Merhaba, bu alçı çıktığındaki fotoğraf mı ? Yoksa şu an mi? Bu süreç içinde şekil olarak hep aynimydi ? Yoksa degisti mi şekli ara ara
Hayır açık teknikpanikleme benim tam 2 ay oldu hala ayni kapalı teknik mi oldu ameliyatin
ağlamayın lütfen..bende ameliyatımın 1.günü bi duruma ağladım malesef..morluğum olmamasına rağmen o yüzden şişliğim fazla oldu..Sizin burnunuz şiş duruyor evet benimde 1 ay oldu bu arada hala şiş ve kalın geliyor gözüme..Burun sırtınıza dokununca farkediyormusunuz şişliği? Birde keşke doktorunuzdan ameliyat sonunda fotoğrafınızı çekmesini isteseydiniz .o sonuca yakın bi görüntüyü veriyor..Bir ayi gecti az çok kendini belli etmez miydi hiç nefes de alamıyorum farklı bir doktora gittim burun içi etleriniz çok sis dedi bunda sürekli ağliyor olmanın da etkisi olabilir mi bilmiyorum burnum iyice tıkandı
geçmiş olsun şişlikler umarım geçer.. sakıncası yoksa burnunuzun eski hali var mı?Bir haftadır sürekli ağlıyorum sanırım bu sisliklerimi daha da arttırdı ve şu an hiç nefes alamaz hala geldim doktorum hakkında duyduğum kötü yorumlar ise cabası daha 21 yaşımda hayattan soğumama sebep oldu hatta bu yüzden psikoloğa bile gittim umarım bu kabus dolu günler geçer
hay allah moralini bozmaa .. inanilmaz degisiyor diyor herkes ve sislikler iniyormus.. bekleyecegiz mecbur .. cozumsuz degilBir haftadır sürekli ağlıyorum sanırım bu sisliklerimi daha da arttırdı ve şu an hiç nefes alamaz hala geldim doktorum hakkında duyduğum kötü yorumlar ise cabası daha 21 yaşımda hayattan soğumama sebep oldu hatta bu yüzden psikoloğa bile gittim umarım bu kabus dolu günler geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?