YARDIM TROMBOFİLİ PANELİ YORUMLAMA: PAI SONUCU: 4G/4G HOMOZİGOT ÇIKTI

Merhaba benimde pai homozigot. 4 haftalık hamileyim. Doktorum arixtra kan sulandırıcı (Daha çok Oksapar yazılıyor ama Oksapar içerik olarak temiz değil muadil olarak bunu önerdi doktorum) ve coraspirin verdi
Merhaba benimde pai homozigot iğneyi kaç dozluk kullanıyorsunuz acaba

Genetik doktoru kadın doğumcunun inisiyatifine bıraktı dın doğumcu da sonuçlarda sıkıntı yok dedi

Merhaba benimde pai homozigot iğneyi kaç dozluk kullanıyorsunuz acaba

Merhabalar Arixtra 2500
Kızlar merhaba ben de 6.haftadayım perinatolog pai genine biz iğne de aspirin de vermiyoruz dedi. Çok da ilgili bi doktordu aslında muayenede baya bi ilgilendi. Progestanla folik asit al dedi sadece. Çok korkuyorm ben de 1 düşüğüm 6.haftada kalmıştı. Ama benim bi ara
minik bi kanamam da oldu aspirini kesince geçti. Aspirinin kanama yaptığından şüphelendik. Lekelenmeler de var. Ondan mı vermedi acaba? Çok kaygılıyım ya :(

Meraba şuan durumunuz nedir testlerimiz birbirine benzer
Canm merhaba benim pai homozigot ve mthfr homozigot. 3. Hamilelikte 6000 oksapar kullandım kalbi oluştu ilk defa ama durdu. Ama perde varmış ondan mı sebep bilmiyorum daha hamile kalmadım ama Dr ya 5000 ya 6000 lik vercekmis

Canm merhaba benim pai homozigot ve mthfr homozigot. 3. Hamilelikte 6000 oksapar kullandım kalbi oluştu ilk defa ama durdu. Ama perde varmış ondan mı sebep bilmiyorum daha hamile kalmadım ama Dr ya 5000 ya 6000 lik vercekmiş
Canm merhaba benim pai homozigot ve mthfr homozigot. 3. Hamilelikte 6000 oksapar kullandım kalbi oluştu ilk defa ama durdu. Ama perde varmış ondan mı sebep bilmiyorum daha hamile kalmadım ama Dr ya 5000 ya 6000 lik vercekmis
Allah acil şifalar versin inşallah canım perdeden kaynaklı büyük ihtimalle ben de 2 düşük yaptım genetik testte sonuçlarım pai4g5g 4g4g cıktı mhtfr677homozigot 3. kez hamile kalmadan önce aspirin verdi doktor bu ay bakacaz bakalım hamilelik olursa kan sulandırıcı verecek ama dozu ne kadar olur bilemiyorum şuan olursa ilk defa alacam yani

Back
X