-yardim- sevgilimin hareketlerine anlam veremiyorum..

ciimciime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
208
5
48
Almanya
selam kizlar.. benim 6 aylik bir iliskim var ve suan benim düsüncem ile hersey berbat bir halde ilerliyor.. sevgilimin ilgisizligi beni deli ediyor! sevgilim hem okuyor hem calisiyor.. iliskimizin baslangicinda baya ilgiliydi bana karsi.. arayip sorardi.. gel suraya gidelim buraya gidelim derdi.. ve simdi ise ne ariyor ne yaziyor nede beraber birseyler yapiyoruz.. sebep olarakda bana zamanim yok okulum var isim var gücüm var ailemin sorunlari var gibisinden konusuyor.. ben ona bu konuyu cogu kez actim cünki benle ilgilenmemesi beni deli ediyor! dünki konusmamizdan sonra iyice deliye döndüm.. ben ondan sadece birazcik ilgi bekliyorum o ise bana sürekli ben senin istedigin hayati sana veremem babam milyoner degil diyip duruyor.. ki ben ondan maddi birseyde istemiyorum! bana hep ben senin istedigin gibi oliyim seni günün on vaktinde ariyim senin istedigin gibi giyinim seninle geziyim tozum senin istedigin arkadaslarimla görüsiyim istiyorsun diyo.. ki öyle birsey yok.. bu konular hakkinda hic konusmaz, konusup bana karsilik verdigi zaman hem sacma konusur hemde ben üstüne birsey söyledikten sonra hemen konuyu kapatip uyumaya gidiyorum diyip konusmamizi bitiriyor..

yakinda söz düsünüyoruz ama ben bu durumlardan sonra hic de emin degilim.. eskisi kadar istegimde yok.. ne yapicagimi bilmiyorum. alttan almaya calistim oda olmadi yani sanki sevgilim gibi degilde disarida herhangi görüstügüm biri gibi geliyor bana... :50:

Saçma konuşur derken ? Siz sevgilinizi anlamıyor olabilir misiniz? Saçma konuşur ve üstüne ben bir şey söylediğimde uyumaya gidiyor diyorsunuz. siz onu tam dinlemiyor ve oda uzaklaşıyor olabilir mi? ciddiye almıyor olabilir misiniz? ben tam anlayamadım.

aynı seyleri yaşadım senınle.
3,5 yıllık bir ilişkim vardı.aynı şekilde ılklerde ılgılı gel goruselım falan.aradı geceleri.malesef son 1 dan fazla zamandır ne arama ne sorma bayramın 4 cu gunu ayrıldım ,cunku ıstdayız ıkımızde ve son 3 hafta hıc gorusemedık babannesı vefat etmıstı ama cok ılgısız olması tahammul edemedım.bıtırdım.4 gun ayrıldım dedım ya o gun gecesı barıstık.ama uzun surmedı bu pazar gene ayrıldım.sustum konusmaya derman bırakmadıkı oda bunu beklıyormus.en son uzun msj yazdım cvb bıle vermedı

Sana zaman ayırıp görüşmediğine, arayıp sormadığına göre bu ilişki bitmiş bence canım, söz düşünüyoruz demişsin ama durum o yönde gitmiyor belli ki.

Back
X