Yardım, sürekli orgazm hissi..

Erken tedavide çözümü var tabi ama benim gibi kronikleşirse sürekli bu durumu yaşarsın. Bu özellikle idrar yaparken belirti verir. İlk zamanlar orgazm hissi verir ama böyle kısa süreli. Sonra yanma eşlik eder. Sonra batma. Sonra sürekli çişin varmış gibi hissetme ve en sonunda kanlı idrar ve kasıklarda sanki 10 kilo varmış gibi baskı sakın ama sakın ihmal etme
İnşallah kurtulurum çok teşekkürler yardımınız için

Kadın doğumcular bakteri enfeksiyon tam teshis koyamıyor. Sadece enfeksiyon var deyip standart bir antibiyotik veriyor. Ama üroloji bakterinin cinsine göre ilaç veriyor. Ve bir daha geri dönmemek üzere veda ediyorsun
Bende ilk önce kadın doğuma gider sonra yönlendirirse ürolojiye giderim diye düşündüm

Gerçekten artık bir yardıma ihtiyacım var sanırım. 5 yıllık evliyim daha önce hiç ağlamalı falan bir orgazm olmadım, yaklaşık iki haftadır sanırım durup dururken hiç birşey yokken uyarılıyorum, hani biseyden tahrik olmuşum gibi ama asla olmuyorum. Mesela yemek yaparken yada disardayken vs. Her an yani.. ve en kötüsü her tuvalete gittigimde idrar başlarken başlıyor ve bitince tavan yapan bir his oluyor ağrısından inleyip ağlıyorum resmen, ve evet acı değil zevk gibi ama o kadar yüksek ki canım yanıyor. Nasıl kurtulucam bu durumdan yaşayan varmı lütfen yardımmm. Doktora da gidemem çünkü bunu nasıl anlatayım aynı anda 3 hasta falan alıyorlar resmen çaresizim ve tuvalete gitmeye korkar oldum..
benzer bi durum bende yaşamıştım anksiyete ile ilgili bir ilaç var sanırım ondan yada başka bişeydı bilmiyorum bi süre sonra geçti o durum

benzer bi durum bende yaşamıştım anksiyete ile ilgili bir ilaç var sanırım ondan yada başka bişeydı bilmiyorum bi süre sonra geçti o durum
Benim kullandığım herhangi bir ilaç yoktu, doktor zaten rahim ve idrar torbasında yoğun iltihap olduğunu bayağı ilerlediğini söyledi görünce de çok şaşırdı.. ilaçları da kullanmayı unuttum inşallah bugün baslicam

Benim kullandığım herhangi bir ilaç yoktu, doktor zaten rahim ve idrar torbasında yoğun iltihap olduğunu bayağı ilerlediğini söyledi görünce de çok şaşırdı.. ilaçları da kullanmayı unuttum inşallah bugün baslicam
belkide benımde ondandır o sıra enfeksiyon vardı şiddetli bak bu ıhtımalde olabilir çok geçmiş olsunnn

Back
X