Yardım

ikinizde gitmeyin bence :)
neden diyorum
ünv de bir arkadaşım vardı annesi çok severdi beni bir çocukla buluşacak bu ailenin bilgisi var yemek yedik bir cafe de buluşucaz çünkü annesi benim de gitmemi rica etti

bir hafta kadar sonra cocuk bana faceden yazdı sen çok tatlı ve özeldin diye:skandal:
hemen söyledim ve cocuk da birdaha aramamış zaten arkadasımı

Tovbeeeeee:olamaz:

internetten tanışmayı eleştiren de var, tercih eden de. hepsi bir yana hayat herkesin kendi hayatı. kimse kimsenin yalnızlığını, ne yaşadığını, kalbindeki duygularını, özlemlerini hayallerini hayalkırıklıklarını bilemez. atıyorum sen çok şanslısındır, meslektaşınla işyerinde tanışıp evlenmişsindir ya da üniversite aşkınla evlisindir, çok mutlusundur; diğer yanda arkadaşın o kadar şanslı değildir, karşısına düzgün biri çıkmamıştır, çıkanlar beş para etmemiştir, o da kendince belki bana uygun benim gibi düşünen biriyle karşılaşırım umuduyla o sitelere yönelmiştir.

bahsettiğin sitenin işleyişini bilmiyorum ama nedemek ki adamların niyeti ileriye dönük ciddi bir tanışıklık değil, başka şeymiş. arkadaşın hiç kafasına takmasın ve kendi değerini ordaki üç beş ne idüğü belirsiz abaza tarafından neden beğenilmediğiyle ölçmesin. daha düzgün siteler varsa bir de orayı denesin derim. madem niyet etmiş:KK48:

ayy konunun girişini okuyunca kızın tercihleri mi baska size mi yöneldi fln diye bin türlü senaryo yazdım kafamda :KK47:
kendimden utandım resmen:olamaz:

Ablacim nasil yani ben lise arkadasimi tanistiriyorum, sonra kizce bana donup diyor ki bu adamla evlenemem cunku ben ben...seni seviyorum cherry:olamaz:

ben de erkek arkadaşımla internetten tanıştım. sözlük üzerinden. ama bu tip eş bulma siteleri bana normal gelmiyor. yani ciddi düşünenler var demişsiniz ama %80i yine günübirlik kız tavlama peşindedir, rol yapıyodur eminim.

Yok bu ezik bey, hem 30 yasinda yani oyle alip yontulacak durumda degil hem de baska ahim sahim bir ozelligi yok. Senin cocuk da ezik degil, genc ve cekingen. Zaten uzun boylu ve zekiymis ne ezikligi yahu Allahtan kork:KK51:

Bizim kizin ofisine gelmis yuzune baka baka demis ki eski ask yaralarimdan dolayi cok daha guzel bir kiza yazamiyorum. Bizim kiz da begenmedigi icin yuz vermemis orali olmamis:olamaz::63:

Yok yahu takılıyorum ezik diye, yoksa masallahı var ve bunun farkında değil. Ama dışarıdan tam bir socially awkward. Ben onu tanıdığımda karakter olarak içedönük ve tam bir nerddi. Bizde internetten tanıştık, ilk mesajı ben attım, numarasını ben istedim, ona açılan da bendim. Şimdi 4 sene oldu, beyefendiyi istemeye ben gidicem, gelsin tuzlu kayfem :KK75:

Ofise gelen cocuk da iltifat ettiğini sanıp tüy dikmiş garibim. Özgüven 101 dersini alttan alması lazım :kahve:

Son düzenleme:
Şu forumda çakallık peşinde olmayan tek üye var mı acaba :KK12:

Biri foto der öbürü yoksam sana mı aşık der:63:
:D belki aşk degildir hoslantidir:ıslık::p
Yok yok tamam ciddi bi yorum yapicam.
Bence normal bi site degilmis o erkeklerin beklentisi farkliymis ki düzgün usturuplu bi kiz cikinca yok demisler Hoppa

Back
X