yardım

Angel of darkness

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
5
1
1
35
Mrb kızlar bu siteye yeni katıldım ben belki derdime çare bulabilirim diye düşündüm.ben birinden çok hoşlanıyordum . Gece gündüz mesajlaşıyorduk ve bende bir gün ona bir şaka yaptım seni seviyorum diye (ve ben taşınacağım başka bir şehire )aslında böylece onun beni sevip sevmediğini öğrenmeye çalışacaktım o da şu cevabı verdi : ötekilere(arkadaslarımızıa) söyledinmi unutma daha günlerimiz var dedi sonra ben şaka yaptığımı söyleyince(keşke söylemeseydim çok pişmanım) o da benim saka yaptığımı böyle ani söylemeyeceğimi bildiği için kendisininde şaka yaptığını söyledi biz böyle devam ettik konuşmaya sonra ben birgün gerçekten sevdiğimi söyledim o da bana beni arkadası olarak sevdiğini ama aşık olmadığını soykeyerek yinede benimle hiçbişey olmamış gibi konuşmalara devam ediyor.kısacası ben hala beni sevip sevmediğinden emin değilim , acaba kendimimi tatmin ediyorum ve çok üzülüyorum onsuz yaşayamam gibi geliyor hergün ağlıyorum hatta üzüntüden saçımı falan kestim iğrenç oldu (( ltfn bana bir tavsiyede bulunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…