Yardim

Amin çok teşekkür ederim. Biontech aşısının yan etkisi olarak kan pihtilasmasi ve adet düzensizliği yapar diye duydum bir gün daha bekleyip kan vericem
Aa aşıyı oldun gebe olduğunu mu öğrendim canım aşıların daha kanıtlanmış birşeyi daha yok diye biliyorum. Endişe yapma.

canım test ne zamana ait yani görünüyü kaç saat sonra çektin hemen çıktı mı çizgi
Hayır canım ilk 5 dk bisey göremedim ama 10 dakika içinde böyle silik ikinci çizgi çıktı. Ve bugün yine adet olmadim pazartesi kan vericem sonucu buraya yazicam lütfen dua edin . Hiç adet belirtim yok şuan ağrı kramp göğüs hassasiyeti hiç biri ama hiç biri yok .

inşallah istediğin sonucu alırsın canım pazartesiyi bekle ve bizede yaz mutlaka

canım test ne zamana ait yani görünüyü kaç saat sonra çektin hemen çıktı mı çizgi
5 dk içinde çıkmadi kahve yaptım geldim tekrar baktım 10 dk olmuştu hemen hemen ve baktım ikinci silik çizgi hemen çıkmış o arada ve çok enteresan ki şuan bile hiç bir belirtim yok adet belirtisi adına

Aynen ben gördüm. Insallah kuruma çizgisi ya da hayali çizgi falan değildir bebeğini kucağına almak nasip olur erken gebelik testi yapsaydın keşke üzerinden bu kadar geçtiyse onda daha net gozukurdu

Bu sabah minikil pihtilar şeklinde kanamam oldu çok kötüyüm şuan pazar ve hiç bir yerde kadın doğum yokk bu ne demek oluyor ki
Özellerde oluyor aslında. İnşallah yerleşme kanamasıdır Doktora gidebilirseniz iyi olur belki iğne yaparlar

Özellerde oluyor aslında. İnşallah yerleşme kanamasıdır Doktora gidebilirseniz iyi olur belki iğne yaparlar
Pıhtı seklinde yoğun geldi kanamam ama burdaki kızlar da biliyor 5 test yaptım hepsi silik çizgi şeklinde pozitif . Şimdi bu pihtiyla karisik kan nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…