- 8 Ekim 2017
- 140
- 86
- 18
- Konu Sahibi Yoruldum83
Cinnet gecirdim adı altında dövsene kadını inceldiği yerden kopsun hersey böyle dayanılmaz o kadına ya vay pislik vay sessiz geline denk gelmiş ortalıkta fink atıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuk mu Allah korusun gerekirse kırk kat korunun şu an size çocuk fazla ağır gelir.Kizlar kb cevap veremedimyoğun çalışıyorum.esim suan şehir dışında telde konuşuyoruz sürekli.
Bugün dönücek.Telde ne olursun artık bu konuları konuşmayalım çok yoruldum dedi.Uzerine de gitmek istemedim açıkçası.Eminim annesi ya da kızkardeşi de arayarak başını şişiriyorlar.
Ben kayınvalidemin ve gorumcemin gözünde yalancı ve iftiracı bir gelinim.Annemde eşimle konuştu ve dediki oğlum annen galiba söylediklerini unutuyor.Bana da birçok şey söyledi. Inkar etti telefonumda Allahtan ki ses kayıt özelliği var gel bize dinle dedi.Esimde tamam anne sonra yüzyüze konuşalım dedi.
Eşimde bana ne olursun aileni sakinleştir konuyu onlarda kapatsın konuşmayalım artık inşallah Allah bize bir çocuk nasip eder de herkesin çenesi kapanır dedi
Sen esini mutlu eden taraf ol onlar huzur kaciran surekli kafa sisiren taraf olsunlar sen onlardan bahsedersen surekli o pis kaynanadan farkin kalmaz esinin gozunde erkekler dirdira gelemezler yokmus gbi davran emin ol esinde annesinjn ne oldugunun farkinda ama atsa atilmaz satsa satilmazKizlar kb cevap veremedimyoğun çalışıyorum.esim suan şehir dışında telde konuşuyoruz sürekli.
Bugün dönücek.Telde ne olursun artık bu konuları konuşmayalım çok yoruldum dedi.Uzerine de gitmek istemedim açıkçası.Eminim annesi ya da kızkardeşi de arayarak başını şişiriyorlar.
Ben kayınvalidemin ve gorumcemin gözünde yalancı ve iftiracı bir gelinim.Annemde eşimle konuştu ve dediki oğlum annen galiba söylediklerini unutuyor.Bana da birçok şey söyledi. Inkar etti telefonumda Allahtan ki ses kayıt özelliği var gel bize dinle dedi.Esimde tamam anne sonra yüzyüze konuşalım dedi.
Eşimde bana ne olursun aileni sakinleştir konuyu onlarda kapatsın konuşmayalım artık inşallah Allah bize bir çocuk nasip eder de herkesin çenesi kapanır dedi
Canım az önce aradi beni uçağa binicem diye tmm dedim sesi kötüydü neyin var dedim yorgunum dedi ortada kalmaktan sıkıldım dediSiz eşinizin başını şişiren olmayın. Çok çok zor durumda kalmadıkça kv ve görümce den hiiiç bahsetmeyin.haklarında konuşmayın.eşineze karşı hep olumlu Güler yüzlü olun. Altınların dinen ve hukuken sizin olduğunu söyleyin konu kapansın. Asla kv ve görümceyle yalnız kalmayın.sizi arayıp konuşmaya çalışırlarsa telde ses kaydı varsa ses kaydı yapın. Kocanıza karşı sizi somut bi şekilde kötüleyecek hiç bişey vermeyin ellerine. Onlar dilleriyle adamı bıktırırlar zaten. Allah yardımcınız olsun
Canım az önce aradi beni uçağa binicem diye tmm dedim sesi kötüydü neyin var dedim yorgunum dedi ortada kalmaktan sıkıldım dedi
Iyide dedim bukadar ağır hakaretleri işiten benim sen neden arada kalıyorsun ki dedim konuşmak istemiyorum dedi
Anlamıyorum niye arada kalıyor.. .
Canım benim içim sıkılıyor benimde kadının yaptıklarını kendime yediremiyorumOnlar vir vir ediyor belli ki. Sen dur azicik. Bence kafasini utulemeyen yaranir ona.
Ne oldugu belli gibi iftira olayindan yuruyordur onlar. Sen esine onlarin dediklerinin tam tersi bir insan oldugunu gostereceksin hal ve tavirlarinla. Masum olan sensin madem ki ona gore davran. Kotuleme sakin bu ara ozellikle.Canım benim içim sıkılıyor benimde kadının yaptıklarını kendime yediremiyorum
Hangi konuda sence vir vur ediyorlar
Canım arada kalıyorum dedikce çıldırıyorum: ( adamın duruşu olsa arada kalmaz.Bana da insanlar bukadar laf edemez.Malesef konuyu açmadan duramıyorum içim içimi yiyorNe oldugu belli gibi iftira olayindan yuruyordur onlar. Sen esine onlarin dediklerinin tam tersi bir insan oldugunu gostereceksin hal ve tavirlarinla. Masum olan sensin madem ki ona gore davran. Kotuleme sakin bu ara ozellikle.
Canım dayanamıyorum açıyorum konuyuAma surekli neden boyle yaptilar ama su ama bu diye konusman da onu bunaltir. Az daha sakin