Merhaba kk uyeleri;
Yeni uyeyim fakat üyeligim olmadanda bu siteyi çok sık ziyaret ediyordum çok güzel önerilerde tavsiyelerde bulunduğunuz için size derdimi anlatmak istedim
Benim 2.evliligim ilk .evliligim 10 ay kadar sürdü şiddet ve ihanetten dolayı sonlandırdim. 6 yıl boyunca evlenmedim.Sonra şimdiki esimle tanistim aracı kanaliyla onun ilk evliliği.Iki kardeşler birde gorumcem var bekar.
Evleneli henüz 6 ay oldu.Fakat kayinvalidem ve gorumcemden yüzüm gulmedi

En ufak bir olayda beni arayıp seni bosaticam diyor
Eşim biraz anneci.Fakat yeri geldiginde beni de korur.
Gelelim konuya; Bir hafta önce eşim şehir dışına çıktı geldiği gün eşimle dışarı yemek yemeye gittik kayinbabam aradi dönüşte bize gelin çay içelim diye bende oğulları neticede onlarda ozlemistir düşüncesiyle tamam gidelim dedim.
Gittik oturduk.Kayinvalidem sürekli ev yada dükkan alma derdindedir oysaki durumları gayet iyi.3 ev ve yazlık var.
Aniden dediki ev aldim kredi çektim fakat 30 bin kadar eksiğimiz var siz nekadar katkıda bulunabilirsiniz dedi.
Buarada bu kadar ev var ama ben kiradayım kadın evlere kiracılar koymuş.
Katkı derken altınlardan bahsediyor.Bende bizim birikimimiz sadece altınlar dedim fakat kiraciyiz belki ilerde az daha biriktirir ev alırız dedim kayinvalidem ev falan alamazsınız neyle alıcaksınız dedi.Bende ipotek koyup kredi çekeriz dedim.
Aldığım evi kimsenin üzerine yapmicam benim üzerime olucak hayat bu ne olur ne olmaz dedi.
Kızlar daha öncede bir tartışma anında bana oğlum seni istediği kadar sevsin ben bu is bitti dersem biter gör bak seni nasıl bosaticam demişti.Ben de bu sözlerine istinaden güvenmedim ve bu yüzden altınları vermek istemedim.
Altınları vermeyeceğimi anladı.Ciktik eşimle evimize gittik ben biraz sitem ettim eşime üzüldüğümü belirttim.
Aradan 1 saat geçti yada geçmedi kapı çaldı saat gece yarısi kapıyı açtım kayinvalidem ve kayinbabam.
Kayinbabam daha evin giriş kapısında eşimle konuşurken ben odaya doğru yöneldim kayinvalidem bir hışımla peşimden odaya geldi odada ikimiz yalnızız.Bana dediki bana bak o altınlar benim al git madem seninse dedim ama bankada altınlar.Soylendi söylendi gitti eşim gidin artık falan dedi.
Ertesi gün kayinvalide m annemi arıyor senin kızın geçimsiz vs annemede altınları daha öncede istemişti anlatmıştım annemde diyorki ayıptır onlar kiracı zaten ne kadar altın varki istenmez sen kızımdan sürekli altın istiyorsun bak gece yarışı evlerine gitmişsin gene istemişsin demiş
Kayinvalidem çıldırmış kızın yalan söylüyor ben gece evet gittim ama altın istemedim altınlarda benim demedim senin kızın bana iftira atıyor çok tehlikeli bir kiz boşansınlar istemiyorum demiş.Pilini pırtıni alıp gitsin demis.
Ben sozde ona iftira atmışım tehlikeleymişim.Esimede ben bu kızı istemiyorum ama illa evli kalıcam diyorsan sen oğlumsun gel git ama o gelmesin demiş: (
Biktim kızlar ben şimdi ne yapayım: ( Yemin ederim dedi üzerime yürüdü.
Eşim annesi hasta olduğu için arada kalıyor çünkü kadın azcik üzülse bisey olsa hastanelerde.
Nasıl bir yol izlemeliyim