Yardım

Sosyo ekonomik statüsü yüksek olan bir erkek o tarz sitelerde zaman harcamaz bence. Boşuna para verip maddi manevi kaybetmesin.

Yani kendime bakaraktan şunu söyleyebilirim ki sosyoekonomik seviyesi yüksek erkeklerden 5 para fayda görmedim. Adam gibi olanları da vardır eminim ama onlar da beni bulmaz:olamaz: Spor salonunda tanıştığım eleman öğretmenmiş mesela, 1 yıl önce olsa kesinlikle bakmazdım. Ama tipinin inanılmaz yakışıklı olması motivasyonuyla da bakmış bulundum:olamaz:

Panpacım şöyle ki zaten resimlerini koymuş ama ben de ekrandan başka konuştuğu adamların resmini gördüm buzluydu

Zannımca resimlerimi buna göster gibi bir tuş var tıklayınca karşındaki görüyor. İstemediğin insanlar fotolarını görmemiş oluyor böylelikle

Bizimki 3-5satır yazışmış sonra fotosunu göstermiş, ama fotoyu görenler görüşmek istemiyoruz demişler ve birden çok kez olmuş

O da bana fotolarını gösterdi kötü mü diye. Ben de yok dedim. Böyle işte.
Yani bana sirf birini bulmak icin uye olmak ters geliyor aslinda ama esimle ortak bi ilgi alanimizin forum sitesinde tanisip evlenmistik, iyi halt yemisiz :))
Aramakta da utanacak bisey yok, oraya giren soyledir boyledir de denmemeli, bak arkadasin duzgun bi kiz oldugu halde girmis. Oyle giren erkek niye olamasin?
Allah gonlunuze gore versin ne diyim:)

Yani kendime bakaraktan şunu söyleyebilirim ki sosyoekonomik seviyesi yüksek erkeklerden 5 para fayda görmedim. Adam gibi olanları da vardır eminim ama onlar da beni bulmaz:olamaz: Spor salonunda tanıştığım eleman öğretmenmiş mesela, 1 yıl önce olsa kesinlikle bakmazdım. Ama tipinin inanılmaz yakışıklı olması motivasyonuyla da bakmış bulundum:olamaz:

Sosyal biri olması sizi bulmasını sağlamış :) evde yatıp sitelere kaydolmak yerine çabalamış hiç değilse :KK56:

Yani bana sirf birini bulmak icin uye olmak ters geliyor aslinda ama esimle ortak bi ilgi alanimizin forum sitesinde tanisip evlenmistik, iyi halt yemisiz :))
Aramakta da utanacak bisey yok, oraya giren soyledir boyledir de denmemeli, bak arkadasin duzgun bi kiz oldugu halde girmis. Oyle giren erkek niye olamasin?
Allah gonlunuze gore versin ne diyim:)

Yok yahu ben kızı takdir ediyorum açıkçası hayatı için kendi mutluluğu için çabalıyor. Bir şeyler yapıyor yani.

akli basinda olmanin egitimle alakasi yok demek ki. netten flortlesme nedir ben bunu anlamiyorum yav.

Valla panpa bazen başka çare olmayınca insanlar böyle yollara da başvurabiliyor demek ki. Kendi çevresinde kimse yok ne yapsın o da haklı. Yoksa bana da saçmalık geliyor. Flört kimya ve enerji işi klavye başından olmaz ki.

Miss, (Arkadaşını tenzih ederek söylüyorum) böylesi sitelere takılanları çaresiz ve anormal görmekle birlikte, vereceğim tavsiye "Gizemi korumak" üzerine olacak. Yüzünü açık etmeyen, saçlarını yüzüne doğru alarak yandan ya da arkadan birkaç fotoğraf ile konuşmayı sürdürüp, reel bir buluşma haline getirmesi daha olası. Bazıları salt merakını gidermek için, yani fotoğrafı görene kadar bile diyalogda kalabilir; en azından yüz yüze buluşmaya kadar şansını korur, gelirse devamı ondan sonra gelir. Yüz yüze buluşma, sanal ortamdaki önyargıdan daha iyidir.
Yüzünü biraz gizemli tutsun arkadaşın.

Fotoğraf olayina bir yorumum yok. Belkide arkadaşınız olduğu icin gözünüze güzel geliyor ama erkekler beğenmiyor.
Cnku sitelerde hos eli yüzü düzgün bir kiza bir selam yazılacagini düşünüyorum.
Ama arkadas ortaminizi genişletip öyle tanışma firsati yaratılması taraftariyim.
Hem daha güvenli olacak. Hem o adami taniyan birileri olacak.
Hemde sizi taniyan biri nasil.biri istediginizi de bildiginden daha akli başında mantikli adaylarla karsiniza gelir diye düşünüyorum.
Benim kendi arkadas çevremde de genelde herkes birilerini tanistirdi yada girdiginiz bir ortamda tanismak isteyenlere araci olundu vss.
Biraz daha farkli çevrelere adim atmaya bakin. Farkli aktivite buldugunuzda da katılın .
Hatta arkadasinizla birlikte katilin daha rahat hissedersiniz hemde ikinizede iyi gelir.
Ben yeni birileri yeni ortamlar diyorum.

İnternationstan bahsediyor olabilir misiniz?

Valla panpacım ben iş kokteyli vb yerlere davetliyim ama cık yani ordakiler olmaz iş yaptığımız insanlar

Sporda biriyle tanıştım ama o da ciddi ilşki istemiyor takılmak istiyor

Patronun avukatı zaten ayrı bir hikaye ondan bir yol olmaz

Ortopedist bir herif vardı evlenmek genel olarak istemiyor hayatboyu birlikte yaşamak istiyor sanırsam?!

Bir tane de yönetici bir abi vardı o evlenmeye eyvallah ama çocuk istemiyor

İşyerinden tanıdığı sevdiği bir iş arkadaşı anneme çocuklar tanışsın demiş, annem de olur demiş. Kadın sonra gelirimi duyunca geri olmuş:olamaz: Yani annem mesleğimi söylemiş zaten gayet kazançlı bir meslek benimki teyze niye şoke olmuş anlayamadım:KK15:

0a 0 elde var 0modundayım:KK15:

Internations değildi sanki ya. Baktım şimdi fb sayfalarına ama emin olamadım. O değilse bile o mantıkta işleyen bir oluşumdu.

Çok tatlı anlatmışsınız :-) Teyzenin oğlan daha az kazanıyorsa "aboo çekemem ben bu gelinin tafrasını" diyerek geri çekilmiş olabilir. :KK48:

Ya işte bazen insan ne yapsa olmuyor. Sonra hiç beklemediği anda beklemediği bir yerden çıkıyor biri. Mücadeleye devam :KK24:İnsanlar, özellikle de erkekler biraz korkuyorlar sanırım artık evlilikten.

Son düzenleme:
Fotoğraf olayina bir yorumum yok. Belkide arkadaşınız olduğu icin gözünüze güzel geliyor ama erkekler beğenmiyor.
Cnku sitelerde hos eli yüzü düzgün bir kiza bir selam yazılacagini düşünüyorum.
Ama arkadas ortaminizi genişletip öyle tanışma firsati yaratılması taraftariyim.
Hem daha güvenli olacak. Hem o adami taniyan birileri olacak.
Hemde sizi taniyan biri nasil.biri istediginizi de bildiginden daha akli başında mantikli adaylarla karsiniza gelir diye düşünüyorum.
Benim kendi arkadas çevremde de genelde herkes birilerini tanistirdi yada girdiginiz bir ortamda tanismak isteyenlere araci olundu vss.
Biraz daha farkli çevrelere adim atmaya bakin. Farkli aktivite buldugunuzda da katılın .
Hatta arkadasinizla birlikte katilin daha rahat hissedersiniz hemde ikinizede iyi gelir.
Ben yeni birileri yeni ortamlar diyorum.

Yani normali de bence bu ama biz normal bir yerde yaşamıyoruz ki:olamaz:Almanya sosyal açıdan aşırı sıkıcı bir yer ve nasıl diyeyim şu yazdıklarınız burda olan şeyler değil. Bana uygun arkadaşın var mı veya Sana uygun birini tanıyorum gel tanıştırayım stili şeyler burda olmuyor. İnsanlar aşırı mesafeli, herkes bireysel, herkes yalnız. Öyle sıcak samimi insan ilişkileri yok açıkçası. Doğal yollar burda varolmadığı için bizimki isyan edip doğal olmayan yollara saptı yani o da haklı ne yapsın. Benim bulduğumu da beğenmedi bu kaçıncı yazışım:olamaz:

Ben yeni ortamlara giriyorum ama insanlar kadın erkek mal mal suratıma bakıyor o kadar:sampiyon:

Kızın yazılanları beğenenleri var hem de kötü değillerdi gideri var yani:olamaz: Lise arkadaşım çok beğenmişti mesela. Fiziği gayet düzgün spor salonuna benden çok gider.
Çok yakışıklı hem de iyi anlaştığı biri vardı o da postdoc için çok çok uzak bir yere taşındı Singapurdu galiba o iş de orda kaldı. Sonra da o herif orda murdar bir Çinliyle evlendi galiba. O iş olsaydı iyi olacaktı yazık oldu.

Son düzenleme:
Back
X