Yardım :(

Vefa00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2020
79
55
3
26
Hanımlar merhaba. O kadar üzülüyorum ki psikolojim alt üst oldu. Dün burdan sizlere test sonucumu attım sizinle paylaştım hepiniz benim için sevindiniz. O kadar mutluydum ki çift görünce anlatamam. Ama birkaç saat sonra açık kırmızı renkte avuç içi kadar kanamam oldu bir anda değil tabii ki hepsi o kadar dı. Çok korkuyorum bugün kan verdim. Sizce kanama neden oldu? Artık gücüm kalmadı gerçekten 😢

Hanımlar merhaba. O kadar üzülüyorum ki psikolojim alt üst oldu. Dün burdan sizlere test sonucumu attım sizinle paylaştım hepiniz benim için sevindiniz. O kadar mutluydum ki çift görünce anlatamam. Ama birkaç saat sonra açık kırmızı renkte avuç içi kadar kanamam oldu bir anda değil tabii ki hepsi o kadar dı. Çok korkuyorum bugün kan verdim. Sizce kanama neden oldu? Artık gücüm kalmadı gerçekten 😢
Kaçıncı gününüzdü dün tüp bebek yaptırdınız değil mi ?

9.gün bugün. Erken yaptım tabii dayanamayıp tüp bebek evet
Yerleşme kanamasıdır bende yaşadım stres yapma kendine hemen tam da o günlerde yaşadım hemde karamsarlığa kapılma . Kan tahlili ver bugün eğer imkanın varsa

Sen yine iyi dayanmışsın ben 6. Gün yaptım 😂

Sen yine iyi dayanmışsın ben 6. Gün yaptım 😂
Verdim sabah gidip. Hani öyle bir durum ki yani diyorum ya testten önce olmadı veya bir gün sonra değil o çift çizgi mutluluğunun birkaç saat sonrasında onu görmek beni gerçekten altüst etti. İçimi ferah tutmaya çalışıyorum ne gelirse Allah tan tabii ki ama diyorum ya çok zor gerçekten. Daha erken yaptırmak çok istedim ama sonucu görmekten de çok korktum. İnşallah güzel bir haber alırım bilmiyorum 😢

Bazen kanama olabiliyor. Mümkünse yat dinlen fazla ayakta kalma. Doktoruna haber ver fitil yazacaktır. Devamı olmaması onemli

Verdim sabah gidip. Hani öyle bir durum ki yani diyorum ya testten önce olmadı veya bir gün sonra değil o çift çizgi mutluluğunun birkaç saat sonrasında onu görmek beni gerçekten altüst etti. İçimi ferah tutmaya çalışıyorum ne gelirse Allah tan tabii ki ama diyorum ya çok zor gerçekten. Daha erken yaptırmak çok istedim ama sonucu görmekten de çok korktum. İnşallah güzel bir haber alırım bilmiyorum 😢
10 aralıkta transfer oldum. 20 sinde 430 22 sinde 1048 çıktı sonucum, 5 haftalık hamileyim, ve dün pembemsi lekelenmem oldu doktora nasıl gittiğimi şaşırdım..
çok şükürler olsun yerleşme kanamasıymış, muhtemelen seninde öyledir korkma canım. Pozitif haberini mutlaka bizede ver 🤲🏼🌼

Benimde ikizlerimde kanama olmustu
Kan testi sonucunda haber vereyim diye düşündüm. Birçok ilaç kullanıyorum zaten inşallah sonucum olumlu gelirse hemen gideceğim
Benimde tüp bebekle ikizlerim oldu. Ayni başında kanama geçirdim tabi ben kan testi falan doktorun dediği zaman yaptırmıştım kalp atışlarını duyduğum zamanlardı. Doktorum gelme fitili kullan uzan kalkma demisti. Yine de ertesi gün gitmiştim kızmıştı bana. Zaten kanama yasadin bi de üstüne araba yolculuğu yapıp tetikleme bu durumu diye. Sen fazla gezme ayakta kalma. Kanamayı devam ettirme. Kan sonucunu arayıp öğren varsa doktoru ara anlat

10 aralıkta transfer oldum. 20 sinde 430 22 sinde 1048 çıktı sonucum, 5 haftalık hamileyim, ve dün pembemsi lekelenmem oldu doktora nasıl gittiğimi şaşırdım..
çok şükürler olsun yerleşme kanamasıymış, muhtemelen seninde öyledir korkma canım. Pozitif haberini mutlaka bizede ver 🤲🏼🌼
Yaa tebrik ederim inşallah hayırla kucağınıza almak da nasip olur. Veririm inşallah umarım öyledir çok teşekkür ederim 🌼

Benimde ikizlerimde kanama olmustu

Benimde tüp bebekle ikizlerim oldu. Ayni başında kanama geçirdim tabi ben kan testi falan doktorun dediği zaman yaptırmıştım kalp atışlarını duyduğum zamanlardı. Doktorum gelme fitili kullan uzan kalkma demisti. Yine de ertesi gün gitmiştim kızmıştı bana. Zaten kanama yasadin bi de üstüne araba yolculuğu yapıp tetikleme bu durumu diye. Sen fazla gezme ayakta kalma. Kanamayı devam ettirme. Kan sonucunu arayıp öğren varsa doktoru ara anlat
Çok teşekkür ederim. Öyle yaparım tabii ki. İnşallah hayırlı haberler alırım 🌼 peki kanamanız devam etmiş miydi yoksa geçmiş miydi?

Acilden mi verdin kanı umarım hemen çıkar da rahat edersin. Canım dediğim gibi bende de oldu testi yaptığım günün ertesi günü oldu bende de senin gibi çok korktum sonra araştırdım yerleşme kanaması tam da o günlerde oluyormuş tüp bebekte daha içime sinmedi doktorla görüştüm oda sıkıntı yok dedi kan sulandırıcının birini kesti 2-3 sürdü benim hatta

Çok teşekkür ederim. Öyle yaparım tabii ki. İnşallah hayırlı haberler alırım 🌼 peki kanamanız devam etmiş miydi yoksa geçmiş miydi?
Kanamam gece olmustu. Tam son kez wcye kalkayım dedim bisey akti hissettim wcde kan var gördüm herkes gibi elim ayağıma dolandı. Doktoru aradım gece gece fitilini kullan kalkma haberleşelim demisti. Dediğini yaptım. Hatta sağıma soluma bile dönmedim. Geçmişti devam etmemişti. Sende hayırlı haberler al devam etmez umarım devam ederse de korkma kanama yaşayan cok var doktoruna iletişim halinde ol.

Bence doktorunu Bilgilendir sana en dogrusunu o söyleyecektir. Kendini yorma ayakların havada uzan bir kaç gün. Benim 4. Aya kadar kanamam oldu ilk zamanlar adet kanaması gibiydi bir aya yakın hastanede yattım, çok Şükür bebeğim benimle. Her kanama kötü kanama değildir. Bebeğinin tutunma kanamasıdır bence

Merhaba. Dün benim de transferden sonra 13. Günümdü ve sabah kahverengi kanamam oldu. Doktora gittim tekrar beta istendi çok şükür düşüş yok. İğne yaptılar Eve geldim. Sildikçe hafif hafif lekelenmeler oluyordu. Çok şükür bugün sabaha bişey kalmadı. Bol su iç ayaklarının altına yastık koy ve uzan. İnşallah güzel sonuçlar alacaksın 🌸

Pozitif çok şükür nasipse yarın kese görücem bende inşallah. Amin inşallah hepimize nasip olsun ♥️
İnşallah herşey istediğiniz gibi olur umarım. 11 gibi çıkacak bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Çok teşekkür ederim gerçekten 🌹🌹

İnşallah herşey istediğiniz gibi olur umarım. 11 gibi çıkacak bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Çok teşekkür ederim gerçekten 🌹🌹
Yaz yine sonucu buraya bol bol su iç
Ve uzan kalkma ayağa hiç

Back
X