yardım :(

Evli olan eşiyle niye sürtünür diyecektim ki,belki başka sebebi vardır,
Ama o başka sebep varsa niye illa ilişkiye girilir dedim,
Sonra dedim ki bazı erkek yaratıklar ilişkiye girmek için kadını dövüp bayıltıp tecavüz edecek kadar gözü dönüyor,yine sustum.
Amaaann hamile değilsindir,

Bence 2 aylik hamilesin :/

Hiçbirşey olmaz ..içini rahatlatmak istiyorsan da sabahları aç karnına maydanoz ve limon ye ..limonun suyu yani ..bana da burdan bir arkadaş önermişti ..

birsürü emare var fake olduğuna dair

evli kadın bu konuda içini ferahlatmak isterse bu soruyu burda sormaz çünkü bilir ki o minik ihtimal olsa dahi test yapıp öğrenebilir en kötü dr var
sen telaşa düşmüşsün çünkü çaresizsin dr a da gidemezsin

evli insanlar sürtünmezler ilişki yaşarlar heleki gebe kalmaktan korkan kadın için kondom sprial hap gibi çözümler var sen çok açık korkarak yaşamışsın

kocanla yataga gircen dur bi sürtünsem yeter mi dicek yapmayın Allah aşkına yaa

sürtünmeyle ilişki ne ya,
sürtünmeyle sevişmedir o, ilişki dediğiniz şey için penetrasyon gerekir.
gidin test yapın biz ne bilelim hamile misiniz?

fantazi yapmışlar besbelli

Evli misin gerçekten ? Düşününce ,bir erkeğin bu şekilde ilişkiyi kabul edeceğini sanmıyorum ..

Olmayacak bir yerde aceleyle mi sürtündünüz nedir ...

Sanmıyorum ama 10 günde hamilelik belirtisi yaşadıysanız bravo bir ay bebekten habersiz yaşadım ben

Evli olup sürtünme yasanmasina cok fazla tepki veriliyor sanki.. Vajinismus olabilir, baska bi sorun olabilir.. Ozellikle vajinismus hastalarinda duydum bu durumu..

ne işe yarıyor limonla maydanoz valla merak ettim :)
erken regl olmaya falan yarıyorsa deneyeyim şu ara regl olmaya çalışıyorum da
Evet o ise de yarıyor ..her sabah içersen metabolizma da hız kazanıyor ..şişkinlik kalmıyor ..zayıflamaya yardımcı ..ödem attırıyor. .

Hamilelik içinse ,söktürücü özelliği olması sebebiyle ceninin tutunmasinı engelliyormuş. .

Cok tesekkurler super oldu söktürücü ozelligini ogrenmem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…