• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDIM?

Cok tesekkur ederim. diyetisyeni düşündüm ama cevremdekiler hep bie ise yaramadığını soyledi bende durmadim üstünde

Rica ederim :) her diyetisyen bir değil tabi soruşturup işinin ehline gitmek lazım. Karşılıklı birbirini anlamak olumlu elektrik almak da önemli. Kendin de yapabilirsin ama çok taktığın için söyledim. Kolay gelsin.

Rica ederim :) her diyetisyen bir değil tabi soruşturup işinin ehline gitmek lazım. Karşılıklı birbirini anlamak olumlu elektrik almak da önemli. Kendin de yapabilirsin ama çok taktığın için söyledim. Kolay gelsin.

tesekkur ederim :) bir sey soracağım. callanetics yaptiniz mi hic acaba?

nasil yapiliyor bu diyet biraz bahseder misin yada link falan atar misin? :)

Aslnda bu belli bir diyet degil canm yiyeceklerini kendin seçiyorsun sadece kalori sayan bi siteye üye ol diyet arkadaşım falan gibi ve yediklerinin kalorisine bak 1000 kalorilik bi diyet yap cok güzel kilo verirsin canm ;) sana tavsiyem yemeden önce bak kaç kalori diye yedikten sonra fazlaysa pişman olma:)

tesekkur ederim :) bir sey soracağım. callanetics yaptiniz mi hic acaba?

Yok yapmadım yürüyüş yapıyorum yaz kış. Çıkamadığım zaman evde jimnastik, kültürfizik, aerobik yapıyorum (bunları spor salonuna gittiğimde öğrenmiştim) Yazın da yüzüyorum.

Ben acı çehre kullanıyorum sanki faydası oldu gibi:::))

Back
X