- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
Merhaba hanımlar ..
Bu konuyu çok sevdiğimiz bir ablaya fikir vermek için açıyorum ..
Ablam ve ben dün bu olaylara gerçekten çok üzüldük ..
Ve sizlerede sormak istedik ..
Fikirleriniz belki yardımcı olabilir ..
Bir ablamız devlete bağlı bir kurumda çalışıyor .
Çok anlaşılmasın diye üstü kapalı şekilde yazmaya özen göstericem ..
Bu kurumda bir doktor ve yanında ablamızda dahil birkaç ablamızdan çok küçük kız çalışıyor ..
Hemşirelerden bir tanesi bu ablamızla münakaşa yaşıyor ..
Ablamızda yaşlı bir abla ama çalışmak durumunda olan bir abla ..
Ve daha sonrasında ablamıza bu hemşire kadınla tartışmayı kavga boyutuna getirdiğinde ablamıza saldırıyor elinden telefonunu almaya çalışıyor ablamızın üstüne yürüyor sen seçimlerden sonra görürsün diyerek ablayı tehtit ediyor ( bu durumdan 1 gün Sonra ablamız kalp hastası stent takılı kalbinde bu olaylardan sonra ablamız rahatsızlandı ) olanlar bu şekilde başlıyor ..
Ablamızın kulağına daha önceden bu kız torpilli belediye başkanının yeğeni diyorlar söylemler çok vardı ama dedikodudur diye önemsemiyordu ablamız ..
Ve ablamıza bu hafta 3 kere ihtar verildiğini duyduk savunması istendi ..
Ablama gelip zor durumda kaldığını dilekçe yazıcak kimsesi olmadığından dilekçe yazmasını rica etti suçlama belirtilmeden 2016 yılında işini ihlal ettiğini yazmışlar ..
Kabul etmedik bir dilekçe yazdık dilekçe verildi savunma yetersiz bulunup maaşının bir kısmına el konuldu ceza olarak ..
Ablamız asla öyle birşey olmadığını söylüyor ..
Ve en son olarak işten alınarak farklı bir bölümde açık var denilerek bu ablamıza alakası olmayan çalışamıcağı ağır bir iş verildi belediyeden ..
Bimer'e şikayette bulunduk maalesef ağız birliği yapılmış durumda ..
Ablamızın yıllık izinleri silinmiş durumda ..
Elinden hakları alınmış durumda işi hertürlü kılıfına uydurmuşlar elimiz kolumuz bağlandı .
Ablamız ben bu işi nasıl yapayım dediğindede heyet raporu getir ozaman denilmiş napabiliriz lütfen fikirlerinizi yazın ..
Bu konuyu çok sevdiğimiz bir ablaya fikir vermek için açıyorum ..
Ablam ve ben dün bu olaylara gerçekten çok üzüldük ..
Ve sizlerede sormak istedik ..
Fikirleriniz belki yardımcı olabilir ..
Bir ablamız devlete bağlı bir kurumda çalışıyor .
Çok anlaşılmasın diye üstü kapalı şekilde yazmaya özen göstericem ..
Bu kurumda bir doktor ve yanında ablamızda dahil birkaç ablamızdan çok küçük kız çalışıyor ..
Hemşirelerden bir tanesi bu ablamızla münakaşa yaşıyor ..
Ablamızda yaşlı bir abla ama çalışmak durumunda olan bir abla ..
Ve daha sonrasında ablamıza bu hemşire kadınla tartışmayı kavga boyutuna getirdiğinde ablamıza saldırıyor elinden telefonunu almaya çalışıyor ablamızın üstüne yürüyor sen seçimlerden sonra görürsün diyerek ablayı tehtit ediyor ( bu durumdan 1 gün Sonra ablamız kalp hastası stent takılı kalbinde bu olaylardan sonra ablamız rahatsızlandı ) olanlar bu şekilde başlıyor ..
Ablamızın kulağına daha önceden bu kız torpilli belediye başkanının yeğeni diyorlar söylemler çok vardı ama dedikodudur diye önemsemiyordu ablamız ..
Ve ablamıza bu hafta 3 kere ihtar verildiğini duyduk savunması istendi ..
Ablama gelip zor durumda kaldığını dilekçe yazıcak kimsesi olmadığından dilekçe yazmasını rica etti suçlama belirtilmeden 2016 yılında işini ihlal ettiğini yazmışlar ..
Kabul etmedik bir dilekçe yazdık dilekçe verildi savunma yetersiz bulunup maaşının bir kısmına el konuldu ceza olarak ..
Ablamız asla öyle birşey olmadığını söylüyor ..
Ve en son olarak işten alınarak farklı bir bölümde açık var denilerek bu ablamıza alakası olmayan çalışamıcağı ağır bir iş verildi belediyeden ..
Bimer'e şikayette bulunduk maalesef ağız birliği yapılmış durumda ..
Ablamızın yıllık izinleri silinmiş durumda ..
Elinden hakları alınmış durumda işi hertürlü kılıfına uydurmuşlar elimiz kolumuz bağlandı .
Ablamız ben bu işi nasıl yapayım dediğindede heyet raporu getir ozaman denilmiş napabiliriz lütfen fikirlerinizi yazın ..