• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım toplayayıcıları

18 senedir engelliyim hiç şöyle yardım alamadım :D inanmayın vermeyin.
resmi olarak bağış yapabileceğiniz kurumlar var onlara yapın

Mantık zaten şu bana göre "sabit iş yeri kimse geri çeviremez hele kamu kuruluşları tam hazine"
Haftada bir dernek bazen 2 garanti geliyor
Biz kurum olarak, sirtında felçli torunu dolaştıran dedenin gerçeklerini öğrendikten sonra tanımadığımız kimseye yardım etmiyoruz

Sormayin o kadar cok gelen var ki hepsine 5 lira dahi versen aylik 1000 lira civari bunlara gider yani

Hiçbir şekilde vermem siz de vermeyin... Açım abla bir ekmek parası ver diyen diyen küçük çocuklara da gel yemek alayım sana derim çoğu uzaklaşır yanımdan hemen :D

Biz verdik ama ne bileyim, sosyal medyada da sayfaları vardı dernek olarak. Makbuzda verilen bilgilerle de tutuyordu tüm bilgiler. Dolandırıcı olsalar bu kadar aşikar görünemezler sosyal medyada. Elbet birileri şikayet eder çünkü. Yani güvendik, bağış yaptık, inşaallah doğru yerlere gitmiştir.

Engelliler ve Kanser Hastaları için yardım toplayan kişiler mevcut biliyosunuz sokakta dolaşırken avm girişlerinde işlek caddelerde görüyoruz ya da işyerine geliyorlar. Dergi vs satanları da var .

Genelde yardımcı olmaya çalışıyorum bu durumlarda ancak bazıları sinirimi bozuyor artık geçenlerde bir avm girişinde biri nakit paramın olmadığını söylediğimde(gerçekten yoktu ) ama avmde gezmeye paranız var bile demişti hadsizce , bugünlerde de işyerine gelenler dikkatimi çekti sürekli geliyor bir gelirsin iki gelirsin ya hu sürekli enteresan geldi.

Neyse efendim gerçekten her köşe başı tutulmuş durumda valilikten izinleri var mı varsa denetleniyor mu nasıl denetleniyor bu insanların bağıştan komisyon aldığını okudum demin doğru mu bu konu kafamı karıştırıyor sizlere sormak istedim.

O paraların gerçekten hasta kişilere gittiğine asla inanmıyorum

Lösev gibi kurumlara bağış yapın bunlara para yedirmeyin lütfen

Yapacagimiz yardimi guvenilir kurumlara yapmak en iyisi. Her isteyene yetisemeyiz, gucumuzun yetecegi de en azindan dogru yerlere gitsin.

İnternet ortamindan Losev e destek oluyorum.50 TL de kabul,100 TL de..az bu abla diyen yok,beddua eden yok.Ne yaptıkları ,bağışlarla neleri başardıklarını yılda bir dergi haline getirip bağışçı adına yolluyorlar üstelik.Kizim adına yaptığım bağış sonrası kızıma göndermişlerdi.Cok duygulandım,sakliyorum

Benzer bi olay bende yaşadım caddede bir grup genç dergi satıyor geleni geçeni çevirerek herneyse bende geçiyordum o sıra ordan bi bakarmısınz dedi nezaketen baktım anlatmaya başladı işte yardım topladıklarını vs üstümde tüm para var 200 lira onuda Kart ödemesine yatırcam şuan yardımcı olamıcam kusura bakmayın teşekkür ederim dedim kibarca bana ne dese beğenirsiniz,' akşamlara kadar kafelerden restorantlardan çıkmazsınız 10 liralık yardım isteyince yapmazsınız' şok geçirdim.. sanane kardeşim cebimin kirası sendemi işine bak dedim yürüdüm gectim böylelerini gördükçe yardım etmek içimden gelmiyor gerçekten yardım yapılıyormu inanasımda yok bunlar yüzünden gerçek ihtiyac sahiblerinide anlayamıyoruz

Back
X