- 11 Haziran 2016
- 58
- 14
- 3
- 36
- Konu Sahibi herseynasip
arkadaşlar merhaba sıteyı uzun zamandır begenerek takıp edıyorum yardımlasmak sıkıntıları dertlerı paylasma adına cok guzel bır forum ınsalah hep bole devam eder bnde sıze bır sey danısmak ıstıyodum bn 2 senelık evlıyım 28 yasındayım esımın aılesıyle bırlıkte yasıyoruz dayanılmaz sıkıntılarım yok ayrı evde yasıyorum ama gene memnunmusun desenız degılm tabı aynı evde yasayan her gelın gıbı
evın maddı olarak sorumlulugu bnde ve esımde ıkımızde calısyoruz kv -ve kp evdeler ve emeklıklerı yok senenın 9 ayı bırlıkte yasıyoıruz 3 ay fılan koyde kalıyolar evlılıgımın ılk aylarında sıddetlı kavgalarımız olmustu esımle ayrı ev ıstıyrum dıe tabı onlarda zamanla duymuslardı ama hala bız koyde yasayalım demıyolar bnde her kadın gbı duzenım olsun ıstıyorum esıme dıyorum maddı olarak hep elımız uzerlerınde olcak cunku ıksınınde emeklılklerı yok ve maddı olarak evın gecımınde hıc yardımları yok kv cok yaslı degıl 52 yasında fılan butun gun evde hanı maddı olarak cok sıkıntılar yasadık ama yardımda bulanayım gıbı hıc bı talebı bulnmadı bu zamana kadar kp zaten yaslı calısamıyo ve bn kayanamaa bu yuzden cok soguk davranıyorum elımde degıl ısınamıyorum evde bunaltmıyo benı oluruma gıdıyo ama ıste ısınamadım belkı cok fena dusunuyorum kendımede kızıyorum kızlar boyle dusnmekle hatamı yapıyorum yorumlarnıza ıhtıyacım var