Bebeğinizi alamaz, yok öyle bir dünya, sizi korkutmaya çalışıyor, endişe etmeyin.Ben daha oncede burada aldatildigimi yazmistim esim beni aldatti ve aldatildigimi tamda evlilik yildonumumde oldu henuz bir sene olmustu ve ilk ogrendigimde 7 aylik hamileydim bize 1 lira bile vermezdi aylik almiyorum diye beni kandirmisti ve o paralari o kadinla yemis hatta kadini tatillere goturmus banada hep babam bakti buraya hep yazdim ve Allah razi olsun herkez bana yardimci oldu simdi ben bu adami tabiki affetmedim ve bosanacagim ama davayi onun acmasini bekliyorum cunku babamin dava acacak durumu yok her seferinde beni cocugumu almakla tehdit ediyo nolur akil verin alamaz degilmi yavrumu sicili temiz degil milyarlarca borcu var ve o kizla beni aldattigina dair resimler var sizce nasil yol izleyim alabilirmi cocugumu yardim edin
yetkili merciler size barodan ücretsiz avukat temin ederler çocuğunuzun yaşından dolayı devlet velayeti anneye veriyor bazı istisnalar haricinde buda zaten sizin olayınızı kapsamıyorBen daha oncede burada aldatildigimi yazmistim esim beni aldatti ve aldatildigimi tamda evlilik yildonumumde oldu henuz bir sene olmustu ve ilk ogrendigimde 7 aylik hamileydim bize 1 lira bile vermezdi aylik almiyorum diye beni kandirmisti ve o paralari o kadinla yemis hatta kadini tatillere goturmus banada hep babam bakti buraya hep yazdim ve Allah razi olsun herkez bana yardimci oldu simdi ben bu adami tabiki affetmedim ve bosanacagim ama davayi onun acmasini bekliyorum cunku babamin dava acacak durumu yok her seferinde beni cocugumu almakla tehdit ediyo nolur akil verin alamaz degilmi yavrumu sicili temiz degil milyarlarca borcu var ve o kizla beni aldattigina dair resimler var sizce nasil yol izleyim alabilirmi cocugumu yardim edin
Barodan temin edilen avukat ücretsiz bir avukat değil sizin adınıza devlet avukatlık ücretini baroya ödüyor davanıza girecek avukat ayın belirli bir gününden baro tarafından yatan ücreti hasabından çekiyor buradan çıkan sonuç baronun temin ettiği avukat seni çatır çatır savunurBeni soyle tehdit ediyor kendi borcu cok ama annesi babasinin durumu iyi barodan verilen avukat seni falan savunmaz isini yapar gecer veb parayla 2 3 avukat tutar seni mahvederim diyor anlamiyorum bunca yaptigina ramen hala bu adilik nedir
Tazminat nafaka hakkim bana cok cektirdi dayak ac atti aldatti ac birakti beni soguk evde hamile halimle ama cok fazla borcu var hepside kayitli senetli ustunede hic bi mali mulku sigortasi isi yok nasi alabilirim ki annesinin babasinin mali var kendi ustlerine ayrica dedigim gibi onlarda benim altinlarimi aldilar ve vermiyorlar oglunun aldattigini annesine soyledigimde bana tepkisi kadinlik yapamamissin demekki dediÇok üzüldüm Allah yardımcınız olsun. Herkes söylemis zaten. Lütfen korkmayın çocuğunuzu falan alamaz, delilleriniz de varmış zaten. Vakit kaybetmeden baronun temin edeceği avukata başvurun mutlaka ve hatta tazminat nafaka talebinde bulunun
Baro tarafından atanan avukatlar da gayet iyi bir şekilde hakkınızı almanız için uğraşur.
Davayı sizin yada onun açmasınının bir önemi yoktur.Önemli olan dayayı açan tarafın,evlilik birliğinin bitmesinde kusuru olmasın yada daha az kusurlu olsun.
Velayet hususunda ise genelde çocuklar anneye verilir.Anne velayeti istemezse yada ahlaka hayat sürüyorsa babaya verilir.
Velayette önemli olan anne babanın çıkarı değil çocuğun yararına olup olmadığıdır.Çocuk anne sevgisi ve bakımına muhtaç olduğundan kural olarak anneye verilir.
Aldatma olayını öğrendikten sonra birlikte yaşadıysanız aynı aldatma sebebine dayanarak boşanma davası açamazsınız.( affetmiş sayılıyorsunuz).Yeni bir aldatma,yeni olaylar olması gerek.Siz size ve müşterek çucuğunuza bakmadığını,aldatma nedeniyle evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını iddia ve ispat ederek rahatlıkla boşanırsınız.ispat konusunda en önemli delil görgüye dayalı şahitlerdir.
Tavsiyem bulunduğunuz ildeki baroyu arayarak bilgi edinin sonra evraklarınızı tamamlayarak barodan ücretsiz avukat talep edin.
Geçmiş olsun.
Birlikte yaşamadığınız iyi olmuş.En kısa zamanda baroyu arayarak adli yardım servisi ile görüşün.Beraber yasamadim aldatmadan sonra annemgildeydim ben hep
Tesekkur ederim sagolunBirlikte yaşamadığınız iyi olmuş.En kısa zamanda baroyu arayarak adli yardım servisi ile görüşün.
Mesaj attın oda size yazdığında çıktı alın onlara la beraber tehtit edildiginizide ispat edersiniz .ses kaydında yap barodab ücretsiz avukat taleb edin hiç bir halt edemez.Beni soyle tehdit ediyor kendi borcu cok ama annesi babasinin durumu iyi barodan verilen avukat seni falan savunmaz isini yapar gecer veb parayla 2 3 avukat tutar seni mahvederim diyor anlamiyorum bunca yaptigina ramen hala bu adilik nedir
Kıyamam size, annem de sizin yaşadıklarınızi yaşamış ve pek bilgisi olmadığı için nafaka tazminat talebinde bulunmamis çok pişman olmuş sonra. Siz o hataya düşmeyin, sigortası olmasa bile bir geliri olduğu belli. Kadınlara yedirecek parayı nasıl buluyorsa evladı için de bulsun. Avukata size yaşattığı her şeyi anlatin hiç çekinmeden. İnşallah yeni yılda huzura çıkarsınız. İyiki ailenizin yanına gitmişsiniz, onların da desteğiyle inşallah kurtulursunuz bu adamdan hayırlısıylaTazminat nafaka hakkim bana cok cektirdi dayak ac atti aldatti ac birakti beni soguk evde hamile halimle ama cok fazla borcu var hepside kayitli senetli ustunede hic bi mali mulku sigortasi isi yok nasi alabilirim ki annesinin babasinin mali var kendi ustlerine ayrica dedigim gibi onlarda benim altinlarimi aldilar ve vermiyorlar oglunun aldattigini annesine soyledigimde bana tepkisi kadinlik yapamamissin demekki dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?