yardım:(

herseynasip

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
58
14
3
36
arkadaşlar merhaba sıteyı uzun zamandır begenerek takıp edıyorum yardımlasmak sıkıntıları dertlerı paylasma adına cok guzel bır forum ınsalah hep bole devam eder bnde sıze bır sey danısmak ıstıyodum bn 2 senelık evlıyım 28 yasındayım esımın aılesıyle bırlıkte yasıyoruz dayanılmaz sıkıntılarım yok ayrı evde yasıyorum ama gene memnunmusun desenız degılm tabı aynı evde yasayan her gelın gıbı:(evın maddı olarak sorumlulugu bnde ve esımde ıkımızde calısyoruz kv -ve kp evdeler ve emeklıklerı yok senenın 9 ayı bırlıkte yasıyoıruz 3 ay fılan koyde kalıyolar evlılıgımın ılk aylarında sıddetlı kavgalarımız olmustu esımle ayrı ev ıstıyrum dıe tabı onlarda zamanla duymuslardı ama hala bız koyde yasayalım demıyolar bnde her kadın gbı duzenım olsun ıstıyorum esıme dıyorum maddı olarak hep elımız uzerlerınde olcak cunku ıksınınde emeklılklerı yok ve maddı olarak evın gecımınde hıc yardımları yok kv cok yaslı degıl 52 yasında fılan butun gun evde hanı maddı olarak cok sıkıntılar yasadık ama yardımda bulanayım gıbı hıc bı talebı bulnmadı bu zamana kadar kp zaten yaslı calısamıyo ve bn kayanamaa bu yuzden cok soguk davranıyorum elımde degıl ısınamıyorum evde bunaltmıyo benı oluruma gıdıyo ama ıste ısınamadım belkı cok fena dusunuyorum kendımede kızıyorum kızlar boyle dusnmekle hatamı yapıyorum yorumlarnıza ıhtıyacım var :(

siz bu yaşam tarzını istemiyorsunuz
Tüm sıkıntı bu
Onlarda alışmışlar rahat yaşama
Karışan yok eden yok
Başında evet dediğiniz için şuan sonunun olumlu olması zor
Ne diyelim hakkınızda hayırlısı olsun...

Emeklilikleri yok, bi gelirleri yok, olmayan parayla sana nasıl bir yardımda bulunacaklar? Yardım beklemen yersiz ama ayrı evde yaşamak istemekte haklısın. Tabi ki ayrı evde yaşayın, oglu da maddi yardımda bulunsun ana babasına. Sizlik bişi yok.

Köye gitmek zorunda değiller ki senin için.
İstemiyorsan sen gitmelisin
ayrıca yardım edecek gelirleri yok

Evlenmeden önce kabul etmişsiniz 2 yıl geçmiş şimdi şikayet etmeye hakkınız yok.
Bu seçim sizin. Yetebilecekseniz siz ayrı eve çıkın onların giderlerini ödeyin.
Başka kardeşi yok mu aileye yardım edecek?

Emeklilikleri yok, bi gelirleri yok, olmayan parayla sana nasıl bir yardımda bulunacaklar? Yardım beklemen yersiz ama ayrı evde yaşamak istemekte haklısın. Tabi ki ayrı evde yaşayın, oglu da maddi yardımda bulunsun ana babasına. Sizlik bişi yok.
gelır olamdıgı ıcın tabı yardımda bulunamazlar ama bır capa ıcındede degıller onu demek ıstemıstım.evde para knusunda senın benım olmuyo hersey ortada o yuzden oluyo zaten yanı bn zaten bole dusundugumden rahatsızm cunku her yonde etkılıyo benı ıyımser dusunemıyorum cunku bırde sooyle bır durum var esım evlatlık bn bunu nısanlıyken ogrendım ama kabul ettım esımı genede cunku onujn sucu degıl bu ama kp ve kv dugunumdede destek olmadılar bız kedımız yapmıstık dugunumuzu bn ıstıyorumkı bu kadar olumsuzluklara ragmen onlarında yardımı tek bıraksalar benı bn buna uzuluyorum :(

eşim bırakamaz tabı buyutmusler bn buna bısey demıyorum ama bn yeterınce anlayıslı davranmaya calısyorum sadece bn mı ıyı olmak zorunda kalıyorum dıye dusnuyorum :(

Evlenmeden önce kabul etmişsiniz 2 yıl geçmiş şimdi şikayet etmeye hakkınız yok.
Bu seçim sizin. Yetebilecekseniz siz ayrı eve çıkın onların giderlerini ödeyin.
Başka kardeşi yok mu aileye yardım edecek?
gelır olamdıgı ıcın tabı yardımda bulunamazlar ama bır capa ıcındede degıller onu demek ıstemıstım.evde para knusunda senın benım olmuyo hersey ortada o yuzden oluyo zaten yanı bn zaten bole dusundugumden rahatsızm cunku her yonde etkılıyo benı ıyımser dusunemıyorum cunku bırde sooyle bır durum var esım evlatlık bn bunu nısanlıyken ogrendım ama kabul ettım esımı genede cunku onujn sucu degıl bu ama kp ve kv dugunumdede destek olmadılar bız kedımız yapmıstık dugunumuzu bn ıstıyorumkı bu kadar olumsuzluklara ragmen onlarında yardımı tek bıraksalar benı bn buna uzuluyorum

gelır olamdıgı ıcın tabı yardımda bulunamazlar ama bır capa ıcındede degıller onu demek ıstemıstım.evde para knusunda senın benım olmuyo hersey ortada o yuzden oluyo zaten yanı bn zaten bole dusundugumden rahatsızm cunku her yonde etkılıyo benı ıyımser dusunemıyorum cunku bırde sooyle bır durum var esım evlatlık bn bunu nısanlıyken ogrendım ama kabul ettım esımı genede cunku onujn sucu degıl bu ama kp ve kv dugunumdede destek olmadılar bız kedımız yapmıstık dugunumuzu bn ıstıyorumkı bu kadar olumsuzluklara ragmen onlarında yardımı tek bıraksalar benı bn buna uzuluyorum :KK43:

arkadaşlar merhaba sıteyı uzun zamandır begenerek takıp edıyorum yardımlasmak sıkıntıları dertlerı paylasma adına cok guzel bır forum ınsalah hep bole devam eder bnde sıze bır sey danısmak ıstıyodum bn 2 senelık evlıyım 28 yasındayım esımın aılesıyle bırlıkte yasıyoruz dayanılmaz sıkıntılarım yok ayrı evde yasıyorum ama gene memnunmusun desenız degılm tabı aynı evde yasayan her gelın gıbı:KK43:evın maddı olarak sorumlulugu bnde ve esımde ıkımızde calısyoruz kv -ve kp evdeler ve emeklıklerı yok senenın 9 ayı bırlıkte yasıyoıruz 3 ay fılan koyde kalıyolar evlılıgımın ılk aylarında sıddetlı kavgalarımız olmustu esımle ayrı ev ıstıyrum dıe tabı onlarda zamanla duymuslardı ama hala bız koyde yasayalım demıyolar bnde her kadın gbı duzenım olsun ıstıyorum esıme dıyorum maddı olarak hep elımız uzerlerınde olcak cunku ıksınınde emeklılklerı yok ve maddı olarak evın gecımınde hıc yardımları yok kv cok yaslı degıl 52 yasında fılan butun gun evde hanı maddı olarak cok sıkıntılar yasadık ama yardımda bulanayım gıbı hıc bı talebı bulnmadı bu zamana kadar kp zaten yaslı calısamıyo ve bn kayanamaa bu yuzden cok soguk davranıyorum elımde degıl ısınamıyorum evde bunaltmıyo benı oluruma gıdıyo ama ıste ısınamadım belkı cok fena dusunuyorum kendımede kızıyorum kızlar boyle dusnmekle hatamı yapıyorum yorumlarnıza ıhtıyacım var :KK43:
eşinizin başka kardrşleri varmı yoksa ?

gelır olamdıgı ıcın tabı yardımda bulunamazlar ama bır capa ıcındede degıller onu demek ıstemıstım.evde para knusunda senın benım olmuyo hersey ortada o yuzden oluyo zaten yanı bn zaten bole dusundugumden rahatsızm cunku her yonde etkılıyo benı ıyımser dusunemıyorum cunku bırde sooyle bır durum var esım evlatlık bn bunu nısanlıyken ogrendım ama kabul ettım esımı genede cunku onujn sucu degıl bu ama kp ve kv dugunumdede destek olmadılar bız kedımız yapmıstık dugunumuzu bn ıstıyorumkı bu kadar olumsuzluklara ragmen onlarında yardımı tek bıraksalar benı bn buna uzuluyorum :KK43:

ama kabul ettim eşimi gene de çünkü onun suçu değil bu yazmışsınız da
ne suçu? hangi suç?
"gene de" nedir???????
evlatlık almak mı suç?
ne kadar iyi birşey yapmışlar
çok yanlış cümleler bunlar!!!
keşke Allah herkese, anası babası olmayan bir çocuğu evlat edinmeyi nasip etse

Evlenmeden önce ayni evde yasayacaginizi biliyor muydunuz?Neden kabul ettiniz
Anlamiyorum ben anne babasinin oldugu evde nasil sevisiyorsunuz

Emeklilikleri neden yok ?
Anne babasını atamaz ki kavgalarımızı biliyorlar diosun cok ayıp simdi sıgıntı gibi hissederler sana ne kadar guclu gorunselerde anne babaya bakmak ne kadar sevap ki bunlar esinin anne babası Allah rızası icin esin icln yapmıyorsun madem.
Benm anlamadıgım siz aynı evin icindemi yasıyorsunz??yoksa kapınız ayrımı ayrı evde yasıyorum demissiniz de...
Anne babasından ayıraman ya ne kadarda olsa ogulları kim sahip cıkacak

ama kabul ettim eşimi gene de çünkü onun suçu değil bu yazmışsınız da
ne suçu? hangi suç?
"gene de" nedir???????
evlatlık almak mı suç?
ne kadar iyi birşey yapmışlar
çok yanlış cümleler bunlar!!!
keşke Allah herkese, anası babası olmayan bir çocuğu evlat edinmeyi nasip etse
suc degıl neden suc olsun kı guzel bısey bnım anlatma ıstedıgım gecmıste olsun yada sımdı evlatlıkta olsa bı cocuk ıcın maddı olarak gelecek saglanmazmı hangı ana baba evladının gelecegı ıcın cırpınmıyokı bu noktadan sonra onlar ııcın yasamıyomuyuz bız gencız daha ne kadar bırkmısımız olabılırkı evlık ıcın hangı evlat erkek bayan farketmıyo aılsenın destegı olmadan evlenebılıyo bende ısterdım desteklerı olsun bunalmayalım ama hayatın sıkımtsıyal evelıgımn basınfda tasnıstım :(

Emeklilikleri neden yok ?
Anne babasını atamaz ki kavgalarımızı biliyorlar diosun cok ayıp simdi sıgıntı gibi hissederler sana ne kadar guclu gorunselerde anne babaya bakmak ne kadar sevap ki bunlar esinin anne babası Allah rızası icin esin icln yapmıyorsun madem.
Benm anlamadıgım siz aynı evin icindemi yasıyorsunz??yoksa kapınız ayrımı ayrı evde yasıyorum demissiniz de...
Anne babasından ayıraman ya ne kadarda olsa ogulları kim sahip cıkacak
sahıp cıkılcak cıkmama gıbı durum olmıcak ben kadar kotu bırı degılm fakat ayrı eve onlar cıkmak ıstemıyo hanı onlarda aynı dusunse esım cıkacak ben bunu anlayamıyorum

sahıp cıkılcak cıkmama gıbı durum olmıcak ben kadar kotu bırı degılm fakat ayrı eve onlar cıkmak ıstemıyo hanı onlarda aynı dusunse esım cıkacak ben bunu anlayamıyorum
gecmıste emeklı olmamıs kp hala der ıhma ettım benım sucum dıe

Kv gençmiş hastalığı yoksa gitsin köyüne. Hem köyde masraf da az olur ayda 500-600 yeter ikisine. Ama maddi destek olmak zorundasınız.

Back
X