• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım yuvam dağılıyor: (

Kizlar kb cevap veremedim :KK43: yoğun çalışıyorum.esim suan şehir dışında telde konuşuyoruz sürekli.

Bugün dönücek.Telde ne olursun artık bu konuları konuşmayalım çok yoruldum dedi.Uzerine de gitmek istemedim açıkçası.Eminim annesi ya da kızkardeşi de arayarak başını şişiriyorlar.

Ben kayınvalidemin ve gorumcemin gözünde yalancı ve iftiracı bir gelinim.Annemde eşimle konuştu ve dediki oğlum annen galiba söylediklerini unutuyor.Bana da birçok şey söyledi. Inkar etti telefonumda Allahtan ki ses kayıt özelliği var gel bize dinle dedi.Esimde tamam anne sonra yüzyüze konuşalım dedi.

Eşimde bana ne olursun aileni sakinleştir konuyu onlarda kapatsın konuşmayalım artık inşallah Allah bize bir çocuk nasip eder de herkesin çenesi kapanır dedi
çocuk mu Allah korusun gerekirse kırk kat korunun şu an size çocuk fazla ağır gelir.

Tek kelime Allah seni bu kadınin şerrinden korusun canım benim Allah sana yardım etsin .:(

Kızlar daha öncede bir sorun olduğunda kayinvalidem direk beni arayıp lafları sayardi telde fakat bu sefer direk annemle muhatap oldu.Ve olay olalı 3 gün oldu beni aramadı

ben ona sözde iftira atmışım ya on kere aramasını beklerdim.Aramasin da zaten
Ama açıkçası aramamasinin altında ne yatıyor acaba merak ediyorum

Kizlar kb cevap veremedim :KK43: yoğun çalışıyorum.esim suan şehir dışında telde konuşuyoruz sürekli.

Bugün dönücek.Telde ne olursun artık bu konuları konuşmayalım çok yoruldum dedi.Uzerine de gitmek istemedim açıkçası.Eminim annesi ya da kızkardeşi de arayarak başını şişiriyorlar.

Ben kayınvalidemin ve gorumcemin gözünde yalancı ve iftiracı bir gelinim.Annemde eşimle konuştu ve dediki oğlum annen galiba söylediklerini unutuyor.Bana da birçok şey söyledi. Inkar etti telefonumda Allahtan ki ses kayıt özelliği var gel bize dinle dedi.Esimde tamam anne sonra yüzyüze konuşalım dedi.

Eşimde bana ne olursun aileni sakinleştir konuyu onlarda kapatsın konuşmayalım artık inşallah Allah bize bir çocuk nasip eder de herkesin çenesi kapanır dedi
Sen esini mutlu eden taraf ol onlar huzur kaciran surekli kafa sisiren taraf olsunlar sen onlardan bahsedersen surekli o pis kaynanadan farkin kalmaz esinin gozunde erkekler dirdira gelemezler yokmus gbi davran emin ol esinde annesinjn ne oldugunun farkinda ama atsa atilmaz satsa satilmaz

Valla sırf o kv ye yar olmasın diye gidip üstüne biraz daha ekleyip araba alırdım ya da farklı bir yatırım yapardım heralde. Onlar sizin hakkınız sakın ama sakın vermeyin

Ben o kadını bir güzel döver sonrada oğlunu boşardım herhalde :))
Altta kalmayın hiç bir zaman her zaman kayınvalidenize tepkinizi koyun kocanız sizin yanınızda olmuyorsa zaten bu evlilik yürümez. anneci adam zaten çekilmez..

Allah dusman basina vermesin derler ya oyle bir kaynana :KK57:

Esiniz de israrci olmamis zaten size. Ne yapip edin o altinlardan 1 gr bile vermeyin.bu nedir ya Allah sabir versin

Siz eşinizin başını şişiren olmayın. Çok çok zor durumda kalmadıkça kv ve görümce den hiiiç bahsetmeyin.haklarında konuşmayın.eşineze karşı hep olumlu Güler yüzlü olun. Altınların dinen ve hukuken sizin olduğunu söyleyin konu kapansın. Asla kv ve görümceyle yalnız kalmayın.sizi arayıp konuşmaya çalışırlarsa telde ses kaydı varsa ses kaydı yapın. Kocanıza karşı sizi somut bi şekilde kötüleyecek hiç bişey vermeyin ellerine. Onlar dilleriyle adamı bıktırırlar zaten. Allah yardımcınız olsun

Siz eşinizin başını şişiren olmayın. Çok çok zor durumda kalmadıkça kv ve görümce den hiiiç bahsetmeyin.haklarında konuşmayın.eşineze karşı hep olumlu Güler yüzlü olun. Altınların dinen ve hukuken sizin olduğunu söyleyin konu kapansın. Asla kv ve görümceyle yalnız kalmayın.sizi arayıp konuşmaya çalışırlarsa telde ses kaydı varsa ses kaydı yapın. Kocanıza karşı sizi somut bi şekilde kötüleyecek hiç bişey vermeyin ellerine. Onlar dilleriyle adamı bıktırırlar zaten. Allah yardımcınız olsun
Canım az önce aradi beni uçağa binicem diye tmm dedim sesi kötüydü neyin var dedim yorgunum dedi ortada kalmaktan sıkıldım dedi

Iyide dedim bukadar ağır hakaretleri işiten benim sen neden arada kalıyorsun ki dedim konuşmak istemiyorum dedi:(

Anlamıyorum niye arada kalıyor.. .

Arada kaldım yok oldum diyor sürekli eşim...
Anlayamadım hakarete uğrayan benim aileme hakaret edilen benim o niye arada kaliyor...
Ailesi buna ne diyor da arada kalıyor anlamiyorum

Canım az önce aradi beni uçağa binicem diye tmm dedim sesi kötüydü neyin var dedim yorgunum dedi ortada kalmaktan sıkıldım dedi

Iyide dedim bukadar ağır hakaretleri işiten benim sen neden arada kalıyorsun ki dedim konuşmak istemiyorum dedi:KK43:

Anlamıyorum niye arada kalıyor.. .

Empati kur. Insan ailesini seçemiyor. Malesef hatalarına rağmen şu kan bağı muhabbeti yüzünden sevmekten de vazgeçemiyor. Bence cok zor onun icin ama senin icin de cok sinir bozucu. Burada en rahat kayinvaliden o da lafta anne iste..... Allah'ım herkese vicdan sahibi olmayı nasip etsin inşallah.

Canım benim içim sıkılıyor benimde kadının yaptıklarını kendime yediremiyorum :KK43:

Hangi konuda sence vir vur ediyorlar
Ne oldugu belli gibi iftira olayindan yuruyordur onlar. Sen esine onlarin dediklerinin tam tersi bir insan oldugunu gostereceksin hal ve tavirlarinla. Masum olan sensin madem ki ona gore davran. Kotuleme sakin bu ara ozellikle.

Ne oldugu belli gibi iftira olayindan yuruyordur onlar. Sen esine onlarin dediklerinin tam tersi bir insan oldugunu gostereceksin hal ve tavirlarinla. Masum olan sensin madem ki ona gore davran. Kotuleme sakin bu ara ozellikle.
Canım arada kalıyorum dedikce çıldırıyorum: ( adamın duruşu olsa arada kalmaz.Bana da insanlar bukadar laf edemez.Malesef konuyu açmadan duramıyorum içim içimi yiyor :(

Yazık yaa böyle anne gerçekten imtihan eşinizin tavrı önemli sizi koruyorsa gitsin görüşsün siz laf etmeyin siz mazlum görünün annesinin ne olduğunu görür

Back
X