- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
- 698
merhaba kızlar daha öncede bi kaç konum olmuştu,eşimle 4 senelik evliyiz tanışarak evlendik vajinismustum ve geçen hafta yendim...ama bugün eşimle kavga ettik ve eşim boşanmak istediğini söledi zaten hep bu konu konuşuluyor bazen ben sölüyorum bazen o şimdi o söledi ve yan odaya geçti orda yatıyor...çok kavgalarımız oluyordu ama ben hep vajinismus olduğum için ondan hani gegin olduğumuz için oluyor diye düşünmüştüm...demekki değilmiş çok küçük sebeplerden kavga ediyoruz...ikimizde çalışıyoruz ramazan ayında bi kurs olmuştu ve eşim yazılmıştı bende yazılcaktım eşim istemedi bende çok önemli değil diyerek yazılmadım kursa..sonra bugün onun işyerinden bi kaç bayan gördüm ve kursa niye gelmedin eşine sorduk temizlik yapıyo felan dedi dediler bende eşim sölemedi dedim..ama bozuldum..sonra geldim eşimle tartıştık güzel bi bayanım ama eşimin benden utandığını düşünüyorum yada nebilim başka bişey bende onunla kavga ettim..oda benim yüzümü iki eliyle şiddetlice sıktı fırlattı beni ve boşancam dedi içerde şimdi bende hiçbişe demedim böle işte sizce neyapmalıyım???
Son düzenleme: