Yardim

Tzk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2017
2.798
2.378
83
34
Merhabalar,
Kızlar eşim birkaç gündür iş arkadaşıyla mesajlasiyor.Kizi tanıyorum iş yerine gittiğimde görüşürüm arada. kız sınava girecek durmadan ona şu ne bu ne diye soruyor kız da normal cevap veriyor sesimi çıkarmayıp beklemeye karar verdim.Okudugumu belli etmedim.Dun gece saat 2'de mesaj atmış kiza uyudun mu diye sonra kız cevap atmamış daha 13 dk önce instegramdaymissin görüyorsun cevap vermiyorsun falan yazmis kız da yok gormedim falan demiş.Simdi hepimiz biliyoruz gecenin vakti gelen uyudun mu mesajı ne demek bu saat oldu hala seni dusunuyorum demek.Sabah suratsız kalktım hala ona mesaj yazıyordu yanımda gördüm.Napiyorsun sen ya dedim kaç gündür sesimi çıkarmıyorum çekinmiyorsun da dedim.Naptim falan dedi.Normalde benim tarzım değildir karşıma alıp konuşmak eskiden olsa ortalığı ayağa kaldırirdım su yaptigina ama artik seni buna deger gormuyorum dedim ilk ve son kez konusuyorum bir daha uyarmam dedim.Aklin başkasına kaydıysa kapi orada sana boşanma konusunda asla sıkıntı çıkarmam evi bana ver kimle ne halt yiyorsan ye dedim ama benimle evliyken beni aldatılan kadın konumuna düşürürsen senin de onun da hayatını söndürürüm dedim.Hicbir cevap veremedi tamam özür dilerim gereksiz kıskançlık yapiyorsun ortada bir şey yok dedi.Birkac saat sonra konu yine açıldı bana açıklama yapmaya çalışıyor yok iş için bir şey söyleyecekmiş ondan o saatte mesaj atmış resmen yalan düşünmüş yememi bekliyor.Bir daha ona herhangi bir sebepten mesaj atarsan son mesajin olur dedim bir de utanmadan benimle aynı masaya oturuyor bundan sonra iş yerinde onu gormek istemiyorum dedim.Kizlar kıskanç bir insan değilim kendisi son 2 yıldır umrumda da değil ama şu an aklının başkasında olduğunu belli ediyor resmen kadınlar yanilmaz bu konuda ne diyorsunuz?Siz ne yaparsınız?
Duzenlem;Kızlar ben bu durumu sindiremedim boşanmak istediğimi söyledim hemen kabul etti aldatmayı kabul etmiyor bir şey yokmuş yazışmalarda hala inkar peşinde ama ben kararliyim.Esyalarini alıp gitti çocuğu evi bana bırakacak anlaşmaya yanaşıyor bitirelim dedi.Ne yapacağım bundan sonraki surecte

Son düzenleme:
Kadınlar yanılmaz evet ama sizinki şüphe durumunu geçmiş zaten bana göre aldatmayla eş değer bu . Büyük konuşmakta istemiyorum ama yüzüne dahi bakmazdım. Kız yüz verse demek ki daha neler yapacak .
Bence de koz sallamıyor aldatırsa hayatının hatasını yapar benintaniyor cunku

İğrençler sadece mide bulandırıyorlar
Kendilerine saygıları olmayan hiçlik sürüleri
Vala en aşağılık insan kategorisindedir aldatan insan
Maden mutlu değilsin boşan ne halt yersen ye
Bir dolmuşum sormayın
Takip edin olmadı kapıyı gösterin

Madem 2 yıldır umrunuzda değil boşanın gitsin.
İkinizin de aşkı yaşamaya hakkı var. Boşanın rahatça yaşayın. Neden bu eziyet?
Çocuğumuz var 10 yıllık emek var geçici hevesler uğuruna yıkılacak bir şey degil

İğrençler sadece mide bulandırıyorlar
Kendilerine saygıları olmayan hiçlik sürüleri
Vala en aşağılık insan kategorisindedir aldatan insan
Maden mutlu değilsin boşan ne halt yersen ye
Bir dolmuşum sormayın
Takip edin olmadı kapıyı gösterin
Benim ondan nefret ettiğim zamanlar oldu o zamanlar bana ilgisini gösteren kişiler oldu aldatmayı aklimdan bile geçirmedim. Erkeklerinki hem karnım doysun hem pastam dursun

2 yıldır neden umrunuzda değil eşiniz , o kısmı anlayamadım.Yani çocuk için mi bir aradasınız sadece?

Peki neden eşiniz umrunuzda değil? Demekki sevmiyorsunuz.
Ayrıca böyle bir şeyi hissettiğim an telefonu kırar yedirirdim ona.
Evet sevdiğim söylenemez daha çok alışkanlık sanırım ben abartmıyorum.degil mi ger şey ortada

Çocuğumuz var 10 yıllık emek var geçici hevesler uğuruna yıkılacak bir şey degil

Gecici hevesler ugruna yikilacak birsey degil mi? Aldatiliyosunuz hanimefendi. Ustelik umrumda degil diyorsunuz. Eee? Birakin yasasin hevesini. Niye adami hem umursamayip hem de heves yasamasini engelliyorsunuz?

Açık açık kızdan beklentisi var, öyle ki sizi bile umursamadan yazışıyor.
Ne emeği ne çocuğu umrumda olmaz görür görmez, ekran görüntü kopyasını alır kapıya koyardım.
Geçici heves deyip de kendinizi ne güzel kandırıyorsunuz.
Kanıt var elinizde resmen.
Yaşamadım bu durumu o yüzden mi büyük konuşuyorum bilmiyorum.
Allah yardımcınız olsun, aldatılmayı kimse haketmiyor.

Eski konularımda var ailesi yüzünden çok tartıştık araya soğukluk girdi
Anladım.Eski konularınıza bakmadım ama hem umrumda değil diyorsunuz hem de kıskançlık yapıyorsunuz.Kıskanmakta ve sinir olmakta haklısınız.İnsan çıldırır ama bişeyleri düzeltmeye çalışsanız siz de eşiniz de.Madem emek var 10 yıllık diyorsunuz ve geçeci hevesler uğruna yıkılacak bir şey değil yazmışsınız.Gençliğinizi böyle şeylerle heba etmeseniz ve bir yerden düzeltmeye başlasanız siz de eşiniz de.Yoksa da çocuk filan diye bir kere geldiğiniz şu hayatı böyle geçirmeyin bence.

Benim takıldığım tek nokta gece msj atıp cevap alamayinca inst. kontrol edip neden cevap vermedin diye hesap sorması.Cinnet sebebim o evi başına yikma sebebim kesinlikle

Anladım.Eski konularınıza bakmadım ama hem umrumda değil diyorsunuz hem de kıskançlık yapıyorsunuz.Kıskanmakta ve sinir olmakta haklısınız.İnsan çıldırır ama bişeyleri düzeltmeye çalışsanız siz de eşiniz de.Madem emek var 10 yıllık diyorsunuz ve geçeci hevesler uğruna yıkılacak bir şey değil yazmışsınız.Gençliğinizi böyle şeylerle heba etmeseniz ve bir yerden düzeltmeye başlasanız siz de eşiniz de.Yoksa da çocuk filan diye bir kere geldiğiniz şu hayatı böyle geçirmeyin bence.
Aslında birkaç aydır iyidik acaba diyorum suçluluk duygusuyla mi bana iyi davraniyor

Açık açık kızdan beklentisi var, öyle ki sizi bile umursamadan yazışıyor.
Ne emeği ne çocuğu umrumda olmaz görür görmez, ekran görüntü kopyasını alır kapıya koyardım.
Geçici heves deyip de kendinizi ne güzel kandırıyorsunuz.
Kanıt var elinizde resmen.
Yaşamadım bu durumu o yüzden mi büyük konuşuyorum bilmiyorum.
Allah yardımcınız olsun, aldatılmayı kimse haketmiyor.
Ne diyim haklisiniz

Back
X