- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi berresatizs
-
Çok komikmişsiniz canım..yeni üye eşiyle sürtünme hamile kalma korkusu ohoooo sonrada muneye iş cıkıyorburalar önceden hep dutluktu biliyon mu
Bende çok düşük bir ihtimal olduğunu biliyorum. İçimi ferahlatmak için buraya gelmek istedim. İnternette dolaşırken benzer konulara rastladım. Fakar göğsümün hasssasiyeti bu kadar erken olur mu onu öğrenmeye çalışıyorum ?
Bence 2 aylik hamilesin :/Eşimle sadece sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. Boşalma olmadı sadece zevk suyu geldi. Fakat hamile kalmak istemiyorumilişki yaşayalı 10 gün oldu ve bir kaç gündür göğüslerimin ucu acıyor sizce bir hamilelik belirtisi olabilir mi
teveccühünüzÇok komikmişsiniz canım..
Bende çok düşük bir ihtimal olduğunu biliyorum. İçimi ferahlatmak için buraya gelmek istedim. İnternette dolaşırken benzer konulara rastladım. Fakar göğsümün hasssasiyeti bu kadar erken olur mu onu öğrenmeye çalışıyorum ?
fantazi yapmışlar besbellihamile kalanlar korunmasız cinsel ilişki yolu ile kalıyor, sürtünme ile değil. daha önce sürtünme ile hamile kalan var mı nerden duydunuz?
kaldı ki neden eşinizle sürtünme yolu ile bişeyler yaşıyosunuz?
Evli misin gerçekten ? Düşününce ,bir erkeğin bu şekilde ilişkiyi kabul edeceğini sanmıyorum ..Bende çok düşük bir ihtimal olduğunu biliyorum. İçimi ferahlatmak için buraya gelmek istedim. İnternette dolaşırken benzer konulara rastladım. Fakar göğsümün hasssasiyeti bu kadar erken olur mu onu öğrenmeye çalışıyorum ?
O limon suyu ve hamilelik olayının fıkrası varBence 2 aylik hamilesin :/
Hiçbirşey olmaz ..içini rahatlatmak istiyorsan da sabahları aç karnına maydanoz ve limon ye ..limonun suyu yani ..bana da burdan bir arkadaş önermişti ..
Merak ettim :)O limon suyu ve hamilelik olayının fıkrası var
Merak ettim :)
Sanmıyorum ama 10 günde hamilelik belirtisi yaşadıysanız bravo bir ay bebekten habersiz yaşadım benEşimle sadece sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. Boşalma olmadı sadece zevk suyu geldi. Fakat hamile kalmak istemiyorumilişki yaşayalı 10 gün oldu ve bir kaç gündür göğüslerimin ucu acıyor sizce bir hamilelik belirtisi olabilir mi
Evli olup sürtünme yasanmasina cok fazla tepki veriliyor sanki.. Vajinismus olabilir, baska bi sorun olabilir.. Ozellikle vajinismus hastalarinda duydum bu durumu..
Evet o ise de yarıyor ..her sabah içersen metabolizma da hız kazanıyor ..şişkinlik kalmıyor ..zayıflamaya yardımcı ..ödem attırıyor. .ne işe yarıyor limonla maydanoz valla merak ettim :)
erken regl olmaya falan yarıyorsa deneyeyim şu ara regl olmaya çalışıyorum da
Orasini bilemiyorum.. Evliysen niye sürtünme? diye tepki gosterilmesi enterasan geldi sadece.. Dedigim gibi, var boyle vajinismus rahatsizligi olanlar..telaşına bakıldığında evli olmama ihtimali vajinusmus olma ihtimalinden daha yüksek
Evet o ise de yarıyor ..her sabah içersen metabolizma da hız kazanıyor ..şişkinlik kalmıyor ..zayıflamaya yardımcı ..ödem attırıyor. .
Hamilelik içinse ,söktürücü özelliği olması sebebiyle ceninin tutunmasinı engelliyormuş. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?