- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.194
- 78
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aileyi dinleyen mi var büyüüük aşk kaçarak evlenmişDaha ayrı ev bile tutamayan bir adam neden evlenir ki. Eşim bana düğün günü söyleseydi beraber yasayacagız diye düğün günü terkederdim. Hadi siz küçücüksünüz düşünmediniz aileniz demedi mi olmaz öyle şey diye.
Kocam 22 yaşında çalışıyor işi var ama benim için değil annesi babası için çalışıyor bekar bir abisi var o hiç yardim etmiyor elektirik şu doğalgaz konusunda biz birikim bile yapamıyoruz herşeyi eşim yapıyor onların ihtiyaçlarıni karşılıyor ama benim istediğim hoc birseyi almıyor en önemlisi beni mutlu etmiyor ilgilenmiyor aynı evde olduğumuz için çok hzursuzum
7 aylim evliyim ve 2 buçuk aylık hamileyim ve esimle anlaşamıyoruz boşanmak istiyorum hamileyken boşanan var mıben eşimi çok seviyorum ama o beni sevmiyor ailesiyle yaşıyoruz ev ayırma konusunda anlaşamıyoruz ayırmıyor çok anneci ve beni çocuğunu hiç düşünmüyor ve boşanmak istiyorum tazminat davası velayet bunlar nasl olucak bir bilgi verin hiç bişey bilmiyorum bu konuda nafaka alabilir miyim ne kadar bir miktar lütfen bilgi verin
![]()
Velayet sana verilir.Beni umursamayan beni benim kadar sevmeyen bi adam kocalık bile yapamadı babalık nasıl yapicak onu merak ediyorum çocuğu da şahsen kendisi çok ama çok istiyordu şimdi ise beni bile reddeti giderken gitme bile demedi bana ben istemiyordum çocuk ama o çok istiyordu sürekli çocuk yapalım diyordu bu benim elimde değil bu onun baba olmak en doğal hakkı yok olmaz yapamam diyemezdim ve kaçarak evlendim çok seviyorduk birbirimizi ama aynı evde olunca çok aklına giriyorlar bana karşı soğutuyorlar daha fazla üzülüp ağlamak istemedim ya evi ayırır yada boşanır dediğim gibi rest çekicem ama ailemin durumu kötü bebeğe nafaka tazminat davası acabilme yektim var mı bunları öğrenmek ti amacım
En çok rahatlatan cevap buydu çok sağol ben de istemem boşanmayı çocuğumu babasız büyütmeyi ama çok yoruldum ben ablami kaybettim 2 sene önce o günden bu yana çok kırgınım çok üzgünüm aslında kötü bi insan değilim ama çok seviyorum eşimi sonuçta isteyerek severek kaçtım onunla ilk başlarda herşey çok güzel di ama şimdi darmadagin oldum çok yıprandım 1 ayda 5 kilo verdim inan artık onlara dil dökmeye mecalim kalmadı annemin dizlerinde buldum huzuru 8 ay sonra ilk defa bilmiyorum napicagimi evi ayırır inşallah gelip ben ev tuttum gel gidelim der özür diler inşallah allahım onun kalbine bir merhamet vicdan bıraksın çocuğum için çok üzülüyorum allah bana bil yol göstersin diye çok dua ettim ama sabrım kalmadıBen seninle aynı şeyleri yemin ederim yaşadım. 17 'ye yeni girmiştim evlendim evin içine onunla olsun da aman aynı evdede olur demistim. Ama hiçbirşey dediğim gibi olmadi 2.5 sene evin içinde oturdum.yemin ederim annesinin telefonu var diye bana telefon bile almamıştı. Annesi de bana karşı tavırlı olduğu zamanlarda telefonu bile vermezdi aramam için. Eşimin babasının baharat fabrikası vardı ama eşim ise gitmiyordu onlar bize bakıyordu yani oğlumu doğurdum evin içinde ama bu süreci anlatsam yemin ederim burdan taaa en altlara kadar yol olur oku oku bitmez . Eşim ta akşam gelir eve ben duayla cagirirdim resmen ağlaya ağlaya esimi beklerdim. Gelince hemen telefonunu alır annemi ablamı arar seslerini duyar rahatlardım. Kaynanam beni vurmaya bile kalktı yaptı da tabii.Bize bakıyorlardı ama kaynanam burnumdan getiriyordu eşimle tartıştığı zaman eşim evden çıktığında bana sarardi kadın. Odama geçer kapıyı kapatır tv yi açardım baş baş bağırır kapımı yumruklardı bok yiyin evinizde oturuyorsunuz bizimle dövüşüyorsunuz derdi.kapat o tv yi derdi. Sürekli esimi bana karşı doldururdu ama eşim onu dinlemezdi sadece mecburuz çıkamayız derdi. Eşimin çalışmama nedeni ise üstüne kredi çekmiş ailesi bir yere girip çalışamıyordu. Oğlum doğdu afedersin gözüm açıldı küstüm ailemin yanına gittim 4 ay boyunca gelmedim asla o ev ayrılmadan gelmem dedim. Eşimin dayisi yanında iş verdi evim ayrıldı gittim öyle. Şimdi çok şükür durumumuz da iyi maşallah herşey yoluna girdi ama sabır ve çaba lazım küs git ama boşanma eşinden dayak yok hiçbirşey yok gidersen düzelir beni dinle daha anlatamadığım çok şey var ben düzeldiysem sende düzelirsin
Evet çok haklısınız ama bazı insanlar öyleler yapacak bişey yokYa burada niye şöyle yaptın niye böyle yaptın diyenlere gıcık oluyorum olmuş işte çocuk yapmış aynı evde oturmuş yani olan olmuş zaman geriye sarılmıyor şimdiye bakıp akıl verin bence sadece bu konu için değil bütün konular için .
Hiç merak etme benimde durumum senin gibi Bende kaçarak evlendim evin içine girmek zorunda kaldım ama herşey düzeliyor buna inan çocuğum doğdu sonra gittim ben doğdu onu gördü 5 aylıkken gitti giturdum özledi tabii aradı benim seninle bir sorunum yok senin de cabasizligina kızgınım ama benim sorunum annenle asla gelmem ayrılmadan dedim resmen dayisi geldi babanın ayağına kapandı yeğenim çok seviyor ben iş verecem ayrılacak evi bacıma da kızdım dediEn çok rahatlatan cevap buydu çok sağol ben de istemem boşanmayı çocuğumu babasız büyütmeyi ama çok yoruldum ben ablami kaybettim 2 sene önce o günden bu yana çok kırgınım çok üzgünüm aslında kötü bi insan değilim ama çok seviyorum eşimi sonuçta isteyerek severek kaçtım onunla ilk başlarda herşey çok güzel di ama şimdi darmadagin oldum çok yıprandım 1 ayda 5 kilo verdim inan artık onlara dil dökmeye mecalim kalmadı annemin dizlerinde buldum huzuru 8 ay sonra ilk defa bilmiyorum napicagimi evi ayırır inşallah gelip ben ev tuttum gel gidelim der özür diler inşallah allahım onun kalbine bir merhamet vicdan bıraksın çocuğum için çok üzülüyorum allah bana bil yol göstersin diye çok dua ettim ama sabrım kalmadı
Çocuğu dünyaya getirmek konusunda enine boyuna düşün bence. Çok üzücü ama senin durumunda düşünmen gerekiyor.Söyledim annesi altınlarımı elimden aldı eşim bi gitme bile demdi acımasız davrandı ben babamin evine gidiyorum dedim boşanmak istiyorum dedim tamam git pesinden gelmem dedi