yardım?

vazgecilmez

.....
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
340
54
123
Diyarbakır
merhaba arkadaşlar, tabiki benimki dert değilde, nereye konu açacağımı bilemediğim için buraya yazıyorum. Arkadaşlar uzun zamandır aradığım bir arkadaşı facede buldum, fakat arkadaşlık isteği ve msj gönderemiyorum, sayfasına girdiğimde arkadaşlıkisteği gönder vb.bişey yok. Bana yardımcı olabilecek birisi varmı nasıl ulaşabilirim. facebooktan pek anlamadığım için size sormak istedim ulaşmanın başka bi yolu varda benmi bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum..

merhaba arkadaşlar, tabiki benimki dert değilde, nereye konu açacağımı bilemediğim için buraya yazıyorum. Arkadaşlar uzun zamandır aradığım bir arkadaşı facede buldum, fakat arkadaşlık isteği ve msj gönderemiyorum, sayfasına girdiğimde arkadaşlıkisteği gönder vb.bişey yok. Bana yardımcı olabilecek birisi varmı nasıl ulaşabilirim. facebooktan pek anlamadığım için size sormak istedim ulaşmanın başka bi yolu varda benmi bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum..

arkadaşınız facebookta gizlilik ayarlarını değiştirerek tanımadığı insanların ona ulaşılmasını engellemiş.bu şekilde ulaşmanız mümkün değil.

Arkadaşlık isteği almayı ve mesaj almayı kapatmıştır..Arkadaşın açmazsa hiç birşey yapamazsın bildiğim kadarıyla..

arkadaşınız facebook gizlilik ayarlarını değiştirmiş .. sana tavsiyem kapak fotoğrafını beğenen herhangi birisini ekle böylece ortak arkadaşınız olur ve onu ekleyebilirsin ;)

onunla ortak arkadaşlarınız varsa onun yoluyla isteğinizi iletebilirsiniz.bunun dışında mümkün değil.

Back
X