Yardim

Pamuk0010

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
55
4
1
35
Kızlar merhaba . Yeni üye oldum. Bugün erken gebelik testi yaptım görüntüye bakar mısınız lütfen gebelik var mı?

Kızlar lütfen dua edin benim için 6 ay oldu doktora gittim hiç bir sorunum yok eşimde de yok ama olmuyor diye hep üzülüyordum siz gerçekteno silik çizgiyi gördünüz mü
Ben de gördüm silik çizgiyi eğer bu 5 dakika içerisinde çıktıysa sonuç pozitif demektir bence kan vermeniz lazım inşallah gönlünüzce olur

Hayır hayır 10 gün kala diyorum başlardı belirtilerim şimdi 1 gün geciktim. Ve hiç adet belirtim yok

Hee şimdi anladım. Geç döllenme olabilir o sebeple çok silik çıkmış olabilir. Herkes belirti yaşayacak diye bir kaide yok inşallah hayırlısı olur.

Ben de gördüm silik çizgiyi eğer bu 5 dakika içerisinde çıktıysa sonuç pozitif demektir bence kan vermeniz lazım inşallah gönlünüzce olur
Amin çok teşekkür ederim. Biontech aşısının yan etkisi olarak kan pihtilasmasi ve adet düzensizliği yapar diye duydum bir gün daha bekleyip kan vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…