Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saolun ark gercekten cok sevındım bazı cvp yalnız sunu bılın ben para ıstemıyorum bu gıycek olabılır ne bılıyım yıcek olabılır makarna vs gıbı benım amacım kımsedeyı kandırmak değil lutfen yanlış dusunmeyın
yok o işi bıraktım simdilik istedıkten sonra bırakabılıyorsun bende doğru yolu yonelmeye calısıyom allahın izninle evet kızım benı bılıyor ama yaptığım iş hakkında hıc bı bılgısı yok umarımda olmaz
En başta allah kurtarsın diyorum. gerçekten çok zor ama bu böyle yardım istemekle olmaz be canım. o kadar çalışmıssın hiçmi kıyıda köşede biraz biriktirmedin. Kurtulmak istiyorsanda etrafından destek bekleme çünkü toplumda bu işi yapan kişilere hiçte iyi gözle bakmyolar. sen kendi kendini kurtarmaya bak. en başta biraz para biriktirip yaşadığın yeri deiştir bence. yada herşeye tövbe et git annenin yanına adam akıllı bi işe gir çalış. ne oursa olsun o senin annendir sen tövbe ettikten sonra eminim oda seni kabul eder.
benimde kafamda bir sürü soru işareti kaldı . annenizle aranız ne kadar soğuk olsada bir anne evladına kıyamz diye düşünüyorum bence annenize sığının .
ya sertte konuşmak istemiyorum ama birisinin başına böyle bişi geliyorsa polis var ,vali var kaymakam var.18 yaşından küçüksen zaten yetiştirme yurdu var yani, kalacak yerin var.18 yaşından büyüksen almanyaya gitse idin.yani başına böyle bişi geliyor ,annen bakmıyor,buraya kadar normalde,tanımadığın birisinin arabasına binmen ,adamında seni satması falan ne biliyim...ha bunları yaptı isen ve sonuç almamışsan bişi diyemeyecem ama bunları yapmamışsan da kusura bakmada kendi kaderini kendin yazmışsın sen..