Yardim

Plutonn0508

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
343
182
33
YÜZYÜZE GÖRÜŞMELİ MİYİM ? İKİ HAFTA SONRA BENİ GÖRMEYE GELECEK. YANLIŞ BİR ŞEY YAPMAK İSTEMİYORUM. O YÜZDEN YARDIM ALMAYA GELDİM. Anneme de anlattım bu arada. Kızdı ama açıkçası çok fazla kızmadı sadece İnterneten olduğu için korkuyorum dedi özetle. Resmini gösterince bence beğendi. O yüzden fazla aşırı beklediğim gibi kızmadığını düşünüyorum.

Günaydın herkese iyi günler ...
Benim 19 aydır tanışıp konuştuğum, anlaştiğim sevdiğim ilişkim olan biri var. Ben 1993 doğumluyum, o 91. Askerliğini yapmadı. Planimiza göre tam 24 ay sonra tüm engeller aşılmış olacak. Şöyle bir durum var. Biz internetten tanıştık. Ama şu an birbirimizi çok seviyoruz. Yani o bana iyi geliyor ben ona. Birbirimize uzak şehirlerdeyiz. Ben kamuda sözleşmeli çalışıyorum. O fabrikada. Anneme anlatmak istiyorum artık. Her telefon açtığımda anlatmamak için onu kendimi zor tutuyorum. Annem onun memur olmamasına , askerliğini daha yapmamış olmasına , uzak şehirde olmasına sorun eder bunlari, istemez diye de korkuyorum. Sevdiğim kişi diyor ki daha anlatma ben sana anlatacağin zamanı söylücem vakti gelince şimdi çok erken diyor. Ama ben artık dayanamıyorum bilsin istiyorum. Ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemem gerekir ? Yardımcı olursanız minnettar olurum. Şimdiden okuduğunuz için teşekkür ederim yorum yaparsanız da ayrı teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Zor is bence haberin olsun. Fabrikada calismasi sorun degil, ama kalifiye elemansa sorun degil, yoksa isini kaybetmesi cok olasi... Ben olsam sorun ederdim yani, her anne baba da eder haberin olsun.

İlk öncelikle 19 ay geçtiğine bakmayın. Yüz yüze oturup konuşun derim ikincisi bu kadar acele etmeyin erkek arkadaşınız gerekli koşulları sağladığında annenize söylersiniz. Şu an açıklarsanız siz de biliyorsunuzki anneniz olumsuz tepki verir.

Her şeyden önce yüzyüze görüşmeden annenize bahsetmenin bi anlamı yok bence. Belki anlasamayacaksiniz belki hoslanmayacaksiniz hareketlerinden.

Günaydın herkese iyi günler ...
Benim 19 aydır tanışıp konuştuğum, anlaştiğim sevdiğim ilişkim olan biri var. Ben 1993 doğumluyum, o 91. Askerliğini yapmadı. Planimiza göre tam 24 ay sonra tüm engeller aşılmış olacak. Şöyle bir durum var. Biz internetten tanıştık. Ama şu an birbirimizi çok seviyoruz. Yani o bana iyi geliyor ben ona. Birbirimize uzak şehirlerdeyiz. Ben kamuda sözleşmeli çalışıyorum. O fabrikada. Anneme anlatmak istiyorum artık. Her telefon açtığımda anlatmamak için onu kendimi zor tutuyorum. Annem onun memur olmamasına , askerliğini daha yapmamış olmasına , uzak şehirde olmasına sorun eder bunlari, istemez diye de korkuyorum. Sevdiğim kişi diyor ki daha anlatma ben sana anlatacağin zamanı söylücem vakti gelince şimdi çok erken diyor. Ama ben artık dayanamıyorum bilsin istiyorum. Ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemem gerekir ? Yardımcı olursanız minnettar olurum. Şimdiden okuduğunuz için teşekkür ederim yorum yaparsanız da ayrı teşekkür ederim.
Tabi ki anlatma biz seni istemeye geliyoruz diyene kadar tut ağzını ya ayrılırsanız? Şimdi sana imkansız geliyor ama bu hayat her şey olabilir senin annen de olsa onun karşısında duruşun olmalı ki güven ver şimdi söyle yarın ayrıl sonra başkası sonra onunla ayrıl olmaz böyle biraz sakin kalın

Canım diğer arkadaşların dediği gibi önce bi yüz yüze gelin görüşün. Belki beğenmeyeceksin. Fotoğraflar seni yanıltabilir yada o senden hoşlanmayabilir. 19 aydır neden hiç görüşmediniz? Çok uzun bir zaman yani..

Yüzünü bile görmediğin bir adamdan ayrılamam fln diyorsun
Şaka mı bu?
2 yetişkin 19 aydır görüşüp evlilik planı yapıyor ve görüşmemiş.24 ay daha görüşmeyip direkt düğünde görüşün bari.
Adam belki hırlı belki hırsız,belki evli belki başkasıyla nişanlı
Şu yazdıkların 16 yaş aklı yeminle,bir kendine gel bence.

Back
X