagimi bilmiyorum. alttan almaya calistim oda olmadi yani sanki sevgilim gibi degilde disarida herhangi görüstügüm biri gibi geliyor bana...