- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Aa aşıyı oldun gebe olduğunu mu öğrendim canım aşıların daha kanıtlanmış birşeyi daha yok diye biliyorum. Endişe yapma.Amin çok teşekkür ederim. Biontech aşısının yan etkisi olarak kan pihtilasmasi ve adet düzensizliği yapar diye duydum bir gün daha bekleyip kan vericem
Hayır kuzum bekliyorum pazartesi günü öğrenicem buraya da yazicam sonucu sizden dua istiyorumTekrar test yaptın mi canim
Hayır canım ilk 5 dk bisey göremedim ama 10 dakika içinde böyle silik ikinci çizgi çıktı. Ve bugün yine adet olmadim pazartesi kan vericem sonucu buraya yazicam lütfen dua edin . Hiç adet belirtim yok şuan ağrı kramp göğüs hassasiyeti hiç biri ama hiç biri yok .canım test ne zamana ait yani görünüyü kaç saat sonra çektin hemen çıktı mı çizgi
inşallah istediğin sonucu alırsın canım pazartesiyi bekle ve bizede yaz mutlakaHayır canım ilk 5 dk bisey göremedim ama 10 dakika içinde böyle silik ikinci çizgi çıktı. Ve bugün yine adet olmadim pazartesi kan vericem sonucu buraya yazicam lütfen dua edin . Hiç adet belirtim yok şuan ağrı kramp göğüs hassasiyeti hiç biri ama hiç biri yok .
Hadi inşallah güzel haberler verirsin canımHayır kuzum bekliyorum pazartesi günü öğrenicem buraya da yazicam sonucu sizden dua istiyorumve bugün yine adet olmadim.
Mutlaka yazicam canıminşallah istediğin sonucu alırsın canım pazartesiyi bekle ve bizede yaz mutlaka
Tamam canıminşallah istediğin sonucu alırsın canım pazartesiyi bekle ve bizede yaz mutlaka
5 dk içinde çıkmadi kahve yaptım geldim tekrar baktım 10 dk olmuştu hemen hemen ve baktım ikinci silik çizgi hemen çıkmış o arada ve çok enteresan ki şuan bile hiç bir belirtim yok adet belirtisi adınacanım test ne zamana ait yani görünüyü kaç saat sonra çektin hemen çıktı mı çizgi
Dayanamayıp bugün bidaha yaptım silik çizgi görünüyor mu :) pazartesiye kadar çok sabirsizlandimmmTamam canım
Pazartesiye kadar bekleyemedim bi test daha yaptım silik çizgiye bakar mısın canımTekrar test yaptın mi canim
Evet canimPazartesiye kadar bekleyemedim bi test daha yaptım silik çizgiye bakar mısın canımvar dimii
Evet kuzum gecikti 3 gün hep silik ikinci çizgi çıkıyorEvet canimkac gun var adete ya da geçmiş miydi
Canım mutlaka kan ver Allah korusun kimyasal gebelik felan olmasınEvet kuzum gecikti 3 gün hep silik ikinci çizgi çıkıyorpazartesi doktora gidicez işte
Canım mutlaka kan ver Allah korusun kimyasal gebelik felan
Kimyasal gebelik ne oluyor canım?Canım mutlaka kan ver Allah korusun kimyasal gebelik felan olmasın
Bebek tutunmadan düşüyorKimyasal gebelik ne oluyor canım?
Bu sabah minikil pihtilar şeklinde kanamam oldu çok kötüyüm şuan pazar ve hiç bir yerde kadın doğum yokkBebek tutunmadan düşüyor
Özellerde oluyor aslında. İnşallah yerleşme kanamasıdırBu sabah minikil pihtilar şeklinde kanamam oldu çok kötüyüm şuan pazar ve hiç bir yerde kadın doğum yokkbu ne demek oluyor ki
Pıhtı seklinde yoğun geldi kanamam ama burdaki kızlar da biliyor 5 test yaptım hepsi silik çizgi şeklinde pozitif . Şimdi bu pihtiyla karisik kan nedirÖzellerde oluyor aslında. İnşallah yerleşme kanamasıdırDoktora gidebilirseniz iyi olur belki iğne yaparlar
Koyulasma olmadı mi hiç testlerdeBu sabah minikil pihtilar şeklinde kanamam oldu çok kötüyüm şuan pazar ve hiç bir yerde kadın doğum yokkbu ne demek oluyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?