Yardım...

Ceren1829

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
4
0
36
İstanbul
Merhaba

Benim konum biraz karışık nasıl anlatacağım bilmiyorum 1 senedir evliyim. Ve eşimle bebek istiyoruz. Bebeğimizin olmasını denedik ama olmadı. Ama son iki gündür belim çok kötü ağrıyordu. Bugun Hastaneye gittik Mr cektiler. Ya bebeğim varsa ? Bebeğim varsa mr sonucunda belli oluyor mu ? Yoksa gidip testmi yapmalıyım. Çok istiyorum bebeğimin olmasını...

Merhaba

Benim konum biraz karışık nasıl anlatacağım bilmiyorum 1 senedir evliyim. Ve eşimle bebek istiyoruz. Bebeğimizin olmasını denedik ama olmadı. Ama son iki gündür belim çok kötü ağrıyordu. Bugun Hastaneye gittik Mr cektiler. Ya bebeğim varsa ? Bebeğim varsa mr sonucunda belli oluyor mu ? Yoksa gidip testmi yapmalıyım. Çok istiyorum bebeğimin olmasını...

ben ebbekten anlamam ama yardımcı olmak isterdm sana:))))
inş olur cnmmm...istediin gönlüne göre werir allah..

Merhaba

merhaba canım
gebelik belirtilerinde bel ağrısı da var aslında
keşke emar çektirmeden önce bi kan testi yaptırsaydın..
idrar testi varsa evde bi yap istersen..

merhaba canım
gebelik belirtilerinde bel ağrısı da var aslında
keşke emar çektirmeden önce bi kan testi yaptırsaydın..
idrar testi varsa evde bi yap istersen..

İdrar testide yapacagım. Ama diyorum ya mr sonucunu eşim ögrenecek. Oysa ben bilmek istiyorum Yani Mr cekildiğinde bebek warmı yokmu gözukuyormu ona qöre eşimi yollamıcam :)

İdrar testide yapacagım. Ama diyorum ya mr sonucunu eşim ögrenecek. Oysa ben bilmek istiyorum Yani Mr cekildiğinde bebek warmı yokmu gözukuyormu ona qöre eşimi yollamıcam :)

mrda çıkcağını sanmam bebek varsa kese bile görünmez ki nasıl belli olacak
:26:

Back
X