Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba nasıl oldu peki annenizin biraz anlatabilir misiniz. Benim konuda eşten yana talihsizlik yani iki evlilikte de yüzünün gülmemesi farklı farklı sıkıntılar
Merhaba nasıl oldu peki annenizin biraz anlatabilir misiniz. Benim konuda eşten yana talihsizlik yani iki evlilikte de yüzünün gülmemesi farklı farklı sıkıntılar
Emin olun annemin yaşadığı talihsizlik 1000 kadından 1'ine denk gelir o kadar kötü karakterlere denk geliyor. Ama anneminde hatası var tabi ya çok uzun bir hikaye aslında. İkinci eşi ile evli ama ben anlaşamıyorum hiç boşanacaklar biraz zamana bıraktık sürekli kavga gürültü. Annem bunu normalleştirmiş tabi o sorun etmiyor ama ben artık çekemem dedim insan huzur istiyor yoksa yaşayamam burada dedim o yüzden her zaman şunu söylerim çevremdekiler sakın çocuk için sabrediyorum çocuk için duruyorum demeyin aksine çocuğunuza yapabileceğiniz en büyük kötülük budur. Çocuk ilk boşanmada üzülür çünkü neyin ne olduğunu haklı haksız kim bilmiyor ama zamanlada alışır ve en azından huzurlu büyür diğer şekil sürekli kavga tartışma içinde büyümesi kadar evlada yapılabilecek bir kötülük olamaz. Ben her zaman çocuk için duruyorum cümlesini bahane olarak görürüm. Baba benim için önemli değilde öz babamı da hiç tanımadım zaten tek istediğim annemin en azından iyi birine denk gelmesiydi oda maalesef talihsiz bu konuda ama bizim sülalemizin laneti mi diyim ne diyim bilemedim hepsi kocadan yana şanssız şu çifte bayılıyorum diyemiyorum hiç Hepsinde ya şiddet ya kavga ya saygısızlık. O yüzden insanda soğuyor ve korkuyor evlilikten. Ama bu birazda iki tarafında çıkar ilişkisi için evlenmesinden kaynaklanıyor biraz. Demek istediğim aşkı da geçtim sevgi, saygı birlikte güzel zamanlar geçirelim düşüncesi ile evlenmiyorlar bunu görüyorum ben mutsuz evliliklerde. Valla üçüncü evlilik zor gibi annemde anlaşılması zor biri açıkçası ama olursa da ben mülakattan geçireceğim hep çocukken oldu ne olduysa Bu sefer benim karakter analizimden geçecek Sizin sorununz nedir tam olarak?