Kendi parasıyla napiyorsa yapsın ama siz paranızı vermeyin içiniz rahat etmiyorsa....Merhaba arkadaşlar...Sizden gerçekten fikir almaya ihtiyacım var...!!!!! Eşim ve ben çalışıyoruz.3 yıllık evliyiz.Ortak bir hesapta para biriktiriyoruz.Ancak eşim bu parayı o bankadan bu bankaya faiz hesabında işletiyor.Ben kesinlikle bunu yapmasını istemiyorum.Bunu ona ne zaman söylesem deli gibi tartışıyoruz. Paramı kendi kesabımda biriktirmeme bile müsade etmiyor. Çok büyük kavgalar oluyor.bende yine ortak hesaba gönderiyorum(dayanamayıp) Sizce ne yapmalıyım?? Ben artık benden günah gitti günahı senin boynuna diyorum ama yinede içim rahat değil. Ev geçimi için kadın kocasına yardım edebilirmiş ancak bile bile faize yatıracağını bilmek beni çok derin üzüyor!!!! Sizce bu yüzden ayrılmalı mıyım?? Çocuk yok henüz??
Bence bunun icin ayrilmamalisin eger gercekten seviyorsan. Ciddi anlamada konusmaya calis tum ciddiyetini toplayarak. Ortak hesaptan kendi ozel hesabini acmalisin brce erkeklerin sag solu belli olmaz belkide seni ayakta uyutup paralarini harcayabilirde senin ruhun duymaz kendine ozel hesabin olmadi daha mantikli hrm guvencen olur dünya hali ne olacagi brlli olmaz.Merhaba arkadaşlar...Sizden gerçekten fikir almaya ihtiyacım var...!!!!! Eşim ve ben çalışıyoruz.3 yıllık evliyiz.Ortak bir hesapta para biriktiriyoruz.Ancak eşim bu parayı o bankadan bu bankaya faiz hesabında işletiyor.Ben kesinlikle bunu yapmasını istemiyorum.Bunu ona ne zaman söylesem deli gibi tartışıyoruz. Paramı kendi kesabımda biriktirmeme bile müsade etmiyor. Çok büyük kavgalar oluyor.bende yine ortak hesaba gönderiyorum(dayanamayıp) Sizce ne yapmalıyım?? Ben artık benden günah gitti günahı senin boynuna diyorum ama yinede içim rahat değil. Ev geçimi için kadın kocasına yardım edebilirmiş ancak bile bile faize yatıracağını bilmek beni çok derin üzüyor!!!! Sizce bu yüzden ayrılmalı mıyım?? Çocuk yok henüz??
Peki aldığınız yada sattığınız günlük hayatınızda nede faiz yok
Bir imamın maaşında yada caminin yapımında genel evden alınan vergiler yok mu
Neyse daha dün ban yemiştin hiç banlanasım yok
İşimize gelmiyorsa vermeyin paranızı hiç olmuyorsa boşanın
Toplanan vergiler bir çok memura maaş olarak dönüyor içinden sadece imamları seçmeniz ironikPeki aldığınız yada sattığınız günlük hayatınızda nede faiz yok
Merhaba arkadaşlar...Sizden gerçekten fikir almaya ihtiyacım var...!!!!! Eşim ve ben çalışıyoruz.3 yıllık evliyiz.Ortak bir hesapta para biriktiriyoruz.Ancak eşim bu parayı o bankadan bu bankaya faiz hesabında işletiyor.Ben kesinlikle bunu yapmasını istemiyorum.Bunu ona ne zaman söylesem deli gibi tartışıyoruz. Paramı kendi kesabımda biriktirmeme bile müsade etmiyor. Çok büyük kavgalar oluyor.bende yine ortak hesaba gönderiyorum(dayanamayıp) Sizce ne yapmalıyım?? Ben artık benden günah gitti günahı senin boynuna diyorum ama yinede içim rahat değil. Ev geçimi için kadın kocasına yardım edebilirmiş ancak bile bile faize yatıracağını bilmek beni çok derin üzüyor!!!! Sizce bu yüzden ayrılmalı mıyım?? Çocuk yok henüz??
Helal-haram konuları yasak ama yazdığınızda cevap yazma ihtiyacı hissettim gün içinde belki kaç kere haram yoldan kazanılan paralar elimize geçiyor alışveriş yaparken minibüste vs. Biz haram mı yemiş oluyoruz bu durumda tabiki hayır verdiğiniz örnekte imam da işini yapıyorsa bu onun alın teridir ve aldığı para da helaldir bu örnek çok saçma olmuş inancınızdan bağımsız olarak söylüyorumPeki aldığınız yada sattığınız günlük hayatınızda nede faiz yok
O senın hassas noktan buna saygı duyması gerekıyor.Sen kemdı paranı al eve yardımcı ol.Gerı kalan sende kalsın o ne yapıosa yapsın.Merhaba arkadaşlar...Sizden gerçekten fikir almaya ihtiyacım var...!!!!! Eşim ve ben çalışıyoruz.3 yıllık evliyiz.Ortak bir hesapta para biriktiriyoruz.Ancak eşim bu parayı o bankadan bu bankaya faiz hesabında işletiyor.Ben kesinlikle bunu yapmasını istemiyorum.Bunu ona ne zaman söylesem deli gibi tartışıyoruz. Paramı kendi kesabımda biriktirmeme bile müsade etmiyor. Çok büyük kavgalar oluyor.bende yine ortak hesaba gönderiyorum(dayanamayıp) Sizce ne yapmalıyım?? Ben artık benden günah gitti günahı senin boynuna diyorum ama yinede içim rahat değil. Ev geçimi için kadın kocasına yardım edebilirmiş ancak bile bile faize yatıracağını bilmek beni çok derin üzüyor!!!! Sizce bu yüzden ayrılmalı mıyım?? Çocuk yok henüz??
Alkış sesimi duyunn isterdim :))Peki aldığınız yada sattığınız günlük hayatınızda nede faiz yok
Tabi işin içine imamı sokmasanız olmaz haklısınız, tam sizlik bir yorum.Peki aldığınız yada sattığınız günlük hayatınızda nede faiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?