yardım

Beyazkure

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
1.603
410
698
merhaba kızlar daha öncede bi kaç konum olmuştu,eşimle 4 senelik evliyiz tanışarak evlendik vajinismustum ve geçen hafta yendim...ama bugün eşimle kavga ettik ve eşim boşanmak istediğini söledi zaten hep bu konu konuşuluyor bazen ben sölüyorum bazen o şimdi o söledi ve yan odaya geçti orda yatıyor...çok kavgalarımız oluyordu ama ben hep vajinismus olduğum için ondan hani gegin olduğumuz için oluyor diye düşünmüştüm...demekki değilmiş çok küçük sebeplerden kavga ediyoruz...ikimizde çalışıyoruz ramazan ayında bi kurs olmuştu ve eşim yazılmıştı bende yazılcaktım eşim istemedi bende çok önemli değil diyerek yazılmadım kursa..sonra bugün onun işyerinden bi kaç bayan gördüm ve kursa niye gelmedin eşine sorduk temizlik yapıyo felan dedi dediler bende eşim sölemedi dedim..ama bozuldum..sonra geldim eşimle tartıştık güzel bi bayanım ama eşimin benden utandığını düşünüyorum yada nebilim başka bişey bende onunla kavga ettim..oda benim yüzümü iki eliyle şiddetlice sıktı fırlattı beni ve boşancam dedi içerde şimdi bende hiçbişe demedim böle işte sizce neyapmalıyım???

Son düzenleme:
Bu gece eşime karşı o kadar sinirli ve o kadar kırgınım ki eşinizin size kurduğu cümleyi ben de eşime kurmamak için zor tuttum kendimi.
Bu yüzden size vereceğim öneri hiç sağlıklı olmaz. Aklım başımda değil çünkü. :25:
Eşiniz neden kursa kayıt olmanızı istemedi acaba. :26:

hayatım boşanma kelimesi bir kere söylendimi hep söyleniyor. sen kendi ayakları üzerinde duran bir kadın mısın? eşine mi bağlısın kendi sosyal hayatın var mı?

o zaman eşinle git konuş. onu seviyorsan eğer sevdiğini ve her konuda eşit fedakarlıklr yapıldığında ortak bir yol bulunduğunu göster.. ve ona sor bakalım gerçekten seviyor mu seni.. seviyorsa neden boşanıyor? boşanıyorsa neden evlendi? pişman mı? bazen boşanıp ayrı evlerde kalıp hala daha sevgili kalmak en iyisi biliyo musun?

sureklı tartısmalaraınız oldugu ıcın bence ıkınız de gergın ve dolusunuz..kendımden bılıyorum boyle donemlerde hıc ama hıc saglıklı dusunemıyoruz malesef hatta ben boyle durumlarda hep burada dertlesıp fıkır alırım..sureklı tarısıp da boyle pat dıye duzelmıyor hersey..esının gercekten bosanmak ıstedıgını dusunmuyorum sınır anında soylenmıs bır sozdur..hepımız sınır anında bazen dusunmedıgımız seylerı soylerız...eger sızce evlılıgınızın bıtmesı ıcın cok onemlı bır neden yoksa sakınce konusmayı deneyın derım....eger sınırlıyse bu gece kafa dınlesın esın ve yarın sakın bır sekılde konusursun..bu arada neden kursa gıtmenı ıstememe sebebı olarak senden utandıgını dusunuyosun belı sadece bır kaskanclık meselesıdır..yanı baska tavırlarından mı boyle dusunuyosun...

aslında sana boyle akılverıyorum ama bende cok zor donemler gecırıyorum senın durumun gıbı sureklı tartısyoruz her gun abartmadan soyluyrum her gun kavga edıyoruz:5:bende bunu nasıl duzeltebılırım dıye kara kara dusnuyorummm

ya birde kızlar bakın bende eşimle aynı spor salonuna gitmek istedim kabul etmedi. erkekler eğer karşılarında bir evli çift yoksa karı koca birşeylere başlamaktan hoşlanmıyorlar.. yani olur 4 kişi gidersiniz kızlar bi yerde toplanır erkekler biyerde tamam. ama aksi bi duruma gelemiyolar işte..

Sizin adınıza çok üzüldüm.
İnşallah düzelir arada başka birisi yoktur diye umut ediyorum.
Alın karşınıza konuşun.
Boşanınca iki tarafın da kaybedecekleri kazanacakları var mı yok mu ?
Sizi gerçekten seviyor mu ?
Kadınların 6. hisleri her zaman kuvvetlidir.
İnce düşünürler .
Ama erkekler de bu incelik yoktur.
Eşinizin canını sıkan şeyler nelermiş?
Nelerden şikayet ediyor en çok onları sorgulayın.

bana şiddet uyguladı ben ona nasıl sevdiğimi sölerim??

bal gibide söylersin. böyle durumlarda ara bulucu olmazsa bir taraf ilişki kopuyor. eşimin çenesine dırdırına katlandım, sinirlendi sustum, bağırdı dinledim.. sonra sakinleşince gayet sakin bi tavırla yanına gidip seni seviyorum dedim ve akabinde özür dilerim dedi.. biz ara bulucu olmazsak erkek kaçar gider.. doğaları böyle.. kendilerinden ödün vermiyolar. ne yapalım? hepimiz boşanalım şendul olarak mı gezelim? bak saat kaç benim eşim hala daha arkadaşlarıyla sohbet ediyor. ama bu saate kadar 1 kere bile arayıp nerdesin demedim..

sureklı tartısmalaraınız oldugu ıcın bence ıkınız de gergın ve dolusunuz..kendımden bılıyorum boyle donemlerde hıc ama hıc saglıklı dusunemıyoruz malesef hatta ben boyle durumlarda hep burada dertlesıp fıkır alırım..sureklı tarısıp da boyle pat dıye duzelmıyor hersey..esının gercekten bosanmak ıstedıgını dusunmuyorum sınır anında soylenmıs bır sozdur..hepımız sınır anında bazen dusunmedıgımız seylerı soylerız...eger sızce evlılıgınızın bıtmesı ıcın cok onemlı bır neden yoksa sakınce konusmayı deneyın derım....eger sınırlıyse bu gece kafa dınlesın esın ve yarın sakın bır sekılde konusursun..bu arada neden kursa gıtmenı ıstememe sebebı olarak senden utandıgını dusunuyosun belı sadece bır kaskanclık meselesıdır..yanı baska tavırlarından mı boyle dusunuyosun...

aslında sana boyle akılverıyorum ama bende cok zor donemler gecırıyorum senın durumun gıbı sureklı tartısyoruz her gun abartmadan soyluyrum her gun kavga edıyoruz:5:bende bunu nasıl duzeltebılırım dıye kara kara dusnuyorummm

gül konularına baktım bende kavgalardan dolayı eşimden soğudum artık 4 senedir hep böle

ben olsaydım gitmezdim böyler konuları olaylar yatışınca konuşmak çok daha doğru.İkinizde gercinsiniz gereksiz kırıcı kelimelerin ağzınızdan çıkması kaçınılmaz.Ben sesizliğimi koruyup eşimin bana konuyu açmasını bekliyorum buda 1yada 2 gün sonra oluyo tabi ama sağlıklı bir konuşma ve herkes suçunu kabulleniyo. Boşanma konusuna gelince sinirden söylemiştir ama sen genede sabırlı ve zmanı geldiğinde herşeyiyle konuş her sinirli anında böyle söylerse olmaz sonuda olmaz zaten.........

bal gibide söylersin. böyle durumlarda ara bulucu olmazsa bir taraf ilişki kopuyor. eşimin çenesine dırdırına katlandım, sinirlendi sustum, bağırdı dinledim.. sonra sakinleşince gayet sakin bi tavırla yanına gidip seni seviyorum dedim ve akabinde özür dilerim dedi.. biz ara bulucu olmazsak erkek kaçar gider.. doğaları böyle.. kendilerinden ödün vermiyolar. ne yapalım? hepimiz boşanalım şendul olarak mı gezelim? bak saat kaç benim eşim hala daha arkadaşlarıyla sohbet ediyor. ama bu saate kadar 1 kere bile arayıp nerdesin demedim..

sana oncelıkle bır bravoo demek ıstıyorum nsıl yapabıldın tum bunları:46:yanı esın sureklı mı boyleydı:26:sen boyle olumlu davrandıkca zamanla duzeldı mı peki soruyorum cunku esım aynen boyle ve bn senın gıbı yapamadım yapsam da kısa zaman yaptım ıse yaramadı ve gec kalmadan bır seyler yapmam gerek..:5:cok soguyoruz bırbırımızden

4 yıldır vajinusmusum diyorsun belki bu sebepten sinirleriniz çok gerilmiştir eşin kötü etkilenmiş olabilir çünkü 4 yıl hiç de az değil.bence soğukkanlı davran ikinizde sakinleşince eşini al karşına konuş gerçekten ne istediğini sana karşı ne hissettiğini sor ben bir anlık öfke patlaması olduğunu düşünüyorum duyarlı davranırsanız sakince ve güzelce konuşursanız olayı tatlıya bağlarsınız:31:

Back
X