yardım yardım yardım kızlar gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.

posterior

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
161
132
103
Amasya
kızlar 2 yıllık bir ilişkim var 25 yaşındayım erkek arkadaşım 35 ben bunu baştada biraz tereddütle karşılamıştım ama ilişkimi bitirmedim şimdi ise erkek arkadaşım benim yaşım zaten büyük sende küçük değilsin evlenelim diyor ama ben emin değilim sürekli keşke yaşı daha küçük olsaydı diye düşünüyorum çünkü iyi bir insan iyi anlaşıyoruz ama insanların düşüncelerini önemsiyorum işte acaba ne derler diyorum birde çocuk olursa diye düşünüyom çoçuk 10 yaşına gelince o 45 olacak falan diyorum ne olur yardım edin ne yapmalıyım yanlış mı düşünüyorum yoksa hak veriyor musunuz.

kızlar 2 yıllık bir ilişkim var 25 yaşındayım erkek arkadaşım 35 ben bunu baştada biraz tereddütle karşılamıştım ama ilişkimi bitirmedim şimdi ise erkek arkadaşım benim yaşım zaten büyük sende küçük değilsin evlenelim diyor ama ben emin değilim sürekli keşke yaşı daha küçük olsaydı diye düşünüyorum çünkü iyi bir insan iyi anlaşıyoruz ama insanların düşüncelerini önemsiyorum işte acaba ne derler diyorum birde çocuk olursa diye düşünüyom çoçuk 10 yaşına gelince o 45 olacak falan diyorum ne olur yardım edin ne yapmalıyım yanlış mı düşünüyorum yoksa hak veriyor musunuz.

bunu iki yıldır düşünseydiniz keşke

adam tüm iyi niyetiyle yuva kurmak istiyor böyle kaygılarınız varsa yaşıtınızla flört etseydiniz

Son düzenleme:
Bence yanlış düşünüyorsun başımıza ne geldiyse millet ne der diye gelmedimi zaten.. Hem boşver erkeğin olgunu herzaman iyidir.

2 yıldır çıktığına göre seviyosun ve durumu başında beri biliyosun, hep flört mü ediceğinize inanmıştın ?

Yaş farkını size hissettirmiyorsa, üzerinizde bi baskı yaratmıyorsa yaş farkının bir önemi yok.

Bana kalırsa erkeğin büyük olması hep daha iyi olmuştur. Benim eşim benden 5 yaş küçük ve sıkıntısını çekiyorum. Allah ömür versin çocuk için sorun olmayacak siz emin olun.

Şimdi benim yaşım 35 sizin o çocuk için düşüncüklerinizi aynen kendim için düşünüyorum çocuğum yok buzamana kadar bundan sonra olursa yaş hesaplaması yapıyorum.

Neyin ne olacağını bilemeyiz ki işte benim anacığım o 32 yaşındayken hamile kalmış ben olmuşum ama kanser olup vefat etti yani çok daha kısa sürdü birlikteliğimiz ben genç kızdım o vefat ettiğinde. Allah ömür versin bu hesaplamaları yapmamaız gerekiyor. En iyiyi hayırlısını Allah biliyor. Kimin uzun yaşayacağını o biliyor. Çocuk için neyin doğru olduğunu da.

Eğer seviyorsanız onu kaybetmeyin, böyle hesaplamalar da yapmayın.

Düşününki siizn yaşınızda biriyle tanıştıp evlendiniz. Çocuğunuz oldu, ecelin nezaman geleceğini neyin hayırlı olacağını bilemeyiz ki...
veya siz o insanla mutlu olabilecek misiniz o.

Bence yaşı büyük erkek herzaman için iyidir. Hele ki evlenelim diyor ve seviyor. Bulunmaz bir fırsat.

Birde ekleme yapayım 35 yaş baba olmak için çok iyi bir yaştır. Bunu araştırabilirsiniz. Çocuğunuza çok iyi baba size de olgun bir eş olur.

Bizim bir akrabamız hanım 38 yaşında evlendi önce bir kızı sonrada ikizleri oldu. Çocuklar sağlıklı. Şimdi tutup da hesaplama yapsa canı sıkılır ben 60 ken çocuklar şu yaşında falan, diye. En hayırlısnı en doğrusunu Allah bilir.

çoluk çocukla zaman kaybediyoruz.üzülüyoruz ağlıyoruz.yaşı sorun etme .eğer iyi anlaşıyorsanız sevgi saygıda varsa bence hiç bir problem olmaz canım :ssz:

45 olmaz;
47 civarı olur o zaman eşinizin yaşı,çocuğu ışınlamazsanız:)

bence yaş farkı çok fazla,o andropoza girerken sizin bedeninizde en hareketli dönemlerinde olucak,uyum kalmaz yani(her açıdan)

bence yaşa takılmanız çok garip insanın karakteri önemli .Yaşı büyükte olsa küçükte olsa karakteri bozuksa bir önemi yok ve aşkta çok önemli kalbinin sesini dinle milletin sesini değil;)

yaş farkı muhabbeti biraz karışık bir konu canım ya. mesela bir akrabamın eşiyle aralarında 10 yaş fark var şuan biri 47 biri 57 yaşındadır ben yıllardır bir uyumsuzlk sıkıntı görmedim. çok mutlu mesut 3 çocuk sahibiler.
ama bir tanıdığım daha varki adamdan karısını istediler senin kızında evlenme vakti gelmiş geçiyor artık diye..
aradığın tüm ömrünü geçirmek istediğin adam o mu ? yoksa ayrılmak için bahane mi arıyorsun da yaşa sardın bunun muhakemesini kendi içinde yapmalısın :)

bence yaşın bir bayan olarak çok da küçük değil evlilik için. erkek için de aynı şekilde. bence yaş hesaplaması yerine hemen birşeylere kalkışın ki daha da geç olmasın.gerçi bana göre yaşınız çok normal yaş geçtikçe de yaş farkı daha azalıyor zaten. benm de annemle babam arasında 7 yaş var. annem 17 yaşın da evlenmiş. küçük olduğu için yaş farkını hissetmişler babam hep baskın olmuş. ama siz bu yönden şanslısınız aranız da ki yaş farkı annemin ilk evlendiğine göre çok çok daha az hissedilir olucak. eğer gerçekten seviyorsan hemen evet demelisin. gerçek aşk ve evlencek adam kolay bulunmuyor

Back
X