• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım yuvam dağılıyor: (

Gitmeyin, görüşmeyin, konuşmayın..
Hiç bir şeye mecbur değilsiniz. Daha da saldırırsa "mal ve para hırsı gözünüzü bürümüş, iyi bir anne olsaydınız önce çocuklarınızı düşünürdünüz benden size zırnık yok" deyip geçin..

Benim annemde bunları yaşadı. Aç bırakırlarmış annemi neler çekmiş babam zorla götürmemiş ama yalnız göndermek istemediği için annemde gitmiş. Boşatmak için herşeyi denemiş. Başka bi kadınla babamı bi odaya bile kapatmış annemin gözü önünde. Bunun tek çözümü eşinize bu durumu ispatlamak. babam yuvasını seçti. Sonunda da babannem ölüm döşeğinde annemden özür diledi.

bu iş yaş, eşin önünde sonunda sana onlar ailem silemem, sen de görüşeceksin diye baskı yapacak. sen gitmedikçe kötü olacaksın hırslanacaklar, eşin gittikçe dolduracaklar o gelip sana saracak tadınız kaçacak.
işte bu kaynanaların yatacak yeri yok, kaynatalar da onlara dur demedikçe onların da yatacak yeri yok.
defolun gidin hayatımdan de altınlarını da zırnık verme.

Eşinizle birlikte gidin dolduramasinlar yoksa her gün adamın beynini yerler.ev almakta bahane kadın seni o evde gelin olarak gormuyo altınları elinden almaya çalışıyo bence alsa bosattrmk için daha çok uğraşacak bence . dikkat et en önemli aşamadan geçiyorsun su an biraz sabır et esinde zamanla eğriyi doğruyu gorcktir.benim eşimde annesigilden çekinir di Gigi çıkmazdı .evin dışına beş dakka çıksalar adamın surati beş karış dönerdi.cok zor günler geçirdim ama sonra anladı ne gördü ne duydu bilmiyorum bana birşey söylemedi ama adam okadar degistiki çok şaşırdım sanırım bir konuşmalarına falan şahit oldu.ogun bugündür annesigilden iyiz ama artık hiç bir söz hakları yok evimizde misafir gibiler her yerde diyorlrmiski napti etti oğlanı kendine çevirdi :)

Başka şehre taşının. Bu kadar net. Evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız.

Canlar merhaba.Aksam eşim şehir dışından geldi yemek yedik beraber ben konuyu açmadım.Esim açtı konuyu ben cok üzülüyorum yaşananlara dedi.Bende cok üzülüyorum haketmedigim şeyler yaşadık hem ailem hemde ben dedim.

Eşimde dediki annemin dediği önce senin annen ayrılsınlar demiş oyuzden annem pilini pirtini toplayip gitsin bende dedimki annemle konuş annemin telinde ses kayıdı var dinle dedim kim ne demiş ona göre karar ver şimdi konuşmayalım dedim.

Yani kadın yine bana söylediğini inkar ettiği gibi anneme soylediginide inkar etti.Bende dedimki annenin anneme bir özür borcu var ben özür beklemiyorum o benim büyüğüm ama kusura bakma enazindan demeli dedim.

Eşim hic yorum yapmıyor artık.BAna da eskisi gibi sıcak davranıyor akşam güzel geçti çay kahve sohbet eşliğinde.

Back
X