sana tek diyeceğim ve mutlaka sonuç alacağın bir yol var..cok taviz vermisssin bu kesin..erkekler kendine gvenmeyen kızları sevmez ezik bulurlar..dim dik dur ve evet değiştim sende ilk zamanlar böyle değildin hayat naparsın işte !!!??!! aynen böyle de ama kararlı bir şekilde ..ben yalvaramam yalvaracağım tek sey Allahtır de... ayrılmak isteyen adama ne diyebilirm evet başlarda ısrar ederdim ama baktım anlamıyorsun hala aynısın kusura bakma herkesn bi sınır noktası var madem ayrılcaksn hadi yoluna de... ! ama bunu öyle bir söyle ki bütün sucun kendinde olduğunu anlasın..sonra senin yapacağın tek sey kaçmak kaçan kovalanır...kaçmasan bile dur ..durman kafi gelicektir. durmak hiçbir adım atamamak demek arasın en az 2.arayısında aç ve hiçbirsey yokmuş gibi cok yoğunmuşsun gibi davran...bu dediklerim, onu kaybekmekten korkmadan yaparsan işleri tersine döndürürsün ..zaten bu dedklerimi yaapmazsan ilşkiniz tükenme noktasına glmiş en fazla 7-8 ay daha devam edip sonra bu çocuk sewnden uzaklaşmaya başlar... madem sormuşsun bu dediklerimi yap canm ..unutma o öfkelenip sen sakinleştikçe işler tersine döncek senin ne hallerde olduğunu anlıcak......