Dün olmuştu biraz canimKoyulasma olmadı mi hiç testlerde
Bence bugün acilde kan ver sonra iki günde bir takip etDün olmuştu biraz canim
Dün olmuştu biraz canim
Kimyasal gebelik şüphesi canım ağlamaktan gözlerim açılmıyor şuanBence bugün acilde kan ver sonra iki günde bir takip et
Neden kendine yapıyorsn bu ihtimal sadece inşallah güzel olacak kötü bisi çıkmayacak sıkma canınıŞuan acile gidiyoruz
Kimyasal gebelik şüphesi canım ağlamaktan gözlerim açılmıyor şuan
Kanamam hâlâ devam ediyor hâlâNeden kendine yapıyorsn bu ihtimal sadece inşallah güzel olacak kötü bisi çıkmayacak sıkma canını
İşte o kötü bir durumKanamam hâlâ devam ediyor hâlâ
Canım şimdi geldik hastaneden ciğer kesigi şeklinde kanamam devam ediyor yoğun şekilde kan aldılar beta hcg 0.55 cıktıİşte o kötü bir durum
Muhtemelen kimyasal olmuş canımCanım şimdi geldik hastaneden ciğer kesigi şeklinde kanamam devam ediyor yoğun şekilde kan aldılar beta hcg 0.55 cıktı
Evet Canım bu arada bisey sorucam nette araştırdım bulamadım hem ultrason hem kan bakıldı bende herhangi bir kist olsa görünürdü dimi doktora ? Bu hani çikolata kisti durumları falan var ya hani onlar nasıl tetkikleniyorMuhtemelen kimyasal olmuş canım
Tabi canm görünürdu daha önce hiç muayene oldun muEvet Canım bu arada bisey sorucam nette araştırdım bulamadım hem ultrason hem kan bakıldı bende herhangi bir kist olsa görünürdü dimi doktora ? Bu hani çikolata kisti durumları falan var ya hani onlar nasıl tetkikleniyor
Pamuk noldu kuzum
Evet oldum ama herşeyin normal dedi doktor ve bugün kanamam kesildi bitti bu ne şimdi? Adet kanama 3 gün sürüyor benim bugün neden bitti acabaTabi canm görünürdu daha önce hiç muayene oldun mu
Bu ay bi dengesizlik yaşamışsın canım. Kimyasal olabilir diye düşünüyorm ben daha önce kan vermediğin için kesinlik getiremiyoruz tabi.Evet oldum ama herşeyin normal dedi doktor ve bugün kanamam kesildi bitti bu ne şimdi? Adet kanama 3 gün sürüyor benim bugün neden bitti acaba
Kimyasal da değil dedi aklım çok karıştı ama benim acaba böyle olup hamile olan var mı o ikinci çizgiler neydi canım ya hepiniz gördünüzBu ay bi dengesizlik yaşamışsın canım. Kimyasal olabilir diye düşünüyorm ben daha önce kan vermediğin için kesinlik getiremiyoruz tabi.
Evet canim anlam veremedim gerçekten. Uzme kendini bu ay beslenmene dikkat et folik asit başla. İncir ye ovulasyon takibi yapKimyasal da değil dedi aklım çok karıştı ama benim acaba böyle olup hamile olan var mı o ikinci çizgiler neydi canım ya hepiniz gördünüz
Folik asit 2 aydır düzenli kullanıyorum kuzum hem de en iyi markayı aldım ama içimde bisey var resmen adlandiramiyorumEvet canim anlam veremedim gerçekten. Uzme kendini bu ay beslenmene dikkat et folik asit başla. İncir ye ovulasyon takibi yap
Kıyamam sana yaFolik asit 2 aydır düzenli kullanıyorum kuzum hem de en iyi markayı aldım ama içimde bisey var resmen adlandiramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?