• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri yardım !!! sizce bu model nasıl arkadaşlar. tesettürlü nişanlık

nazife_fth

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
690
246
133
$945328_485366341535291_278316966_n.webp

arkadaşlar bu model sizce nasıl ? başka tesettürlü model varmı önerebileceğiniz

evet güzel ama arkadaşlarında dediği gibi biraz fazla taşlı bu zevk meselesi tabiki bende senin gibi kapalıyım ve on ağustosta nişanım var bende senin gibi nianlık telaşındayım ama malesef piyasada kapalılar için hiçte güzel model yok ya diktireceğiz yada içimize sinmeyen bi model giyeceğiz inşallah ikimizde bulabiliriz canım şimdiden hayırlı olsun

hepinize teşekkür ederim. bikaç model daha buldum benim için fiyat da çok önemli o yüzden çok kararsız kalıyorum

Slm canım nısanlıgın cok hosmus gercekten.. Satmayı ya da kıralamayı dusunur musun acaba.. Eger uygun olursa ben dusunuyorum da

Slm canım nısanlıgın cok hosmus gercekten.. Satmayı ya da kıralamayı dusunur musun acaba.. Eger uygun olursa ben dusunuyorum da

canım nişanlığım bu model değil ama zaten bende diktirip kiralamıştım. açtığım bi konuda fotoğrafları var. nerde durutacağım onu diye satın almamıştım.

Back
X