Yardım!!

Ya burada niye şöyle yaptın niye böyle yaptın diyenlere gıcık oluyorum olmuş işte çocuk yapmış aynı evde oturmuş yani olan olmuş zaman geriye sarılmıyor şimdiye bakıp akıl verin bence sadece bu konu için değil bütün konular için .
İlerde azcık aklı olan birileri okursa baştan fikir olsun diye yazıyoruz, konu sahibi için verilecek pek tavsiye kalmamış zaten, mecbur dönecek kocasına.
Ben de üstüste üstüte bir değil bin tane hata yapıp hiçbir uyarıyı ciddiye almayıp işler sarpa sarınca nolur fikir verin deyip eleştiri kabul etmeyenlere gıcık oluyorum. Meslek yok, iş yok, aile desteği yok, adamda karakter yok, korunma bilinci yok, “kızlar yardım :(((“ Allah yardım etsin valla bundan sonrası için.

Ya burada niye şöyle yaptın niye böyle yaptın diyenlere gıcık oluyorum olmuş işte çocuk yapmış aynı evde oturmuş yani olan olmuş zaman geriye sarılmıyor şimdiye bakıp akıl verin bence sadece bu konu için değil bütün konular için .

Niye biliyormusunuz
Burayı birtek konu sahibi okumuyor. Dışardan bisürü kullanıcı var. Aklı bir karış havada, evlenimde gerisi önemli değil diye aşkından ölen ergenler dolu. Okusun ibret alsınlar, hayat toz pembe değil görsünler bilsinler.
Gıcık oluyormuşsunuz? Sizin vereceğiniz aklı görelim ozaman? Çözümünüz ne bu konuda, onu yazsaydınız sizde insanları eleştirene kadar.
Sanki insanlar yalan yaziyor. Kendi ayaklarının üzerinde durmayı bilmeyen, muhtemelen elinde bir mesleği olmayan ergenler çok seviyoruz diye kaçıyor üstüne birde bir bebeğin günahına giriyorlae. Alkışmı tutsun insanlar. Oh iyi yaptın sefan olsunmu diyelim.

En baştan kabul etmicektin. Hatayı sen yapmışsın çünkü kaynana evine giren çıkamıyor.
Seni hic mi uyarmadi annen baban?
Veya herhangi bir büyüğün?
Yanlış Anlama anlamak icin soruyorum merak ediyorum.
Çokta küçükmüş yaşın görücü usulumu oldu evlilik?

7 aylim evliyim ve 2 buçuk aylık hamileyim ve esimle anlaşamıyoruz boşanmak istiyorum hamileyken boşanan var mı 😥 ben eşimi çok seviyorum ama o beni sevmiyor ailesiyle yaşıyoruz ev ayırma konusunda anlaşamıyoruz ayırmıyor çok anneci ve beni çocuğunu hiç düşünmüyor ve boşanmak istiyorum tazminat davası velayet bunlar nasl olucak bir bilgi verin hiç bişey bilmiyorum bu konuda nafaka alabilir miyim ne kadar bir miktar lütfen bilgi verin 😞
Ah canim ya bastan kabul etmeyecektin.Esim evlenme teklifi ettikten sonra,istemeye gelecekleri zaman ayni ev dedi o kadar deli divane sevmeme ragmen hayir nasip degilmis diyip gorusmeyi kestimm.3 gun sonra tamam ev tutalim dedi.Evlendikten sonrada anladim cok dogru bir sey yapmisim.Artik olan olmus tecrubelerime dayanarak soyluyorum lutfen dinle.Onlar hamile olmana guveniyorlar seni caresiz görüyorlar.Burnun sürtsun ara diye bekliyorlar.Sen sıkı dik dur elinden geldikce niyetini ortaya koy.Esin bebegi cok istemis onu gözden cikaramaz(ins)sen inatla ayri ev iste.Arama,kimseyle gorusturme net ol.Oldu oldu olmadi kaynanandan kurtulmus bebeginle hayatina devam etmis olursun

En baştan kabul etmicektin. Hatayı sen yapmışsın çünkü kaynana evine giren çıkamıyor.
Kacmis oyle okudum sanki bir cevapta

Dik durmuş sözünü tutmayan kocanı bırakmış ailene gitmişsin.
Aynı dik duruşu evlenmeden önce de sergileseydin, kaçmasaydın, hele kayın aile evine hiç kaçmasaydın olmaz mıydı?
Pek güzel olurdu.
Şimdi 22 yaşındaki ergenin triplerini çekersin işte böyle.
İbret olmalı bu aklı bir karış havada olanlara.

Şimdi yapacağın, çağır eşini kafe gibi bir yere veyahut baba evine.
Anlat derdini, isteğini. Ayrı ev açalım, bebeğimizi büyütelim, kurtaralım bu evliliği diyerek.Sars, kendine getir kocanı.
Elinden geleni sonuna kadar yapmış ol.
Ha, eğer olumlu dönüş yapmazsa sana o zaman düşünürsün boşanmayı.
Aileni de öp başına koy ki sana yine sahip çıkmışlar.

İlerde azcık aklı olan birileri okursa baştan fikir olsun diye yazıyoruz, konu sahibi için verilecek pek tavsiye kalmamış zaten, mecbur dönecek kocasına.
Ben de üstüste üstüte bir değil bin tane hata yapıp hiçbir uyarıyı ciddiye almayıp işler sarpa sarınca nolur fikir verin deyip eleştiri kabul etmeyenlere gıcık oluyorum. Meslek yok, iş yok, aile desteği yok, adamda karakter yok, korunma bilinci yok, “kızlar yardım :(((“ Allah yardım etsin valla bundan sonrası için.
Neden mecbur dönecekmişim kocama

7 aylim evliyim ve 2 buçuk aylık hamileyim ve esimle anlaşamıyoruz boşanmak istiyorum hamileyken boşanan var mı 😥 ben eşimi çok seviyorum ama o beni sevmiyor ailesiyle yaşıyoruz ev ayırma konusunda anlaşamıyoruz ayırmıyor çok anneci ve beni çocuğunu hiç düşünmüyor ve boşanmak istiyorum tazminat davası velayet bunlar nasl olucak bir bilgi verin hiç bişey bilmiyorum bu konuda nafaka alabilir miyim ne kadar bir miktar lütfen bilgi verin 😞
Evlenirken aynı evde oturacağınizi bilmiyor muydunuz?

Boyle konu acanlar hic bosanmiyor. Siz de bosanmak istemiyorsunuz zaten. Sayfalarca yaziyoruz sonra adamin iki tatli sozune kaniyorsunuz

Evet çok haklısınız ama bazı insanlar öyleler yapacak bişey yok
Canım şu hayattaki en büyük hatan gelip burda akıl danışman Allah aşkına size ne kız napmis yapmış SİZENE? kız orda nafakadir şudur budur soruyor siz bebeği karnına koymasaydin kacmasaydin hayırdır ya yargı dagitmayami geldiniz. Sizene karınız yoksa zararıniz da olmayacak. Şu cevaplara bak okurken kanım dondu nasıl zihniyetsizsiniz...! Canım sevmedigin adamla olmaz. Boşanma davasını actinmi bilmiyorum ama actiysan senin ve karşı tarafin beyanlari istekleri kağıda dökülür nafaka konusundada belirtirim bebeğin olacağını. O na göre bir bütçe söylersin. Karşı taraf kabul eder etmez önemli değil oylede böylede mahkeme senin yaninda olacktir çünkü hamilesin. Ailemin drumu yok diyceksin bosanmanizda çekişmeli olursa 2 3 yıl belki daha fazla sürer anlasmaliysa en fazla 3 ay içinde biter ilk ayda direk bosamiyolar pişman olabilirsiniz diye o bir zaman vermedir aslında dediğim gibi nafaka. Konusunda ne istiyorsan mahkeme kararıyla da onaylanirsa onu alırsın... 🤗

Canım sen burda atıp tutanlara bakma. Hepsi insan azarlamaya yer arıyor. Ama mesela tanıdık bir üye konu açtığı zaman bu esip gürleyenler ayyy üzüldüm diyorlar boşver. Hamilesin bir hata yapmışsın şimdi hatanın neresinden dönersen kar. Eşinin yaşı küçük ailesi dolduruyordur. Adliyede arzuhalciler olur ya da durumun varsa avukata git güzel bir dilekçe döşe. Ayrı ev istemek hakkın onu belirt, kandırıldığını oyalandığını belirt, altınlarını aldıklarını yazdır, manevi olarak yıprandığı yazdır. Aklına ne geliyorsa yazdır bak o kv kp nasıl kapında yatarlar.
Seni arayıp yine kandırmaya çalışır eşin kanma evi tutsun gerekirse tek kanepe alsın ama evin yolun ayrı olsun. Bir de kv nin dibinden eve de razı olma sakın.

gerçekten yatar lar mi kapıda eşim bir kere bile aramadı daha beni nasılsın demek için bile aramadı
Canım sen burda atıp tutanlara bakma. Hepsi insan azarlamaya yer arıyor. Ama mesela tanıdık bir üye konu açtığı zaman bu esip gürleyenler ayyy üzüldüm diyorlar boşver. Hamilesin bir hata yapmışsın şimdi hatanın neresinden dönersen kar. Eşinin yaşı küçük ailesi dolduruyordur. Adliyede arzuhalciler olur ya da durumun varsa avukata git güzel bir dilekçe döşe. Ayrı ev istemek hakkın onu belirt, kandırıldığını oyalandığını belirt, altınlarını aldıklarını yazdır, manevi olarak yıprandığı yazdır. Aklına ne geliyorsa yazdır bak o kv kp nasıl kapında yatarlar.
Seni arayıp yine kandırmaya çalışır eşin kanma evi tutsun gerekirse tek kanepe alsın ama evin yolun ayrı olsun. Bir de kv nin dibinden eve de razı olma sakın.

asgari ücret alıyor eşim bu kadar yargılamak yerine cevap yazmayın daha iyi
Artık nafaka da evli kalınan süreye göre veriliyor diye biliyorum zaten, eninde sonunda çalışmak zorunda kalacak ya da tekrar bir evlilik yapar 🤷‍♀️
Son dönemdeki konulardada hep bir avukata danışmak yerine buraya sormak var resmi hukuk işlerini... eşinizin sigortası ne, ne kadar yatıyor, maaşı ne kadar vs vs bilemeyiz ki şu kadar nafaka alırsın diyelim.

hayır severek 2 yıl sözlü kaldık asker yolu bekledim sonra da kaçtık işte 😑

nasıl ayrı ev istemek hakkın yazmışsın canm benm mahkeme kararıyla mi ayrı ev tutururlar

Back
X