Yardım ..

sKsEsLsEsBsEsK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
1.417
1.237
133
Merhaba hanımlar ..
Bu konuyu çok sevdiğimiz bir ablaya fikir vermek için açıyorum ..
Ablam ve ben dün bu olaylara gerçekten çok üzüldük ..
Ve sizlerede sormak istedik ..
Fikirleriniz belki yardımcı olabilir ..
Bir ablamız devlete bağlı bir kurumda çalışıyor .
Çok anlaşılmasın diye üstü kapalı şekilde yazmaya özen göstericem ..
Bu kurumda bir doktor ve yanında ablamızda dahil birkaç ablamızdan çok küçük kız çalışıyor ..

Hemşirelerden bir tanesi bu ablamızla münakaşa yaşıyor ..
Ablamızda yaşlı bir abla ama çalışmak durumunda olan bir abla ..
Ve daha sonrasında ablamıza bu hemşire kadınla tartışmayı kavga boyutuna getirdiğinde ablamıza saldırıyor elinden telefonunu almaya çalışıyor ablamızın üstüne yürüyor sen seçimlerden sonra görürsün diyerek ablayı tehtit ediyor ( bu durumdan 1 gün Sonra ablamız kalp hastası stent takılı kalbinde bu olaylardan sonra ablamız rahatsızlandı ) olanlar bu şekilde başlıyor ..
Ablamızın kulağına daha önceden bu kız torpilli belediye başkanının yeğeni diyorlar söylemler çok vardı ama dedikodudur diye önemsemiyordu ablamız ..
Ve ablamıza bu hafta 3 kere ihtar verildiğini duyduk savunması istendi ..
Ablama gelip zor durumda kaldığını dilekçe yazıcak kimsesi olmadığından dilekçe yazmasını rica etti suçlama belirtilmeden 2016 yılında işini ihlal ettiğini yazmışlar ..
Kabul etmedik bir dilekçe yazdık dilekçe verildi savunma yetersiz bulunup maaşının bir kısmına el konuldu ceza olarak ..
Ablamız asla öyle birşey olmadığını söylüyor ..
Ve en son olarak işten alınarak farklı bir bölümde açık var denilerek bu ablamıza alakası olmayan çalışamıcağı ağır bir iş verildi belediyeden ..
Bimer'e şikayette bulunduk maalesef ağız birliği yapılmış durumda ..
Ablamızın yıllık izinleri silinmiş durumda ..
Elinden hakları alınmış durumda işi hertürlü kılıfına uydurmuşlar elimiz kolumuz bağlandı .
Ablamız ben bu işi nasıl yapayım dediğindede heyet raporu getir ozaman denilmiş napabiliriz lütfen fikirlerinizi yazın ..

Merhaba hanımlar ..
Bu kurumda bir doktor ve yanında ablamızda dahil birkaç ablamızdan çok küçük kız çalışıyor ..

Ve daha sonrasında ablamıza bu hemşire kadınla tartışmayı kavga boyutuna getirdiğinde ablamıza saldırıyor elinden telefonunu almaya çalışıyor ablamızın üstüne yürüyor sen seçimlerden sonra görürsün diyerek ablayı tehtit ediyor ( bu durumdan 1 gün Sonra ablamız kalp hastası stent takılı kalbinde bu olaylardan sonra ablamız rahatsızlandı ) olanlar bu şekilde başlıyor ..
Ablamızın kulağına daha önceden bu kız torpilli belediye başkanının yeğeni diyorlar söylemler çok vardı ama dedikodudur diye önemsemiyordu ablamız ..
Ablama gelip zor durumda kaldığını dilekçe yazıcak kimsesi olmadığından dilekçe yazmasını rica etti suçlama belirtilmeden 2016 yılında işini ihlal ettiğini yazmışlar ..
Kabul etmedik bir dilekçe yazdık dilekçe verildi savunma yetersiz bulunup maaşının bir kısmına el konuldu ceza olarak ..
Ve en son olarak işten alınarak farklı bir bölümde açık var denilerek bu ablamıza alakası olmayan çalışamıcağı ağır bir iş verildi belediyeden ..
Elinden hakları alınmış durumda işi hertürlü kılıfına uydurmuşlar elimiz kolumuz bağlandı .
Ablamız ben bu işi nasıl yapayım dediğindede heyet raporu getir ozaman denilmiş napabiliriz lütfen fikirlerinizi yazın ..
Bence hemen tecrübeli bir avukat bulun. Avukata sormadan da bir şey yapmayın. Haklıyken haksız durumuna düşmesin kadın

şimdi hukuk devletinden yaşıyor olsak ablanıza bir çok fikirler veririz yasal yollardan hakkını koruması için ama öyle bir devlette yaşamadığımız için malesef kimin dayısı varsa o haklı oluyor.
Ablamız kadrolu olabilmek için oturdu sınavlara çalıştı sınavdan geçtiği için doktorun yanında çalışıyordu ..
Referansları vardı bu işe girmek için çok çabaladı ..
Şuanda verilen iş peyzaj cevre temizliği ve düzeni nasıl bir düzen nasıl bir adalet.

Tartışmanınyaşandığı odada kamera kayıtları vardır isteyin
Hasta mahremiyetinden ötürü çoğu odaya kamera konulmamış .
Ablamız ama en son dün yaşanan olayı ses kaydına almak istemiş dinlemeye çalıştık ama çok karışık.
Sadece kız benim kaç tane şikayet dilekçem var bana birşey olmaz sen düşün diye bağırıyor ..

Hasta mahremiyetinden ötürü çoğu odaya kamera konulmamış .
Ablamız ama en son dün yaşanan olayı ses kaydına almak istemiş dinlemeye çalıştık ama çok karışık.
Sadece kız benim kaç tane şikayet dilekçem var bana birşey olmaz sen düşün diye bağırıyor ..
Olsun o bile yeter.. avukat tutun. Yıllık izin vb silindiği hepsi ortaya çıkar çünkü kafana göre izne çıkamıyırsun. Sana kağıt imzslatıyorlar. Şu tarihler arasında yıllok izin kullanmak istiyorum şeklindr. Söz uçar yaxı kalır. Özlük dosyasında olmak zorunda hepsi

Alo 170 üzerinden hemen mobbing şikayetinde bulunsun, iş müfettişleri inceler.

Üzülerek söylüyorum kısa sürede incelenmez yoğunluktan dolayı ama yıl içerisinde sonuçlanır.

Ablanız dişli biriyse çalışma bakanlığına da şikayet ettiğini söylesin aynı zamanda mobbingden tazminat davası açacağım diye tehtid etsin hemen tutuşurlar.

Alo 170 üzerinden hemen mobbing şikayetinde bulunsun, iş müfettişleri inceler.

Üzülerek söylüyorum kısa sürede incelenmez yoğunluktan dolayı ama yıl içerisinde sonuçlanır.

Ablanız dişli biriyse çalışma bakanlığına da şikayet ettiğini söylesin aynı zamanda mobbingden tazminat davası açacağım diye tehtid etsin hemen tutuşurlar.
Bimer'e şikayette bulunduk ağız birliği yapılmış durumda herkes sus pus ..
Kimsenin tutuştuğu yok hiç birşey olmamış gibi kadını ezip sindiriyor dışlıyorlar ..
Bütün bu anlatıkklarımızı uygun dille savunmaya yazıldı özellikle kopyalarını aldık savunmaların.
Ama savunma yetersiz bulunuyor ..
Dün ablamız başkanın yanına çıkıyor başkanın cevabı o bölümde açık var oraya uygun görüldün oluyor ..

nasil yardimci olunur bilemiyorum ancak ilahi adalet bir an önce tecelli etsin de boyle insanlarin ağizlariyla munasip bir yerleri yer değiştirsin istiyorum
artik mazlumun hakki yenmesin kimsenin ekmegiyle oynanmasin oynamak isteyenlerinde elleri kirilsin cuma gunu duam bu

Bu durumu tarihlerle doğru düzgün anlatır mısınız? Biz de şikayet yazalım cimer üstünden şikayet çoğaldıkça dikkat çeker. Özel isimlerle mesaj atın mümkünse. O dayı mıdır nedir her kimse onun da adını verin biliyorsanız.

Torpilliyse hiç bişey yapamazsınız, çünkü it iti ısırmaz. Arada olan da gariban insanlara olur. Onlar şimdi kadıncağıza yıldırma politikası uyguluyorlar kendiliğinden işi bıraksın diye ve büyük ihtimalle başarırlar da.

Merhaba hanımlar ..

Bir an önce bir avukatla anlaşın ve dava açsın. Ayrıca haklarının yenildiği mobbing vb hepsini eklesinler. Bu işi ancak avukat çöze ama işten anlayan bir avukat olsun. Ayrıca güzel bir yazı kısa ve öz ablanın tüm durumunu anlatarak mail ya da tweet yoluyla devletin çeşitli kademelerine ulaşın. Birinden birisi ilgilenir belkide. CİMER 'e de yazmayı unutmayın.

Böyle garibanla uğraşanların iki yakası bir araya gelmesin, daha beterlerini yaşasınlar inşallah...

Ablamız kadrolu olabilmek için oturdu sınavlara çalıştı sınavdan geçtiği için doktorun yanında çalışıyordu ..
Referansları vardı bu işe girmek için çok çabaladı ..
Şuanda verilen iş peyzaj cevre temizliği ve düzeni nasıl bir düzen nasıl bir adalet.

Lütfen bu işin peşini bırakmayın ve gerekirse valiye çıkın ablanızı yanınıza alıp.

YAZDİKLARİNİZ İSİGİNDA :BİMER CİMERDEN HİC BİRSEY CİKMAZ BU BİR. TEK YOLU KURUM İCİ İTİRAZ HAKKİNİ TUKETMESİ VE SONRASİNDA İDARE MAHKEMESİNE DAVA ACMASİ.BUNU MUHAKKAK YAPSİN . İKİNİCİS İLK VUKUATİNDA MAASTAN KESME CEZASİ VERMELERİ İCİN CİDDİ BİRSEY YAPMİS OLMASİ GEREKİR NAPMİS GOSTERDİLER ACABA, O SAVUNMASİ İSTENİRKEN Kİ RESMİ YAZİDA YAZAR BU MADDE NUMARASİ İLE VE ACİKLAMASİ İLE.. UCUNCUSU BU OLAY 2016 DA OLAN BİR OLAYİ SEBEP GOSTERİP CEZA VERME SEKLİNDE OLDUYSA O KONUDA ZAMAN ASİMİ VAR DİREK O İSLEM İPTAL EDİLİR MAHKEMECE HİC MERAK ETMESİN , YA DA O KURUMDA NASİL KULLANİLİYORSA İTİRAZ HAKKİNİ İNCELEYEN MAKAM A BU GEREKCEYİ DE KATARAK İTİRAZ ETSE YİNE İSLEM KALDİRİLİR MAHKEMEYE BİLE GEREK OLMADAN HA SADECE DAHA DUSUK CEZA ALABİLİR YİNE AMA ONA DA MAHKEME YOLU ACİK SONUCTA. DORDUNCUSU YILIK İZİNLERİNİ BU SEBEPLE SİLEMEZLER. SONUC OLARAK ONA TEBLİG EDİLEN CEZAYA İTİRAZ SURESİ GECMEDİYSE ETSİN VE SONRA DAVA ACSİN BİR AN ONCE MAHKEMEYE SONUCTA CALİSİYOR AVUKAT UCRETİ ÖDEYEBİLİR. COK BUYUK İHTİMAL KAZANACAGİ İCİN DE MASRAFLARİ DA ODER KARSİ TARAF.

UCUNCUSU BU OLAY 2016 DA OLAN BİR OLAYİ SEBEP GOSTERİP CEZA VERME SEKLİNDE OLDUYSA O KONUDA ZAMAN ASİMİ VAR DİREK O İSLEM İPTAL EDİLİR MAHKEMECE HİC MERAK ETMESİN , YA DA O KURUMDA NASİL KULLANİLİYORSA İTİRAZ HAKKİNİ İNCELEYEN MAKAM A BU GEREKCEYİ DE KATARAK İTİRAZ ETSE YİNE İSLEM KALDİRİLİR MAHKEMEYE BİLE GEREK OLMADAN HA SADECE DAHA DUSUK CEZA ALABİLİR YİNE AMA ONA DA MAHKEME YOLU ACİK SONUCTA.
Eksik olmus 2016 daki olaydan verdilerse cezayi iptal olur daha dusuk ceza da veremezler ama son yasadigi olaydan verdilerse itiraz yoluyla değişebilir demek istedim.

Back
X