Yardım

yagmurr3

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2024
75
9
6
17
Şuan bir ilişkim var yaklaşık 1 aydır tanıyorum 1 haftadır da sevgiliyix gerçekten çok ilgili çok nazik kibar bir o kadar da düzgün bir insan bundan önceki iliskimde bir o kadar hastalıklı toksik ayrıl barış olan ve bu iliskimden 1 hafta önce tamamen bitmiş bir ilişkiydi buluştu ve bacım yok benim bilmem ne falan dedi yüzüstü bıraktı yıprattı gitti simfi bunla mutluyum değerli de hissediyorum OKB gibi bişey var sürekli o aklımda gibi hissediyorum diğer konularda OKB var zaten yapmadığım şeyleri yapmış gibi hissediyorum mesela mutlu uyurken hala ezki sevgilin aklında boşa mutlu olmaya calidma falan diye düşünüyorum daha bir çok örneği var bırakmak istemiyorum kendisi uzak mesafe ama bana çok iyi geldi ilişki yeni diyemi kaynakli 3-4 ay geçsin öyle mi değerlendirmeliyim bir fikir verirmisiniz

Destek alıyorsan devam et bir süre sonra kendini daha iyi hisseder öyle yoluna bakarsın

Aklıma onu getirmek yerine ilişkimi tanımaya çalıştıkça rahatsız edici düşünce gitmiyor eski sevgiline yazdın aldattın o aklında falan halbuki gerçekten mutlu ve heyacanli hissediyorum mesajlarda falan dini yönden de bu oldu markete gidiyorum mesele fişe bakıyorum tekrar hepsini odedimmi diye son kez eski sevgilimle buluştuğumuzda asla eskisi gibi sevmediğimi fark edip heyecanın gittiğini de anlamıştım ben anlamıyorum bu düşünce neden iliskime zarar vermesinden de korkuyorum

Destek alıyorsan devam et bir süre sonra kendini daha iyi hisseder öyle yoluna bakarsın
Destek almıyorum aldirmiyorlar son bulusmamizda o kişiye eski heyacan duymadığımi falan fark ettim aslında sevgi yok ama mutlu olunca boşa mutlu olma diyo içimden bir ses sürekli

Destek almıyorum aldirmiyorlar son bulusmamizda o kişiye eski heyacan duymadığımi falan fark ettim aslında sevgi yok ama mutlu olunca boşa mutlu olma diyo içimden bir ses sürekli
Ailene hastaneye farklı bir bölüm için gidiyorum de. Kendin git. İlacı da evde bakmadıkları bir yere saklarsın. Takıntıların hayatını etkilemeye başlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…