yardım!!

lieberry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
128
5
Herkese merhabalar
Ben bir dönem çocuk için çok çabaladım ama baktım olmuyor akışına bıraktım.. Ben artık adet günümü takip etmiyorum en son ne zaman adet oldum yazmıyorum ama düzenli olurum genelde bi kaç gün ileri atarak gider periyodum. Bu ay biraz enteresan bi şekilde adet oldum 1 pedi doldurmayacak kadar az ama şuan benim için önemli olan o değil. Sağ göğsümde damarıma ağrı giriyo böyle sanki iğne batıyomuş gibi belli aralıklarla 2 gündür (bu arada adet dönemim şuan) göğüslerim taş gibi oldu felaket acıyolar dokunamıyorum. Hamilelikten şüphelenmiyorum ama göğsümde ki bu sancı neden olabilir? Fikri olan var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Akisina biraktiginiz iyi olmus. Cunku obur turlu bebek icin strese giriyor, vucudunuzu yoruyorsunuz. Bu da hep husranla sonuclaniyor.

Benim de goguslerimde hamilelikten dolayi bu belirtiler var. Hamile kaldigimi bilmedigim zaman, regl belirtisi olarak yorumlamistim. Sonradan ogrendigimde hamilelik belirtisi oldugunu soyledi doktorum.

Gogusler sertlesiyor, buyuyor ve inanilmaz hassas oluyor. Bu hassasiyet de aciya yol acabiliyor.

Regliniz geciktiyse, goguslerinizde hassasiyet ve agri varsa, kasiklarinizda da ara ara batma, kasilma oluyorsa buyuk ihtimalle hamilesiniz. :)

Bence yarin bir gebelik testi yapin.

Ama kanamam oldu biraz bebek olsa gelmezdi diye düşünüyorum. Bide göğüste ki ağrı böyle regl döneminde ki gibi değil o korkutuyo beni pazartesi doktora gitcem geçmezse..

Ama kanamam oldu biraz bebek olsa gelmezdi diye düşünüyorum. Bide göğüste ki ağrı böyle regl döneminde ki gibi değil o korkutuyo beni pazartesi doktora gitcem geçmezse..

Kanamaniz 1 pedi dolduracak kadat degilmis ki. Ustune gormus olabilirsiniz ya da implantasyon kanamasi yasamis olabilirsiniz. Sonucta uzun sureli bir kanama olmamis.

Gogus agrisi biraz yogun ve farkli oluyor. Fakat ben daha once boyle bi aci ve agri yasamadigimdan o zamanlar regl donemimin etkilerine baglamistim durumu. Meger hamileymisim.

Yani demem o ki, belirtileriniz gebelik belirtisi de olabilir, regl belirtisi de. En iyi ve kesin sonuc icin gebelik testi + kan testi yapmalisiniz.

Akisina biraktiginiz iyi olmus. Cunku obur turlu bebek icin strese giriyor, vucudunuzu yoruyorsunuz. Bu da hep husranla sonuclaniyor.

Benim de goguslerimde hamilelikten dolayi bu belirtiler var. Hamile kaldigimi bilmedigim zaman, regl belirtisi olarak yorumlamistim. Sonradan ogrendigimde hamilelik belirtisi oldugunu soyledi doktorum.

Gogusler sertlesiyor, buyuyor ve inanilmaz hassas oluyor. Bu hassasiyet de aciya yol acabiliyor.

Regliniz geciktiyse, goguslerinizde hassasiyet ve agri varsa, kasiklarinizda da ara ara batma, kasilma oluyorsa buyuk ihtimalle hamilesiniz. :)

Bence yarin bir gebelik testi yapin.
O kadar çok yaptım ki o testlerden artık en büyük fobim malesef :KK43:

Kanamaniz 1 pedi dolduracak kadat degilmis ki. Ustune gormus olabilirsiniz ya da implantasyon kanamasi yasamis olabilirsiniz. Sonucta uzun sureli bir kanama olmamis.

Gogus agrisi biraz yogun ve farkli oluyor. Fakat ben daha once boyle bi aci ve agri yasamadigimdan o zamanlar regl donemimin etkilerine baglamistim durumu. Meger hamileymisim.

Yani demem o ki, belirtileriniz gebelik belirtisi de olabilir, regl belirtisi de. En iyi ve kesin sonuc icin gebelik testi + kan testi yapmalisiniz.
Yarın alıp yapayım test inşallah bebektir başka bişey olmasında.. Biraz da evhamlı bir yapım var 2 gündür bin tane felaket teorisi yazdım kafamda

Anliyorum. Bu tamamen size kalmis bir karar. Biraz daha bekleyebilir ya da direkt kan testi yaptirabilirsiniz.

Rabbim gonlunuze gore verir insallah.

Bende 14 gündür adet olmuyorum ilk kan testim negatifti yinede hamile olma ihtimalim var mıdır

Hmm. Benim de ilk gebeligim oldugu icin oyle cok tecrubem yok fakat gec dollenme olduysa bundan sebep kan testinde sonuc cikmamis olabilir diye dusunuyorum.

Bana kalirsa kan testinden ziyade ilk olarak idrardan gebelik testi yapin, sonrasinda tekrar kan testine yonelin.

Negatif Sonuç görmekten o kadar yoruldum ki korkuyorum tekrar test yapmaya :KK43: dün idrar testi yaptım yine negatifti o yüzden kan testini tekrarlamakta kararsizim

Bildigim kadariyla idrardan gebelik testinde negatif sonuc garanti olmuyormus. Negatif sonuc alip, kan testinde hamile cikanlar varmis.

Bence kan testi yaptirin tekrardan. Gebe degilseniz bile bu kadar uzun sure adet gecikmesi baska bir sorunun habercisi olabilir.

Adetlerim hep duzenliydi ilk defa bu ay şaştı inşallah bir sorun yoktur :-(
E duzenli olmasi daha iyi aslinda. Benim de duzenliydi. 2 gun geciktigimde test yapmistim, pozitif cikmisti. Bence umidinizi yitirmeyip bir kan testi daha yaptirin.

Ben beklenen adet tarihime tam 1 hafta yumurtladgimi hissettim o yüzden geç döllenme olduğunu düşünüyorum umarım öyledir eşimin ailesi çok israrcilar çocuk çocuk diye aartık psikolojim bozuluyor

X