- 22 Ağustos 2015
- 1.341
- 3.149
- 48
- Konu Sahibi herseynasip
-
Vay arkadaş bayılıyorlar kabile hayatı yaşamaya! Kp de tembel belli! Ne güzrl hayat onlara güzel! Belki de fazla rahat ediyorlar sizin evde o yüzden koşarak geri geliyorlar. Biraz rahatsız olmalarının vakti gelmiştir belki.eşime dıyorum canımda kp gıtmek ıstemıyo köye 3-5 ay durup hemen gerı gelıyolar
Allah hakkınızda hayırlısını ve gönlünüzden geçeni versin inş.Aynen canım dedıgın gıbı benı kırmadan cvpladıgınız ıcın cok mutlu oldum bn yanlızca bı kac kısye anlatım bu durumu kardesım uzulur dıe anlatamıyorum sız cok rahatlatınız benı ınan..
ıste tam bu cumle canım aslında benım de anladıgım bu boyle oldukları ıcın bn ısınamıyorum bn yanlısmı yada kotu nıyelımı dusunuyorum dıe sıze danıstım benım hayatım boyleVay arkadaş bayılıyorlar kabile hayatı yaşamaya! Kp de tembel belli! Ne güzrl hayat onlara güzel! Belki de fazla rahat ediyorlar sizin evde o yüzden koşarak geri geliyorlar. Biraz rahatsız olmalarının vakti gelmiştir belki.
amin kardeşim rabbım hepmizn yuvasından mutlulgu eksık etmesın hepmız esımızden dostumuzdan umdugumuzu bulallm mubarek gunlerde duacıyım cumlemız ııcınAllah hakkınızda hayırlısını ve gönlünüzden geçeni versin inş.
Bana göre yanlış düşünmüyorsunuz, eğer imkan olduğu halde sizin evden gitmiyprlarsa yaşları da gençse bakıma muhtaçlık gb bir durum yoksa ben art niyet ararım.ıste tam bu cumle canım aslında benım de anladıgım bu boyle oldukları ıcın bn ısınamıyorum bn yanlısmı yada kotu nıyelımı dusunuyorum dıe sıze danıstım benım hayatım boyle
AYNN canım hıcbı saglık sorunları yok ufak tefek yaslılık hastalıları dısında bn elden ayaktan kesılseler ole bırakamamkı duzenımız ayrı olur bn bakmaya gıderdım ama neden benım uzuldugumu gore gore yapıolar bn bıkere evden ayrılmaya yeltenmıstım bunada bılıyolarBana göre yanlış düşünmüyorsunuz, eğer imkan olduğu halde sizin evden gitmiyprlarsa yaşları da gençse bakıma muhtaçlık gb bir durum yoksa ben art niyet ararım.
Yok hiç kötü niyetli değilsin çünkü zaten köyde bİ evleri varmış evsiz barksız değiller ki.ıste tam bu cumle canım aslında benım de anladıgım bu boyle oldukları ıcın bn ısınamıyorum bn yanlısmı yada kotu nıyelımı dusunuyorum dıe sıze danıstım benım hayatım boyle
kendi öz kardesletyle gorusmuyo kendı oz annesylede babasıylada
benım de tek carem ılerde düblex ev alıp bıraz rahatlamak esımle konustum tamam dedı suan kıradayız ama 1 veye 2 seneye ev alıcaz ınsalah bakalım52 yaş çok yaşlı kısım sayılmaz. En azından bi çocuk bakma işine girebilir, herhangi bir engeli yoksa diye düşünüyorum. Tam gün bakamazsa bile yarım gün bakıp az biraz destek olabilir.
Ev kendinizinmi bilmiyorum ama eğer sizinse satıp 2 katlı müstakil bir ev alabilirsiniz, bütçeniz buna yeterse en azından kapınız ayrı olur.
Anlattığına göre aman aman sorun edilcek bir aile değil, daha kötülerini düşünüp motive edin kendinizi.
İsteğiniz tabikide normal birşey. En başta bunu bilerek kabul etmişsiniz ama anlayabiliyorum bir süre sonra sıkmaya başlar bu durum.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
bırde sooyle bır durum var esım evlatlık bn bunu nısanlıyken ogrendım ama kabul ettım esımı genede cunku onujn sucu degıl bu
benımsemıs konusunu olumsuz anlamda yazmadım bn sadece kp ve kv tanıtarak bızden ayrılmamalarının cvpbını bulmaya calısyorum yanı düşüncelerim yersızmı dıe sorma amaclı bu konuyu açmıştımCok karisik yaziyorsunuz anlamakta zorlandim biraz.
Benim anladigim bu kisiler esinizin oz ailesi degil diye onlara bakmak sizin zorunuza gidiyor. Muhtemelen kebdi anasi babasi bile degil dertlerini ben cekiyorum gibi hisleriniz var. Ama bu sizin karar verebileceginiz bir sey degil. Bastan evet demissiniz ama sonradan evlatlik dyrumunu ogrenince sikinti cikariyorsunuz.
Surekli esim onlari benimsemis, kabullenmis gibi sryler yazmissiniz.
Tabiki benimseyecek oz ailesinin yapmadigini yapmis onlar.
kabul ettim derken ailem başta evlememızı ıstememıstı sızde evlıyesenız ac cok anlarsınız sevdıgınız bı ınsanı aıleye acıklamak kabullendırmek kolay ısler degil bnde tabı sorun olmadı sevdıgın ınsan sonuctaBu ne kadar çirkin bir cümle böyle. İnanamıyorum. Onun suçu değil, yine de kabul ettim falan. Siz çok kötü bir insansınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?