Yardım !

Dlkhyry

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
28
6
1
29
Iyi günler yaklaşık bir ay önce ameliyat oldum ve alçılar çıktığında şok oldum bir ay geçmesine rağmen hiçbir değişme olmadi ve psikolojim bozuldu sizce bu sislikler (umarım sisliktir ) iner mi daha önce aynı durumda olan var mı

Eklentiler

• PhotoGrid_1472230345998-1.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 155
Merhaba, bu alçı çıktığındaki fotoğraf mı ? Yoksa şu an mi? Bu süreç içinde şekil olarak hep aynimydi ? Yoksa degisti mi şekli ara ara

Ben eski görüntümu özledim resmen çünkü o kadar kalın ki ama doktorum çok emin ve kesinlikle incek diyor sabır en az 3 ay sonra sabretmeliyiz

Inşallah öyle olur yoksa düşünmekten hasta olabilirim normalde burnumu çok takan biri degildim sağlık sorunlarım da olduğu için böyle bir şeye karar verdim ama çok pişmanım

Bende oyleyim kırıldı bide ondan düzeltildi ama keske kırık gezseydim diyorum çünkü çok kalın incemiydi burnun ama ameliyat olan herkes incelcek diyor

Evet küçük değildi ama inceydi ve kemerliydi şimdi o kemeri bile arar oldum insallah bu sıkıntılı günler biter

Şu an çok şiş öyle görünüyor.hiç değişmedi mi alçı çıktığından beri hani olur ya bazen sağ taraf bazen sol taraf daha şiş olur öyle bi durum yaşadınız mı ?

Evet bazen oluyor dokundugum da bana da çok sis geliyor özellikle alnima doğru daha çok şişlik vardı

Hmm anladm cnm belli ztn kaş arası inanılmaz şiş duruyor burnundaki cikinti da şiştr herkesin burun ucu şişer seninki birazcık farklı şişmiş takma kafana ınicektr o sonrasında minnack kalır

Inşallah dediğiniz gibi olur ama inanamıyorum bir türlü düzeleceğine psikolojik olarak çökmüş durumdayım

Anlıyorum senı inş düzelir ya.herkes diyor bu şişliklern inmesi çok zmn alıyormuş.nerde ameliyat oldunuz ? Doktorunuz ne diyor tam olarak ?

Şiş olduğu için burnunuz size kötü görünüyor olabilir ama son hali bu değil.

Bir ayi gecti az çok kendini belli etmez miydi hiç nefes de alamıyorum farklı bir doktora gittim burun içi etleriniz çok sis dedi bunda sürekli ağliyor olmanın da etkisi olabilir mi bilmiyorum burnum iyice tıkandı

Bir ayi gecti az çok kendini belli etmez miydi hiç nefes de alamıyorum farklı bir doktora gittim burun içi etleriniz çok sis dedi bunda sürekli ağliyor olmanın da etkisi olabilir mi bilmiyorum burnum iyice tıkandı
ağlamayın lütfen..bende ameliyatımın 1.günü bi duruma ağladım malesef..morluğum olmamasına rağmen o yüzden şişliğim fazla oldu..Sizin burnunuz şiş duruyor evet benimde 1 ay oldu bu arada hala şiş ve kalın geliyor gözüme..Burun sırtınıza dokununca farkediyormusunuz şişliği? Birde keşke doktorunuzdan ameliyat sonunda fotoğrafınızı çekmesini isteseydiniz .o sonuca yakın bi görüntüyü veriyor..

Bir haftadır sürekli ağlıyorum sanırım bu sisliklerimi daha da arttırdı ve şu an hiç nefes alamaz hala geldim doktorum hakkında duyduğum kötü yorumlar ise cabası daha 21 yaşımda hayattan soğumama sebep oldu hatta bu yüzden psikoloğa bile gittim umarım bu kabus dolu günler geçer

geçmiş olsun şişlikler umarım geçer.. sakıncası yoksa burnunuzun eski hali var mı?

hay allah moralini bozmaa .. inanilmaz degisiyor diyor herkes ve sislikler iniyormus.. bekleyecegiz mecbur .. cozumsuz degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…