Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefonu kapatsaniz direk??
Allah yardımcın olsun umarım gidecek yerin vardır ve dahası güvende olabileceğin...
Allah yardimcin olsun.Kızlar dün evden kaçtım kocamdan bi cocugumla beni aradığında ulaşmasını istemiyorm avea yönlendirme numarasini bilen varsa ne olur yardım edin![]()
Ailemin yanına geldim Bi kuruş param yok üstelik yanlış bavulu getrmsm giyecek elbisem bile yokne yapacm bilmiyorm
Ailemin yanına geldim Bi kuruş param yok üstelik yanlış bavulu getrmsm giyecek elbisem bile yokne yapacm bilmiyorm
Yanlış bavul nasıl oluyor? Kaç tane hazırlamıştınız da yanlışı aldınızAilemin yanına geldim Bi kuruş param yok üstelik yanlış bavulu getrmsm giyecek elbisem bile yokne yapacm bilmiyorm
Allah yardimcin olsun.
Vodafone da musteri hizmetlerini arayip son tel numaranin 2 hanesini degistirebiliyordun. Ilk degistirme ucretsiz di. Diger degistirmeler icin 5 lira alacaklardi. Telefon ederek oturdugun yerden degistirebiliyordun acikcasi.boyle bir hizmetleri vardi.
Avea da var mi bi sor istersen musteri hizmetlerine
İlk bakılacak yer zaten baba evidir. Yani işin içinde tehdit vb var ise polise bildirin. Gerçi bu ülkede polis ne kadar yararlı olur orası tartışılır