yardım!!!!!

powerful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
866
166
123
Merhabalar.benim erkek arkadasim askerdi biz ailesinin ona kız bulma isteği yüzünden tartıştık ben seni söylerim ama dinlerler mi beni bilmem dedi bi de açıklamadığı ailevi problemleri var daha sonra bi sabah mesaj attı günaydın diye ama sonra hiçbir sekilde cevap vermedi iki hafta oldu ben de telefonunun yakalanma ihtimali düşünüp faceden mesaj attım ama engellemiş oysa bana hatunum falan diyodu bu ne ya (

Son düzenleme:

yıl olmuş 2013 hala bir "hatunum" lafına tav olmayın sevgili üye yahu.. kabak gibi yalan söylemiş, ailesini bahane etmiş. açıklamadığı aile problemleri falan yoktu, problem bizzat kendisiymiş işte..

yıl olmuş 2013 hala bir "hatunum" lafına tav olmayın sevgili üye yahu.. kabak gibi yalan söylemiş, ailesini bahane etmiş. açıklamadığı aile problemleri falan yoktu, problem bizzat kendisiymiş işte..

Hatunum lafına falan kanmazm ama sevmiştim ben onu onun da beni sevdiğini dúşünmüstüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…