yardım :(

berresatizs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
7
0
1
33
Eşimle sadece sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. Boşalma olmadı sadece zevk suyu geldi. Fakat hamile kalmak istemiyorum ilişki yaşayalı 10 gün oldu ve bir kaç gündür göğüslerimin ucu acıyor sizce bir hamilelik belirtisi olabilir mi

Sanmam adet gününüzden bir hafta önce de başlıyor bu ağrı bende de çok olur.

Hamile kalanları duyunca insanın içine kuşku düşüyor..

hamile kalanlar korunmasız cinsel ilişki yolu ile kalıyor, sürtünme ile değil. daha önce sürtünme ile hamile kalan var mı nerden duydunuz?

kaldı ki neden eşinizle sürtünme yolu ile bişeyler yaşıyosunuz?

Oo yeni üye sürtünmeyle şüpheleniyorsan ilişkide napıyosundur acaba

ya kızlar gülmekten öldüm yorumlara gel

canım sürtünerek hamile kalınmaz

herşey yasal ve doğalken siz niye sadece sürtünüyosunuz onu da anlamadım

sürtünmeden sonra sıvının nereye geldiği önemli. Vajinaya gelmişse hamile kalma ihtimali düşükte olsa var. Bakire olarak bu şekilde hamile kalan var. Tabi mucize mi denir yoksa eşek şansı mı denir bilemem. Baya büyük bir facia.

Konu sahibi %99 değilsindir. adetini takip et, adet olmazsan test yaparsın. Biz nereden bilelim.

ihtimal çok çok düşük ama. evli olan insanın bilmesi lazım.

bence konu sahbii evli değil. tepki almamak için öyle yazıyor.

canim o bahsettigin minicik ufacik ihtimal yok denecek kadar az insanlarin esleri 60 70 milyon sperm yolluyoda tutturana kadar akla karayi seciyo hamile degilsindir merak etme

ihtimal çok çok düşük ama. evli olan insanın bilmesi lazım.

bence konu sahbii evli değil. tepki almamak için öyle yazıyor.
Bende çok düşük bir ihtimal olduğunu biliyorum. İçimi ferahlatmak için buraya gelmek istedim. İnternette dolaşırken benzer konulara rastladım. Fakar göğsümün hasssasiyeti bu kadar erken olur mu onu öğrenmeye çalışıyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…