Yardım

Fatma1995f

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
42
2
16
30
Hanimlar bildiğiniz üzere 4 aylık nişanlıyım görücü olarak nişanlandik ama nişanlımı sevemedim yani ısınamadım annem nişanı attirmiyor hergun kavga ediyoruz eğer bir at diyor evden atarım seni diyor ben şu an istemedigim evlilik yapacam şimdi diyeceksiniz niye kabul ettin yaşım 24 herşeyi uygun gelmişti işi gücü ama sonradan ısınamadım çok zor durumdayım ne yapayım annemi danışmana götüreyim seni konuşalım diyorum ne işim var diyor bunun Kurtuluş yolu yok mu yani şu an elimden duadan başka bişey gelmiyor

Emin olun anneniz atmaz sizi evden .
atarsa kendi ayıbı . Yok mu evde sağlıklı düşünen biri , ya da bir akraba ? Onun yanına gidin . Hiç biri yoksa kadın sığınma evine gidin . Ama bile bile evlenmeyin . Çünkü ya bir ömür sevmediğiniz bir adamla mutsuz olacaksınız ya da çocukla anne evinize geri döneceksiniz .

Nişanlandığınız kişiye ya da onun ailesine söyleyin diyeceğim ama günümüzde reddedilen erkeklerin neler yaptığını duyunca tavsiye veresim de gelmiyor. Evlendiğinizde daha çok pişman olmanız muhtemel. Eğer anlayacaklarını düşünüyorsanız ne yapıp edin istemediğinizi söyleyin.

İnsanlar sadece işinden gücünden ibaret değil, kabul etmeden önce düşünün lütfen bunları sevgili hanımlar.

Hanimlar bildiğiniz üzere 4 aylık nişanlıyım görücü olarak nişanlandik ama nişanlımı sevemedim yani ısınamadım annem nişanı attirmiyor hergun kavga ediyoruz eğer bir at diyor evden atarım seni diyor ben şu an istemedigim evlilik yapacam şimdi diyeceksiniz niye kabul ettin yaşım 24 herşeyi uygun gelmişti işi gücü ama sonradan ısınamadım çok zor durumdayım ne yapayım annemi danışmana götüreyim seni konuşalım diyorum ne işim var diyor bunun Kurtuluş yolu yok mu yani şu an elimden duadan başka bişey gelmiyor
Doğrudan nişanlınıza hislerinizi bildirin, yüzüğü iade edin bitirin. Anneniz sizi evden atmaz. Bu şekilde evlilik olmaz, geleceğinizle oynamayın.

Anneniz elalem ne der diye ayrılmanızı istemiyordur büyük ihtimal, bu durumda millet ne der diye evden atamaz

Şimdi eski konunuzu da okudum. Nişanlıma durumu izah ettim çıkış yolu arıyoruz yazmışsınız. Nasıl bir çevredesiniz merak ettim doğrusu. Konularınız hep nişan atmak üzerine. Nişan atan kıza ne gözle bakılır demişsiniz hep. Nişanlınız da istenmediğini bildiği halde nasıl hala nişanlı kalıyor anlamıyorum. Allah aşkınıza mutsuz bir evlilik yapmak, hergün sevmediğiniz istemediğiniz bir adamın koynuna girmek daha mı iyi olacak elalemin konuşmasından?

Isi felan Iyi diyemi anneniz bu kadar ısrarcı ki
Nisanli tarafi kabul ettirebilirsiniz
Belki annenizi o ikna edebilir

Back
X