yardim

Yapılacak şey belli.
Hemen davanızı açın ve kocaman bir pankart hazırlatın.
'Kaçak hayvan bulunmuştur, yaklaşmayın tehlikelidir ve sahiplerinin acil olarak gelip alması önemle rica olunur' diye vesikalık fotoğrafıyla beraber köyün girişine astırın!

Şuan ki olayla düğünde aldıkları takılar ayrı işler onları birbirine karıştırıp konuyu saptırmayın.
Eşinizle aranızda olan şey eşinizin terbiyesizliği yüzünden herkese sıçramış.
bu denli küfür falan olduysa bir daha yüz yüze bakmak kolay olmaz. Birleşip çocuğa yazık etmeyin bari

Cocuk benim orada farkinda degildim inanin gayriihtiyar gorumcem almis ve esimin babasi orada bana yalvariyor baban duymasin ama.kizi ustume yurudugunde bagirarak gitsin felan dedigunde adam.agzini acamiyor bu bizim namusumuz diyemediler

O bizim namusumuz ne demek? Neden kayınpederden kayınvalideden size sahip çıkmasını bekliyorsunuzki? Kocanız yanınızda yoksa kimse size yardım etmez. Sokak ortasında saçından tutup sürüklemiş kocan senin bundan daha büyük rezillik olabilirmi? Böyle herifleri çok mu arıyosunuz

Aynen dogru soyluyorsunuz ama sunuda soyleyim boyle bir hayvan olduguni bilsem.zaten evlilik yapmam cokmu ariyorsunuz derken elestirilmek icin yazmadim ben buraya ki benim ailem yaptigim tercih icin agzini acmadi sizinde bu sekilde yargilamaniza izin veremem hayatinda size ne getirecegi belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…