Depresyona, ilaçlara hiç gerek yok arkadaşım. Yavrunu kokla. Şükret. Dua et. Başk şeylerle de ilgilen. Kafanı dağıt. Kitap oku. Film izle. Bitki yetiştir. Falan filan.. Benim de oğlum 3 aylık ve ikinci çocuğum. Ben de lohusa depresyonunun kıyısından döndüm. İnsan "yapamayacağım,bakamayacağım, hayatım artık asla eskisi gibi olmayacak, ah o eski hayatım" gibi fikirlere kapılabiliyor fakat inan geçici. Bu bir buhran sadece. Aslında hamileyken anneliğe tam kadro hazırız zannediyoruz fakat aslında öyle olmuyoruz, olamıyoruz. Ben ikinci çocuğum olmasına rağmen depresyonun kıyısından döndüm düşün yani, senin bu durumda olman gayet normal. Kendine yüklenme.bol bol dinlenmeye gayret et. Zor olsa da.. Bebek öyle bir yer edecek ki hayatında, sen bile şaşıracaksın.. Rabbim nasip etmiş, sağ salim dünyaya getirmiş, bizi "anne" eylemiş. Bundan daha güzeli var mı? Geçecek herşey. Unutma. Emzirmek çok önemlidir fakat emzirememek de dünyanın sonu değildir. Mühim olan senin kendini ruhsal açıdan toparlayabilmen.
Sevgiler..