- 23 Ağustos 2012
- 51.776
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.990
- 898
- Konu Sahibi Birnazenin
Annen istemiyorsa mutlaka bir sebebi vardır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlın diye sana telefon faturanı sormak zorunda değilBende bilmiyorum ne yapacağımı nişanlım daha benim ne bir gün telefon faturamı sordu ne de bana bi şeye ihtiyacın var mı dedi bunlar da garip. A
Moralim kötü yoksa ben çok seviyorum dış etkenler beni mahvediyorSanki evleneceğiniz adamdan değil de iş arkadaşınızdan bahseder gibisiniz,
hiç duygu yok anlatımınızda.
Bu işin sonu pek hayırlı görünmüyor bana göre.
Ayni benim baslangicim ben dinlemedim evlendim 2 gun oncede bosandim ne olur ne biter bilemem ben sunu anladim anneni mutlaka dinle onun hissettikleri ile senin gorduklerin farkli ben de anneme seviyorum sen onyargilisin derdim soyledigi herseyi yasadim ailesinin eline bagli adam di benim eski esimde sonra borclar cikti sirket onun üzerineydi aaa bi de ne goreyim onun borcu oldu vs vs bence anneni dinleİyi günler yaklaşık 9 ay tanıştığım erkek arkadaşım var 2 aydır da nişanlıyız toplam 11 aydır tanışıyoruz. Ailem başta istemedi ben lisans mezunuyum o önlisans mezunu ben 25 o 32 yaşında ailesi ile beraber işleri yürütüyor ailesi varlıklı. Tek oğlan. Sorum şu ailem her defasında istemediğini belirtiyor annem özellikle . Ben ise seviyorum oda beni seviyor fakat bazen garibime giden yönleri var ama onu da görmezden geliyorum seviyorum. Annem şimdi ayrılsam tamam der belli bu. İleriye dönük annem endişe duyuyor ailesi ile olmasından iş yönünden . Yaşı sorun ediyor . Sizce ne yapmalıyım ailemi dinlenmeli miyim
Evlilikte mutlu olmak için sadece çok sevmek yetmiyor genç arkadaşım.Moralim kötü yoksa ben çok seviyorum dış etkenler beni mahvediyor
Ayni benim baslangicim ben dinlemedim evlendim 2 gun oncede bosandim ne olur ne biter bilemem ben sunu anladim anneni mutlaka dinle onun hissettikleri ile senin gorduklerin farkli ben de anneme seviyorum sen onyargilisin derdim soyledigi herseyi yasadim ailesinin eline bagli adam di benim eski esimde sonra borclar cikti sirket onun üzerineydi aaa bi de ne goreyim onun borcu oldu vs vs bence anneni dinle
[/QUOTE
Kesinlikle cok zor ben yasadim bunu ailen sana yanlis dusunuyor onyargili geliyo ama oteki tarafta sevdigin adam sana dunyada esi benzeri yokmus gibi geliyo bu tamameb karsindaki adamin karekteriyle alakali ben serefsiz birine dustum ama senin icinde boyle olacak diye bisey yok bilemeyiz tek soyliycegim sey su tc sini al ve arastir bir avukata ver bunu lutfen yapArada kalmak çok zor
İyi o zaman sırf anneniz bunları demesin diye tuhafınıza giden şeyleri görmezden gelmeye devam edin. Bakalım evlendikten sonra ne kadar daha görmezden gelebileceksiniz?Şunuda belirteyim nişanı attığım zaman da annemin bana diyeceği şey olması gereken buydu deyip beni teselli etmek yerine, bunlarla en başından nişanlanmayacaktın ben sana dedim diyecek ve bunu her zaman diyecek bu açıdanda düşününce daha kötü oluyorum
Haklısın . Nişandan önce bir dünya insana sorduk kötü diyen yok ama dediğinde yarar varKesinlikle cok zor ben yasadim bunu ailen sana yanlis dusunuyor onyargili geliyo ama oteki tarafta sevdigin adam sana dunyada esi benzeri yokmus gibi geliyo bu tamameb karsindaki adamin karekteriyle alakali ben serefsiz birine dustum ama senin icinde boyle olacak diye bisey yok bilemeyiz tek soyliycegim sey su tc sini al ve arastir bir avukata ver bunu lutfen yap
Garibime giden yönü ailesinin sözünün dışında bişey yapamıyor gibi bana çok hissettirmemeye çalışıyor ama ben görüyorum ona belli etmiyorum. Nişandan sonra kız evine gelinir bohça vs olur daha bize gelmediler ve çokta aramaz annesi sormaz. Ben arıyorum . Annemle daha önce iş konusunda konuştu ben normal seviyenin üzerinde bir hayat yaşatırım onları sorun etmeyin tarzında. Ama annem hala işsiz güçsüz diyor halbuki işi var ama annem illa memur askeri personeli kastediyor sanıyorum. Bende bilmiyorum ne yapacağımı nişanlım daha benim ne bir gün telefon faturamı sordu ne de bana bi şeye ihtiyacın var mı dedi bunlar da garip. Ama ben ne desem de yapar alır biliyorum ben de nasıl diyeyim oda bende yok(
Bende sormustum e devletinden bile bakmistim ama insanlar kendilerini guzel saklarlar ahh ahh anneni dinle benceHaklısın . Nişandan önce bir dünya insana sorduk kötü diyen yok ama dediğinde yarar var
sız tıp fakultesı okudunuz oda fındık eksperligi mı okudu arada boyle ucurum mu var kı aılenız begenmıyor ıkı yıllık olusunu :)
evet bende davul bıle dengı dengıne olmalı derım fakat gozunuzu seveyım ulkemızın egıtım sevıyesı zaten ıcler acısı ha ıkısı ha dordu cok farkı yok eger dedıgım gıbı bırı hekım ya da egıtımcı dıgerı hademe degılse aldıgı egıtım farkı acısından dıyorum.
tek elestırdıklerı nokta bu mu aılenızın ? baska sorunlar da var bence aıleler genelde ıstemıyorsa haklı cıkıyorlarda ondan sordum