Yardım yuvam dağılıyor: (

iyide o görüşse bile bu adam hiçmi yalnız ansına babasına gitmeyecek telde konuşmayacak...
Kocası en azından eşinin tavırlı olmadığını, her zaman iyilikle yaklaştığını ama bir türlü yaranamadığını düşünür. Hep kötüleyen annesi, hep iyi olan eşi olur. O zaman konuşmalardan etkilenmemeye başlar.

Insan mi kv bana baya şeytan gibi geldi tvbe tövbe:KK57:
Uzaklaşın kaçın kurtarın kendinizi,evliliginizi.

Bence kaynanayla arana mesace koy giderse eşin gitsin laf söz dalaşına girme çünkü bu tipler zeytinyağ gibi üste çıkar gerekirse yalan söyler seni yalancı çıkarmak için sen onunla baş edemezsin bunu kabullen bence

Merhaba kk uyeleri;
Yeni uyeyim fakat üyeligim olmadanda bu siteyi çok sık ziyaret ediyordum çok güzel önerilerde tavsiyelerde bulunduğunuz için size derdimi anlatmak istedim :KK43:

Benim 2.evliligim ilk .evliligim 10 ay kadar sürdü şiddet ve ihanetten dolayı sonlandırdim. 6 yıl boyunca evlenmedim.Sonra şimdiki esimle tanistim aracı kanaliyla onun ilk evliliği.Iki kardeşler birde gorumcem var bekar.

Evleneli henüz 6 ay oldu.Fakat kayinvalidem ve gorumcemden yüzüm gulmedi:KK43: En ufak bir olayda beni arayıp seni bosaticam diyor :KK43:

Eşim biraz anneci.Fakat yeri geldiginde beni de korur.

Gelelim konuya; Bir hafta önce eşim şehir dışına çıktı geldiği gün eşimle dışarı yemek yemeye gittik kayinbabam aradi dönüşte bize gelin çay içelim diye bende oğulları neticede onlarda ozlemistir düşüncesiyle tamam gidelim dedim.
Gittik oturduk.Kayinvalidem sürekli ev yada dükkan alma derdindedir oysaki durumları gayet iyi.3 ev ve yazlık var.

Aniden dediki ev aldim kredi çektim fakat 30 bin kadar eksiğimiz var siz nekadar katkıda bulunabilirsiniz dedi.
Buarada bu kadar ev var ama ben kiradayım kadın evlere kiracılar koymuş.

Katkı derken altınlardan bahsediyor.Bende bizim birikimimiz sadece altınlar dedim fakat kiraciyiz belki ilerde az daha biriktirir ev alırız dedim kayinvalidem ev falan alamazsınız neyle alıcaksınız dedi.Bende ipotek koyup kredi çekeriz dedim.

Aldığım evi kimsenin üzerine yapmicam benim üzerime olucak hayat bu ne olur ne olmaz dedi.

Kızlar daha öncede bir tartışma anında bana oğlum seni istediği kadar sevsin ben bu is bitti dersem biter gör bak seni nasıl bosaticam demişti.Ben de bu sözlerine istinaden güvenmedim ve bu yüzden altınları vermek istemedim.

Altınları vermeyeceğimi anladı.Ciktik eşimle evimize gittik ben biraz sitem ettim eşime üzüldüğümü belirttim.

Aradan 1 saat geçti yada geçmedi kapı çaldı saat gece yarısi kapıyı açtım kayinvalidem ve kayinbabam.

Kayinbabam daha evin giriş kapısında eşimle konuşurken ben odaya doğru yöneldim kayinvalidem bir hışımla peşimden odaya geldi odada ikimiz yalnızız.Bana dediki bana bak o altınlar benim al git madem seninse dedim ama bankada altınlar.Soylendi söylendi gitti eşim gidin artık falan dedi.

Ertesi gün kayinvalide m annemi arıyor senin kızın geçimsiz vs annemede altınları daha öncede istemişti anlatmıştım annemde diyorki ayıptır onlar kiracı zaten ne kadar altın varki istenmez sen kızımdan sürekli altın istiyorsun bak gece yarışı evlerine gitmişsin gene istemişsin demiş

Kayinvalidem çıldırmış kızın yalan söylüyor ben gece evet gittim ama altın istemedim altınlarda benim demedim senin kızın bana iftira atıyor çok tehlikeli bir kiz boşansınlar istemiyorum demiş.Pilini pırtıni alıp gitsin demis.

Ben sozde ona iftira atmışım tehlikeleymişim.Esimede ben bu kızı istemiyorum ama illa evli kalıcam diyorsan sen oğlumsun gel git ama o gelmesin demiş: (

Biktim kızlar ben şimdi ne yapayım: ( Yemin ederim dedi üzerime yürüdü.
Eşim annesi hasta olduğu için arada kalıyor çünkü kadın azcik üzülse bisey olsa hastanelerde.

Nasıl bir yol izlemeliyim :KK43:
allah ıslah etsin kv deni
yazıklar olsun nasıl da gözünü para bürümüş
ne kadar kötü bir kadın
inşallah eşin gözlerini açarda annesini bu kötülüğünü görür

benim eski kv dem de böyleydi
altınlar diye kudurmustu resmen
verdık ama hala susmadı ve 4 sene sonunda boşatmayı basardı

Eşin hemen kanıyor gibi, madem annesi seytanlikla onu kandırıyor kendini hastalıkla acındırıyor senin de bu taktigi uygulaman lazım canım. Başka yapacak bisey bırakmamış çünkü.

Bak şimdi, annen bana madem evime gelmesin diyo tamam gitmem yeter ki sizin aranız bozulmasın deyip dudak bukeceksin:KK42:işte aynen böyle. Annesini aleni bi şekilde kötülemeyeceksin hatta özledim diyeceksin nasıl üzülüyorum bi bilsen keşke beni sevse keşke aramız iyi olsa diyeceksin, o annesini görmeye giderken kek yapıp göndereceksin "al kocacım çayla yersiniz, anneciğimiz yorulmasın" diyeceksin. Bazı şeyleri de ağzından kaçırır gibi söyleyeceksin "böyle böyle dedi ama bence iyi niyetinden dedi olsun ben alınmadım kiyamam ona :KK42:" diyeceksin. Sonra da "ya keşke sana söyleyip seni de uzmeseydim ya ağzımdan kaçtı aşkım annenin hiç kötü niyeti yok bence" diyeceksin. O annesine sinirlenince "hayatım yazııik öyle deme o senin annen :cry:" diyeceksin. Kocana da "benim karım ne kadar iyi ne kadar melek annemin yptiklarini bile iyilikle kamufle ediyor ya melek melek" dedirteceksin.

Kaynanayı da tenhada kıstırıp "savaş mı istiyorsun come oooonnn" diyeceksin :KK8::KK62:

eşinle aran nasıl sana karsı davranısları nasıl ?
tam ağzına bi tane çakmalık kv
eşinin dengeyı bulması lazım. koy tavrını altınlarımı veremem benı görmek ıstemıyorsan da bı daha evıme gelme bende sana gelmem deyıver.
hasta olduğu belli zaten (ruhen)

Oğlu gitsin gelsin sen gitme arkadaşım görüşme muhattap olma edepsiz kadın, hasta olacak kadar hassassa ,seni nasıl bu kadar kırıp döküyor,oda dikkat çekmek için yaptığı bişe olmasın..

Insanin yastigi degişir ama kaderi degismez dediklerinin bir örnegisin.Allah yardimcin olsun.

Altinlari sakin vermeyin.

Diger konularda da is esinizde bitiyor kusurabakmayin.

Anasinin babasinin agzini kapasin bir zahmet

Allah kötülerin şerrinden korusun ya Allah size yardım etsin yani işiniz çok zor ne diyeceğimi bilemedim Allah vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın

Yapacağın tek şey gidip gelmemek. Tlf da dahi görüşme. Eşin arada gitsin gelsin ama sizin hiç alakanız olmasın. Bu olay ilk değildir sonda olmayacak. Ne kadar mesafe o kadar iyi

Merhaba kk uyeleri;
Yeni uyeyim fakat üyeligim olmadanda bu siteyi çok sık ziyaret ediyordum çok güzel önerilerde tavsiyelerde bulunduğunuz için size derdimi anlatmak istedim :KK43:

Benim 2.evliligim ilk .evliligim 10 ay kadar sürdü şiddet ve ihanetten dolayı sonlandırdim. 6 yıl boyunca evlenmedim.Sonra şimdiki esimle tanistim aracı kanaliyla onun ilk evliliği.Iki kardeşler birde gorumcem var bekar.

Evleneli henüz 6 ay oldu.Fakat kayinvalidem ve gorumcemden yüzüm gulmedi:KK43: En ufak bir olayda beni arayıp seni bosaticam diyor :KK43:

Gelelim konuya; Bir hafta önce eşim şehir dışına çıktı geldiği gün eşimle dışarı yemek yemeye gittik kayinbabam aradi dönüşte bize gelin çay içelim diye bende oğulları neticede onlarda ozlemistir düşüncesiyle tamam gidelim dedim.
Gittik oturduk.Kayinvalidem sürekli ev yada dükkan alma derdindedir oysaki durumları gayet iyi.3 ev ve yazlık var.

Aniden dediki ev aldim kredi çektim fakat 30 bin kadar eksiğimiz var siz nekadar katkıda bulunabilirsiniz dedi.

Katkı derken altınlardan bahsediyor.Bende bizim birikimimiz sadece altınlar dedim fakat kiraciyiz belki ilerde az daha biriktirir ev alırız dedim kayinvalidem ev falan alamazsınız neyle alıcaksınız dedi.Bende ipotek koyup kredi çekeriz dedim.

Aldığım evi kimsenin üzerine yapmicam benim üzerime olucak hayat bu ne olur ne olmaz dedi.

Kızlar daha öncede bir tartışma anında bana oğlum seni istediği kadar sevsin ben bu is bitti dersem biter gör bak seni nasıl bosaticam demişti.Ben de bu sözlerine istinaden güvenmedim ve bu yüzden altınları vermek istemedim.

Altınları vermeyeceğimi anladı.Ciktik eşimle evimize gittik ben biraz sitem ettim eşime üzüldüğümü belirttim.

Aradan 1 saat geçti yada geçmedi kapı çaldı saat gece yarısi kapıyı açtım kayinvalidem ve kayinbabam.

Kayinbabam daha evin giriş kapısında eşimle konuşurken ben odaya doğru yöneldim kayinvalidem bir hışımla peşimden odaya geldi odada ikimiz yalnızız.Bana dediki bana bak o altınlar benim al git madem seninse dedim ama bankada altınlar.Soylendi söylendi gitti eşim gidin artık falan dedi.

Ertesi gün kayinvalide m annemi arıyor senin kızın geçimsiz vs annemede altınları daha öncede istemişti anlatmıştım annemde diyorki ayıptır onlar kiracı zaten ne kadar altın varki istenmez sen kızımdan sürekli altın istiyorsun bak gece yarışı evlerine gitmişsin gene istemişsin demiş

Kayinvalidem çıldırmış kızın yalan söylüyor ben gece evet gittim ama altın istemedim altınlarda benim demedim senin kızın bana iftira atıyor çok tehlikeli bir kiz boşansınlar istemiyorum demiş.Pilini pırtıni alıp gitsin demis.

Ben sozde ona iftira atmışım tehlikeleymişim.Esimede ben bu kızı istemiyorum ama illa evli kalıcam diyorsan sen oğlumsun gel git ama o gelmesin demiş: (

Eşim annesi hasta olduğu için arada kalıyor çünkü kadın azcik üzülse bisey olsa hastanelerde.

Eğer evliliğinizin bitmesini istemiyorsanız sakın kötü olan taraf siz olmayın. Eşinizin annesi sonuçta o düşman kesilemez ama eğer annesinin arkasından konuşursanız, onu kötülerseniz o zaman 'annem haklı galiba' diyebilir. Bu zaferi kv yaşatmayın. Siz uyumlu olun, eşiniz onu görsün emin olun size daha da çok destek çıkar. Sabreden derviş muradına ermiş diye boşuna demiyorlar.

Kizlar kb cevap veremedim :( yoğun çalışıyorum.esim suan şehir dışında telde konuşuyoruz sürekli.

Bugün dönücek.Telde ne olursun artık bu konuları konuşmayalım çok yoruldum dedi.Uzerine de gitmek istemedim açıkçası.Eminim annesi ya da kızkardeşi de arayarak başını şişiriyorlar.

Ben kayınvalidemin ve gorumcemin gözünde yalancı ve iftiracı bir gelinim.Annemde eşimle konuştu ve dediki oğlum annen galiba söylediklerini unutuyor.Bana da birçok şey söyledi. Inkar etti telefonumda Allahtan ki ses kayıt özelliği var gel bize dinle dedi.Esimde tamam anne sonra yüzyüze konuşalım dedi.

Eşimde bana ne olursun aileni sakinleştir konuyu onlarda kapatsın konuşmayalım artık inşallah Allah bize bir çocuk nasip eder de herkesin çenesi kapanır dedi

Diplomatik davranin. KV hakkinda esinize, esinizin babasina, görümcenize vesayre kötü, kirici sekilde konusmayin. Hakli iken haksiz duruma düsersiniz. Siz bir derken onlar o kelimeyi alip büyütür.

Bu altinlar üstüne konusmalarda COCUK KOZUNU kullanin. Gelirlerse ne diyecegimi bilmiyorum demissiniz ya. Iste geldiklerinde "kirada oturuyoruz, ilerde cocuklarmiz olacak. O altinlar onlarin gelecekleri icin. En azindan okula baslayacaklari zamana kadar altinlarin üstüne para biriktirip ev almak istiyorum ki, cocuklarin okul masraflarini daha rahat ödeyebilelim. Daha iyi egitim verme sansimiz olsun.".... gibi seyler söyleyin.

Kendinizi degil de cocuklari isin icine katarsaniz, karsi bir sey söylediklerinde onlar kötü olur. Sonucta o cocuk onlarin torunlari olacak. KV'yi torunlarinin altinlarina göz dikmis imajini verin sinsice... :KK76::KK48:

Ovvvvv bu cok kötü ya senin bununla işin var bu kaynana oldugu sürece maalesef ki size huzur yok..

Diplomatik davranin. KV hakkinda esinize, esinizin babasina, görümcenize vesayre kötü, kirici sekilde konusmayin. Hakli iken haksiz duruma düsersiniz. Siz bir derken onlar o kelimeyi alip büyütür.

Bu altinlar üstüne konusmalarda COCUK KOZUNU kullanin. Gelirlerse ne diyecegimi bilmiyorum demissiniz ya. Iste geldiklerinde "kirada oturuyoruz, ilerde cocuklarmiz olacak. O altinlar onlarin gelecekleri icin. En azindan okula baslayacaklari zamana kadar altinlarin üstüne para biriktirip ev almak istiyorum ki, cocuklarin okul masraflarini daha rahat ödeyebilelim. Daha iyi egitim verme sansimiz olsun.".... gibi seyler söyleyin.

Kendinizi degil de cocuklari isin icine katarsaniz, karsi bir sey söylediklerinde onlar kötü olur. Sonucta o cocuk onlarin torunlari olacak.
Canım biz kiradayız bizimde ilerde evimiz olsun dediğimde iyi de biz olun ve bu evlerin hepsi sizin diyor.Iyide ben hep kirada mi kalıcam dedigimde ne var yani biz yıllarca kirada kaldık diyor sizin ev almanıza gerek yok diyor

Kendinizi degil de cocuklari isin icine katarsaniz, karsi bir sey söylediklerinde onlar kötü olur. Sonucta o cocuk onlarin torunlari olacak. KV'yi torunlarinin altinlarina göz dikmis imajini verin sinsice... :KK76::KK48:
Cok ısrar ederlerse evi ortak alalım yarı tapusu bende olsun de madem. Hayır diyecekler nasılsa. O zaman dersiniz ki sen tapuya ortak etmiyorsun ben niye san bi çanta takıyı vereyim

Canım sakın altınlarını verme naparsa yapsınlar pes etme sakın verme
Bide bence burda en çok eşine görev düşüyor konustturmayacak annesini bu kadar basit..o annesiyse sen de eşisin
Üstelik iftira yalan atıyo diyosun bunlar kişiye yapılan en agır davranıslar..
Valla benim kv ya da kp böyle bişey yapsa eşimle adamakıllı konusur sustuttururdum onları ve gitmezdim de

Merhaba kk uyeleri;

Gitmeyin sizde gorusmeyin oğlu az çok annesinin nasıl bı karektarda olduğunu biliyodur olmadı ses kaydı yapın dinletin esinize

Back
X