Yardım

MissCherryBlossom

Nirvana
Pro Üye
23 Ağustos 2012
51.198
En iyi cevaplar
1
238.319
898
Sevgili forum üyeleri,
Burda yaşayan Türk bir kız arkadaşım var. Kendisi bana sordu ben de bir cevap bulamayınca sizlere sormaya karar verdim

Malum ikimiz de sevgilisiz olunca:confused: aşk hayatımızı konuşuyoruz birbirimizi gördükçe Neşeli, sempatik bir kız konuştuğumuzda hep gülüp eğleniyorum yani öyle diyeyim. Burda bir okulda doktora yapıyor.

Şimdi bu canımcım bir online sevgili bulma sitesine kaydolumuş (hangisi tam bilmiyorum) ama Tindervari bir şey değil daha ciddi bakınanların olduğu bir site dedi bana. Bana dedi ki biraz konuştuktan sonra karşı tarafın resimlerini görmesine izin veriyormuş, ondan sonra da karşı taraflar hemen teşekkür edip daha fazla ilgilenmiyorum şeklinde mesaj gönderiyormuş.

Resimlere baktım normal telefonla çekilmiş resimler, birinde köpeğiyle poz vermiş, birinde bayağı güzel bir elbise giymiş. Kız da hoş bir kız, fiziği, saçları cildi falan güzel yani. Bilemedim açıkçası yani bence beğenilmeyecek bir kız değil. Bana söylediğine göre bu başına en az 10kez gelmiş ve duruma çok bozulmuş. Benim bu online site vb işlerde hiçbir deneyimim yok o yüzden burda fikri tecrübesi olanlar varsa öğrenmek istedim. Durumu çözemedim yani. Kıza sorup pazartesi resim de atabilirim yüzünü karalayarak. Fikir verecek herkese teşekkür ederim.

Cakallik yapmayin :olamaz: Az once yazdi bana, ben de ona istinaden konu actim zaten uzulmesin diye. :KK51:
Ben fotolari gordum zaten bir daha gonder diyemem:KK51:
1-2 kisi degil 10 kisi yaptiysa ayni seyi belki sizin goremediginiz bizimde gorebilecegimiz birsey vardir dedim:)

Başka türlü foto bekleniyor olabilir o tür sitelerde. Arkadaşınız tindervari olmadığından emin mi?

Benim de aklima o geldi acikcasi. Lakin bana gosterdiginde erkekler profillerine bayagi bir seyler yazmislardi iste sevdigim film, sevdigim yemek vb kismina.Bir de oncesinde duzgunce konustuklari da varmis, ne is yaparsin, tatilde neler yaparsin tarzi. Bilemedim yani.

Doktora yapan kizimiz da bunu yapiyorsa...
Ben vardir bir hayir diyorum.
Kiz guzeldir de seksi degildir belki, ordakiler baska seye bakiyor malum.

Ablacim valla ikimiz de birbirimizden beteriz sevgili yapamamakta, en azindan o deniyor bir seyler yapiyor yani bana gore bir yol olmasa da takdir ediyorum. Az once yazdi bana bu nediye bayagi modu dusmustu ben de ahaliye sorayim dedim.

Sevgili forum üyeleri,
Burda yaşayan Türk bir kız arkadaşım var. Kendisi bana sordu ben de bir cevap bulamayınca sizlere sormaya karar verdim

Malum ikimiz de sevgilisiz olunca:confused: aşk hayatımızı konuşuyoruz birbirimizi gördükçe Neşeli, sempatik bir kız konuştuğumuzda hep gülüp eğleniyorum yani öyle diyeyim. Burda bir okulda doktora yapıyor.

Şimdi bu canımcım bir online sevgili bulma sitesine kaydolumuş (hangisi tam bilmiyorum) ama Tindervari bir şey değil daha ciddi bakınanların olduğu bir site dedi bana. Bana dedi ki biraz konuştuktan sonra karşı tarafın resimlerini görmesine izin veriyormuş, ondan sonra da karşı taraflar hemen teşekkür edip daha fazla ilgilenmiyorum şeklinde mesaj gönderiyormuş.

Resimlere baktım normal telefonla çekilmiş resimler, birinde köpeğiyle poz vermiş, birinde bayağı güzel bir elbise giymiş. Kız da hoş bir kız, fiziği, saçları cildi falan güzel yani. Bilemedim açıkçası yani bence beğenilmeyecek bir kız değil. Bana söylediğine göre bu başına en az 10kez gelmiş ve duruma çok bozulmuş. Benim bu online site vb işlerde hiçbir deneyimim yok o yüzden burda fikri tecrübesi olanlar varsa öğrenmek istedim. Durumu çözemedim yani. Kıza sorup pazartesi resim de atabilirim yüzünü karalayarak. Fikir verecek herkese teşekkür ederim.
Arkadaşlık sitelerinden pek anlamam fakat internet arkadaşlıklarında erkeklerin amacı, karşısındaki kadına bakış açısı hepimizin bildiği birşey. Bence arkadaşınız fazla iyimser düşünerek o sitedekilerin ciddi arayışları olduğuna inanıyor ve niyetinin de ciddi ilişki olduğunu karşı tarafa hissettiriyorsa, erkekler de yaşayamayacakları şeyler için devam etmeye gerek görmüyorlardır.

Bence de fazla ev kızı, ciddi ilişki arayan mutaasıp kız gibi geliyor galiba foto isteyen tayfaya. Şöyle şuh bakışlar atıp dudaklarını öne doğru çıkardığı foto ile değiştirsin arkadaşınız fotoğraflarını ve sosyal deneye başlasın :KK76: yine de resmi görünce kaçıyorlarsa belki estetik uzmanına başvurabilir sonrasında :rapci:

Abla valla ikimiz de birbirimizden beteriz sevgili yapamamakta, en azindan o deniyor bir seyler yapiyor yani bana gore bir yol olmasa da takdir ediyorum.
Onunki olmaz bence seni ornek alsin:) Muhtemelen konustuklari o kadar tecrubeli abaza ki,bir fotograftan bile kimin yollu kimin edepli ve ciddi oldugunu anliyorlar.

Bence de fazla ev kızı, ciddi ilişki arayan mutaasıp kız gibi geliyor galiba foto isteyen tayfaya. Şöyle şuh bakışlar atıp dudaklarını öne doğru çıkardığı foto ile değiştirsin arkadaşınız fotoğraflarını ve sosyal deneye başlasın :KK76: yine de resmi görünce kaçıyorlarsa belki estetik uzmanına başvurabilir sonrasında :rapci:

Valla panpa ikimiz de ciddi iliski arayan duzgun kiz tarafindaniz. Yani oyle dudak buzme falan cık :hasta:

Onunki olmaz bence seni ornek alsin:) Muhtemelen konustuklari o kadar tecrubeli abaza ki,bir fotograftan bile kimin yollu kimin edepli ve ciddi oldugunu anliyorlar.

Offf cok guldum ya tecrubeli abaza nedir:olamaz::olamaz:

Ne yapayim buna ben bir sevgili bulayim dedim ama buldugumu da begenmedi haspa:KK51:

Back
X